بهترین پارتنر زبان انگلیسی خود را پیدا کنید

لست سکند

یکی از اولین اصطلاحاتی که در اواسط دوره زبان‌آموزی و در دوره اینترمدیت به آن برمی‌خورید، اصطلاح «پارتنر زبان انگلیسی» است؛ یعنی همان فردی که می‌تواند با شما همیار و همراه شود تا این زبان خارجی را هرچه بهتر یاد بگیرید.

شاید شما هم تا به حال سعی کرده باشید با جستجوی کلمات و عباراتی مانند: پارتنر زبان، گروه تلگرام پارتنر زبان، نرم‌افزار پارتنر زبان و حتی معادل‌های انگلیسی این عبارات در گوگل و سایر موتورهای جستجو به دنبال فردی همراه برای زبان آموزی بگردید. اما هنوز نتوانسته‌اید پارتنر یا هم‌آموز خوبی برای خودتان پیدا کنید.

در ادامه شما با مواردی آشنا می‌شوید که می‌تواند سطح خطای‌تان را کاهش داده و شما را سریع‌تر به یک پارتنر زبان انگلیسی خوب نزدیک کند!

1. تفاوت سطح زبان: برای کسانی درخواست بفرستید که هم سطح خودتان باشد.

2. تفاوت سن: ترجیحا جلوی جنسیت خودتان سن خود را نیز بنویسید حتی می‌توانید بازه سنی پارتنر خود را هم انتخاب کنید. مثلا جنسیت من مرد 46، متقاضی پارتنر آقا بازه سنی 30 تا 50.

راز آسمان پایتخت

۳. تفاوت جنسیت: خانم‌ها ترجیح می‌دهند که پارتنر آنها خانم باشد، پس به این موضوع احترام بگذاریم.

۴. مصمم نبودن: بسیاری از زبان آموزان در هدف خود یعنی یادگیری زبان انگلیسی مصمم نیستند و صرف اینکه یک از دوستان وی پارتنر زبان انگلیسی دارد او هم می‌خواهد این موضوع را تجربه کند. پیگیری یک از اولین شرط های رسیدن به هدف است.

۵. رفرنس متفاوت: ترجیحا منابع مورد در خواست خود را به ترتیب اولویت بنویسید. مثلا بگویید: ترجیح می‌دهم اول کتاب‌های آکسفورد ورد اسکیلز مقدماتی را کار کنیم، بعد به سراغ کتاب مایندست برویم و به همین ترتیب ادامه دهیم.

۶. متفاوت بودن تحصیلات: گاهی نوشتن سطح تحصیلات کمک می‌کند. مثلا افراد آکادمیک دنبال فردی هستند که تحصیلات آکادمیک داشته باشد تا در مسیرشان همسوتر باشند.

۷. بیان مختصری از وضعیت خود: مختصری از بیشینه زبان انگلیسی خود و نحوه یادگیری انگلیسی خود بیان کنید. مثلا بگویید: کلاس ترمیک تا سطح امریکن انگلیش فایل رفته‌ام یا با معلم خصوصی از روی کتاب آبجکتیو آیلتس کار کرده‌ایم و …

۸. تفاوت در زمان مورد توافق: ساعت آزاد و برنامه خود را اعلام کنید. مثلا بگویید: صبح‌ها ساعت 9 تا 11 آزاد هستیم و اولویت دوم مطالعه‌ام روزهای فرد ساعت 8 تا 12 شب است و …

۹. تفاوت در نوع خواسته: خواسته خود را مشخص کنید که برای تقویت هر 4 مهارت است یا فقط برای اسپیکینگ یا برای ریدینگ یا گرامر و …

۱۰. تفاوت در لهجه و تلفظ مورد نیاز: نوع امتحان خود را مشخص کنید که آیلتس یا تافل دارید و ترجیح خود درباره لهجه بریتیش یا امریکن یا کانادایی یا استرالیایی و … را تعیین کنید.

۱۱. در خواست پارتنر با سطحی بالاتر: معمولا افراد با سطح بالا تمایلی ندارند با افراد سطح پایین‌تر خود پارتنر شوند، بنابراین در ابتدا تمرکز خود را بر همسطح بودن پارتنر خود بگذارید.

۱۲. درست نبودن مشخصات پروفایل: مشخصات پروفایل تان حقیقی باشد و از داشتن پروفایل‌هایی که فاقد هویت، عکس و مشخصات است خودداری کنید. پروفایل‌تان اسم داشته باشد و حداقل این است که در یک مقطع خاص پروفایل‌تان عکس داشته باشد و بعد از پیدا کردن پارتنر عکس خود را عوض کنید، توجه داشته باشید که پروفایل فیک و مشکوک شما را از پیدا کردن پارتنر دور می‌کند.

۱۳. ورود به حریم خصوصی پارتنرها: از ورود به حریم خصوصی افراد به جز هدف یادگیری زبان انگلیسی بپرهیزید.

۱۴. رعایت نکردن نوشتن درخواست نمونه: نمونه درخواست و فرمتی را که ادمین هر گروه تلگرامی یا واتساپی ارایه می‌کند، طبق همان الگو درخواست خود را در گروه منتشر کنید و از ارائه ناقص اطلاعات خود و به فرمت خودتان جدا بپرهیزید.

۱۵. نداشتن برنامه مشخص و هدفمند: برای خودتان برنامه مشخص داشته باشید. مثلا اعلام کنید: تا پایان شهریور ماه قصدم این است که «کتاب ماکار» را تمام کنیم یا اینکه روزانه مطالعه کنیم یا اینکه هفته‌ای 2 ساعت مطالعه کنیم.

۱۶. کامل ننوشتن مشخصات خواسته: به طور واضح بیان کنید که هدف‌تان ارتقای مهارت رایتینگ یا ریدینگ است یا انتظار دارید با پارتنرتان چطوری و با چه روشی درس‌ها را مرور کنید. هر چه جزییات واضح‌تر و شفاف‌تر باشد، شما به هدف‌تان نزدیک‌تر شده‌اید.

۱۷. انعطاف پذیر نبودن موضوعی و زمانی: سعی کنید تنوع موضوعی داشته باشید و اصرار نکنید که حتما از روی فلان کتاب یا فلان ورژن باشد. کمی انعطاف پذیر باشید و در کل به سمتی بروید که یک رفرنس نسبی مشترک دست پیدا کنید یا در موضوع زمان اصرار نکنید فقط ساعت 10 تا 12 شب! دنبال این باشید که در تعامل با پارتنر خود به یک زمان مشترک برسید.

۱۸. به روز نکردن آگهی خود در گروه تلگرامی: هر 3 یا 4 روز یکبار آگهی خود را به روز کنید تا سایر زبان آموزان بدانند که هنوز پیگیر هستید و در هر به روزرسانی سعی کنید اشتراکات خود را توسعه دهید و موارد خاص را کمتر کنید.

۱۹. پیگیری نکردن موضوع از طریق پیام خصوصی: زبان آموزان بعد از دیدن مشخصات پارتنر در گروه به جای اینکه درخواست خود را به صورت خصوصی برای وی ارسال کنند، در خواست و پیام‌های خود را در گروه مطرح می‌کنند که باعث می‌شود از پیدا کردن پارتنر دور بمانند.

۲۰. آیا شما هم به طور جدی قصد یادگیری زبان انگلیسی را دارید؟ اگر تمایل به پیدا کردن پارتنر زبان انگلیسی را دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به مقالات حوزه یافتن پارتنر زبان انگلیسی ازسایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت به آدرس www.migrationskills.irدیدن کنید.

برای پیدا کردن پارتنر زبان انگلیسی می‌توانید در کانال تلگرامی پارتنر اینگلیش متعلق به سایت مایگریشن اسکیلز عضو شوید. همچنین در تمام گروه‌های تلگرامی و واتساپی پارتنر زبان انگلیسی عضو شوید.
آدرس کانال تلگرام: https://t.me/partner_english

مرتبط با : مایگریشن اسکیلز
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز