100 غذای خوشمزه ایرانی برای جذب توریست / از بریانی اصفهان تا کوفته تبریزی

سایت اطلس جهانی غذا، لیستی از 100 غذای خوشمزه ایرانی برای جذب توریست را منتشر کرده است.

به گزارش کاماپرس، غذا یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در جذب گردشگران محسوب شده و بسیاری از کشورهای پیشرو از این پتانسیل برای تقویت صنعت توریسم بهره می‌برند.

به نقل از دنیای اقتصاد، با این حال خوراک ایرانی با وجود تنوع بالا و شهرت جهانی نتوانسته در صنعت گردشگری جایگاه مناسبی را به خود اختصاص دهد.

4 علت ضعف گردشگری خوراک در ایران

۱- اولین علت ضعف کشورر در گردشگری خوراک، اقدامات ناکافی شرکت‌ها و آژانس‌های مسافرتی برای معرفی غذاهای محلی در پکیج‌های مسافرتی است. متاسفانه معرفی غذاهای محلی جایگاهی در مسافرت توریست خارجی ندارد و سفرهای لوکس و غذاهای فرنگی، بیش از هرچیزی در پکیج‌‌‌های سفر بین‌المللی به ایران جای گرفته است.

راز آسمان پایتخت

۲- عامل بعدی بی‌توجهی فعالان بخش غذا و خوراک به غذاهای محلی و محدود شدن منوی رستوران‌ها به چند نوع غذای خاص ایرانی و فرنگی است. متاسفانه منوی اکثر رستوران‌ها و هتل‌ها به چند کباب و غذای فرنگی محدود شده و مسافران فرصتی برای تجربه غذاهای محلی خاص پیدا نمی‌کنند.

۳- عدم برگزاری فستیوال‌های بزرگ بین‌المللی غذا و یا شرکت در فستیوال های جهانی، عامل ضعف بعدی است. سالانه حداقل 20 فستیوال غذا در سراسر جهان از اکوادور در آمریکای جنوبی تا تایلند در شرق آسیا برگزار می‌شود که نقش مهمی در جذب گردشگر  ایفا می‌کنند؛ موضوعی که با وجود تنوع بالای غذاهای محلی ایرانی، مغفول مانده است.

۴-عدم برندسازی غذاهای خیابانی، نقطه ضعف بعدی است. غذاهای خیابانی نه‌تنها در ایران بلکه در کل جهان یکی از جاذبه‌‌‌های اصلی و مهم برای جذب گردشگر است. غذاهای خیابانی در دکه‌‌‌ها یا ماشین‌‌‌های خاص از گذشته در برخی خیابان‌های کشور وجود داشته و فروش لبو، باقالی، فلافل یا سمبوسه در همه شهرها و در اکثر معابر شهری به چشم می‌‌‌خورد. خوشبختانه در سال‌های اخیر این نوع از ارائه غذای خیابانی در کشور رو به فزونی است و طرفداران خاص خود را نیز پیدا کرده است.

انتهای پیام

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز