جیک هکت کشتی به‌گل‌نشسته فورد را بار دیگر به راه انداخت

شرکت فورد
لست سکند

همه شرکت فورد را به‌عنوان یکی از قوی‌ترین شرکت‌های خودروسازی جهان می‌شناسیم. این شرکت که اکنون هشتمین شرکت ثروتمند در دنیا محسوب می‌شود، راه درازی را برای رسیدن بدین جایگاه طی کرده است.

به گزارش کاماپرس، شرکت خودروسازی فورد این افتخار را دارد که صاحب نام تولید کننده اولین خودروی جهان باشد. فورد برای حفظ این نام و آوازه، دست از تلاش و نوآوری بر نداشت و همیشه دستاوردهای خیره‌کننده‌ای را برای دوستداران حمل و نقل به ارمغان آورد.

تنها سه سال پیش بود که فورد، یکی از خودروسازان دیترویتی در چنان وضعیت ناگواری قرار داشت که موجب شد تا جیم هکت جایگزین مارک فیلدز، مدیرعامل وقت فورد شود.

در زمانی که سکان فورد در اختیار فیلدز بود، فورد شاهد کاهش ۴۰ درصدی ارزش سهام خود در بازار بود و هرج‌ومرج غریبی در این شرکت آمریکایی موج می‌زد. همه امیدها به جیک هکت بود تا بتواند کشتی به‌گل‌نشسته فورد را بار دیگر بر امواج روان قرار دهد.

به گزارش دنیای‌اقتصاد، حملات سرمایه‌گذاران به فیلدز به این دلیل بود که تنها ظرف مدت ۳۶ ماه، ۴۰درصد از ارزش بازاری این شرکت از بین رفته بود و فورد نتوانسته بود بنا به درخواست بازارهای جهانی، مدل‌های خود را گسترش دهد یا هرگونه پیشرفتی را در روند تولید خودروهای برقی ارائه دهد.

راز آسمان پایتخت

آن روزها زمانی اندوهگین برای پنجمین خودروساز بزرگ جهان بود. تقریبا به‌طور همزمان، فورد یک برنامه کاهش هزینه‌های سه میلیارد دلاری را کلید زد و بر این اساس کارکنان خود در آسیا و آمریکای‌شمالی را تا ۱۰ درصد کاهش داد؛ اقدامی که با آمدن هکت و شفاف‌تر شدن عمق فاجعه، بیش ‌از پیش شدت گرفت.

اگر فورد به زلزله‌ای نیاز داشت که سرمایه‌گذاران خواستار آن بودند، هکت بهترین گزینه بود تا این خانه‌تکانی را انجام دهد. او که تازه ‌وارد ۶۰ سالگی شده بود، اگرچه سفیدپوست بود و ظاهری آراسته داشت اما بسیار متواضع بود و اگرچه معمولی نبود، اما به‌هیچ‌وجه هم تصویری از خود به‌عنوان فردی خاص نشان نمی‌داد. او را زمانی که در بخش توسعه و تحقیقات فورد مشغول به خدمت بود، به‌عنوان مدیری رویاپرداز می‌شناختند.

با این ‌حال اگرچه هکت اقدامات زیادی را در جهت تغییرات فورد انجام داده است، اما همزمان کیفیت‌ همیشگی محصولات فورد و سودآوری و تعداد تولید آن را نیز حفظ کرده است. او در ادامه مسیر جاه‌طلبی‌های خود و برای توسعه ناوگان خودروهای برقی، توافقی را با گروه خودروسازی فولکس‌واگن نیز به امضا رسانده است تا دو شرکت در استارت‌آپ معتبر ریویان سهامدار شوند و این آغازی باشد برساخت و عرضه موستانگ برقی فورد؛ اما آیا این اقدامات برای نجات هکت و حتی فورد در جهانی که مدام دستخوش تغییرات و چالش‌ها است کافی خواهد بود یا خیر؟ سرمایه‌گذاران در این‌باره تردید دارند و همزمان عملکرد مالی فورد نیز با نوسان مواجه است؛ اما احساسی نیز وجود دارد که می‌گوید: هکت اقدامات فراوان و بزرگی را در فورد انجام داده است تا پایه‌های فورد را به‌عنوان شرکتی تحکیم کند که با تولید مدل‌های متنوع برقی، خودروسازی برای آینده باشد.

انتهای پیام

مرتبط با : فورد
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز