7 ایده جذاب تجارت با چین که تجار ایرانی باید بدانند

لست سکند

چین به عنوان دومین اقتصاد برتر جهان بستری مناسب را برای فعالیت تجار و بازرگانان سراسر جهان ایجاد کرده است. در این میان، تجار و فعالان صادرات و واردات چین در ایران برای شروع کسب و کار خود باید نسبت به برترین حوزه های تجارت چین آگاه باشند تا بتوانند سرمایه گذاری مطمئنی در این مسیر انجام دهند.

به گزارش کاماپرس به نقل از علی والا، تقریباً تمام شرکت‌های فورچون 500 مثل مایکروسافت، اپل، نوکیا، گوگل، اچ‌بی، فیس‌بوک و غیره در چین، فعالیت مؤثر دارند. با این حال، ممکن است سردرگمی‌هایی برای تاجران مثل کسب ایده تجاری مناسب جهت آغاز تجارت با چین به وجود بیاید. در ادامه به هفت ایده برتر تجارت با چینی ها اشاره می شود:

1- فروش محصولات اتوماسیون صنعتی

تحقیقات اخیر ثابت کرده‌اند که شرکت فناوری نوآورانه «شنزن» با وجود کوچک بودن، موفق شده است به جایگاه برتری در حوزه ثبت اختراع و سودآوری برسد. پس، اگر خواهان تجارتی کوچک هستید، بازاریابی لوازم اتوماسیون صنعتی را جزء یکی از گزینه‌هایتان قرار دهید.

2- خدمات آموزش تکمیلی

خدمات تدریس خصوصی که اکثراً هم به صورت آنلاین برگزار می‌شوند، یک فرصت تجاری مناسب به شمار می‌رود.

3- عرضه محصولات بهداشتی

اقتضای زمان و شرایط محیطی باعث شده است چینی‌ها بیش از هر زمان دیگری نگران سلامتی‌شان باشند. مکمل‌ها و محصولات گیاهی و هم‌چنین محصولات مراقبت از پوست می‌توانند ایده فوق‌العاده‌ای باشند.

راز آسمان پایتخت

4- خدمات زیست‌محیطی بوم‌شناختی

این نوع کسب‌وکار شامل مهندسی منظره‌ی باغ، پروژه‌های توسعه جنگل و فضای سبز، کاشت نهال گیاهان و تحقیقات فناوری در زمینه بوم‌شناسی است.

تجارت ایران و چین-کاماپرس

5- نیم‌نگاهی به تجارت واردات و صادرات داشته باشید

کسب‌وکارهای کوچک موفق، معمولاً از تمام فرصت‌های تجاری داخلی و خارجی بهره می‌برند. فراموش نکنید که چین بزرگترین واردکننده و صادرکننده کالا در دنیا است و آگاهی نسبت به اقلام مورد نیاز این کشور می تواند راهی مناسب برای شروع صادرات و واردات با چین باشد.

6- راه‌اندازی شرکت داروسازی

صنعت داروسازی یکی دیگر از صنایع کلیدی و بسیار سودآور در چین است. اگرچه قبل از اینکه بتوانید اجازه تأسیس شرکت داروسازی داشته باشید، باید سختی‌هایی را برای دریافت مجوز به جان بخرید.

7- شرکت‌های مراقبت از پوست در حال جولان دادن هستند

هزاران کسب‌وکار کوچک در چین، مشغول ارائه خدمات در حوزه بهداشت و زیبایی هستند که بیشتر مشتری‌های آن‌ها، بانوان چینی هستند.

استراتژی های مهم تجارت با چین

محصولات باکیفیتی صادر کنید که نیاز مشتری را برآورده کند

کیفیت محصولات برای مشتریان هم در کشور شما و هم در خارج از کشور مهم است و واقعاً بر وجهه تجارت و کشور شما تأثیر می‌گذارد. برآورده کردن نیاز مشتری در کنار کیفیت بالای محصول، شانس فروش محصولتان را چندین برابر می‌کند.

محصولات و خدمات خود را با بازارهای خارجی تطبیق دهید

وقتی صحبت از تجارت جهانی می‌شود، هر بازاری از نظر اقتصادی و فرهنگی متفاوت است. یک نوع طراحی محصول یا استراتژی بازاریابی که در یک کشور کارساز است، ممکن است در کشور دیگری کارآمد نباشد.

مقوله خدمات مشتری را جدی بگیرید

خدمات خوب مشتری نه تنها به خریداران خارجی جدید کمک می کند بلکه باعث حفظ آنها می شود. وقتی مشتری از محصول شما راضی باشد، می‌تواند نظر بقیه مشتریان سرگردان را به سمت برند شما جلب کند. با افزایش مشتری، بازخورد بهتری هم کسب خواهید کرد.

تجارت ایران و چین-کاماپرس

شراکت کنید

خیلی دشوار است که به تنهایی وارد بازار خارجی جدیدی شوید، خصوصاً اگر کسب‌وکاری کوچک با منابع و تخصص محدود دارید. بنابراین، یافتن شرکایی که با بازار محلی آشنا هستند، می‌تواند کمک بزرگی باشد. کارشناسان تجارت ایران و چین آماده پاسخگویی به شما هستند.

انتهای پیام

مرتبط با : علی والا
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز