ایرلاین‌های فعال وام کرونایی می‌گیرند

لست سکند

حوزه گردشگری، به‌خصوص شرکت‌های هواپیمایی و زیرمجموعه‌های آن‌ها یکی از بخش‌هایی بودند که با آغاز شیوع کرونا بیشترین آسیب را دیده‌اند، به‌طوری که به عقیده بسیاری از کارشناسان، این آسیب تا سال‌های دیگر دامن‌گیر این صنعت خواهد بود.

به گزارش کاماپرس، با شیوع کرونا در دنیا، شرکت‌های هواپیمایی یکی از نخستین بخش‌هایی بودند که تحت تاثیر قرار گرفتند، به طوری که از همان روزهای اول، بسیاری از هواپیماهای خطوط داخلی و بین‌المللی مجبور بودند بدون مسافر به پروازهای خود ادامه دهند که این موضوع هزینه‌های بسیار گزافی را به آن‌ها متحمل می‌کرد.

معرفی شرکت‌های هواپیمایی فعال به بانک‌ها

در همین راستا، دولت تصمیم گرفته تا با ارائه تسهیلات حمایتی به پشتیبانی از ایرلاین‌های فعال بپردازد. بر همین اساس، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: «تمامی شرکت‌های هواپیمایی فعال برای دریافت وام کرونایی نیمه دوم خرداد ماه به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند.»

کدام ایرلاین‌ها مشمول هستند؟

رضا جعفرزاده در خصوص آخرین وضعیت تخصیص بسته حمایتی دولت به بخش حمل و نقل، اظهارداشت: این وام سهم آن دسته از شرکت‌های هواپیمایی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا پروازهای آنها متوقف شده است و مشمول ضررهای مالی شده‌اند.

وی در خصوص چرایی تاخیر در معرفی ایرلاین‌ها به بانک‌های عامل نیز گفت: درحال تدارک مقدمات بودیم، ابتدا باید سازمان هواپیمایی میزان خسارت به شرکت‌های هواپیمایی را به وزارت راه اعلام می‌کرد که این کار انجام شد و وزارتخانه راه و شهرسازی نیز باید موافقت دولت برای دریافت این سهم مالی را اخذ می‌کرد.

راز آسمان پایتخت

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: اکنون دولت اعتبار مشخصی برای بخش حمل‌ونقل هوایی در نظر گرفته است و به مرحله معرفی شرکت های هواپیمایی فعال به بانک رسیده تا خسارت‌های کرونایی به ایرلاین‌ها جبران شود.

جعفرزاده در این گفت و گو توضیحی نداد که نحوه‌ انتخاب و معرفی ایرلاین‌ها به بانک‌ها چگونه است.

پرداخت تسهیلات؛ به زودی!

وی همچنین بدون ذکر نام ایرلاین هایی که مشمول دریافت بسته حمایتی می شوند، درباره زمان واریز این وام پیش‌بینی کرد که به زودی به حساب شرکت‌های هواپیمایی واریز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، از بسته حمایتی ۸ هزار میلیاردی به بخش حمل‌و نقل که فروردین ماه امسال به تصویب هیات دولت رسید، خرداد ماه امسال بخشی از آن به شرکت‌های حمل و نقل ریلی تعلق می‌گیرد، نزدیک ۳ میلیارد آن نیز قرار است به بخش هوایی اختصاص یابد اما هنوز رقم دقیق اختصاص یافته به شرکت‌های هواپیمایی متضرر اعلام نشده است.

پایان پیام

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز