گران شدن روغن موتور بدون موافقت سازمان حمایت

روغن موتور
لست سکند

مسئول صنف لاستیک، روغن، فیلتر و پنچرگیران تهران از افزایش قیمت 35 درصدی روغن موتور توسط تولیدکنندگان بدون موافقت سازمان حمایت خبر داد.

به گزارش کاماپرس، قیمت‌گذاری روغن موتور از وضعیت هماهنگ خارج شده و به نظر می رسد قیمت این کالای صنعتی به جای مراجع قانونی در واحدهای صنفی تعویض روغن تعیین می شود. هر واحد صنفی تعویض روغنی قیمت مخصوص خود را اعلام می‌کند و برخی روغن را بسیار ارزان تر عوض می کنند و مدعی می شوند که روغن آنها به قیمت دولتی است اما واحدهای صنفی که روغن را گران تر تعویض می کنند ادعا می کنند روغن آنها باکیفیت تر است.

مسئول این صنف در مورد افزایش قیمت روغن موتور اظهار کرد: از نظر قانونی هنوز افزایش قیمتی برای روغن ماشین رخ نداده است. کارخانه‌ها قیمت روغن‌های صنعتی را 35 درصد افزایش داده‌اند، ولی هنوز موافقت سازمان حمایت گرفته نشده است.  ضمناافزایش قیمت روغن اتومبیل هنوز اعمال نشده اما توزیع آن کاهش پیدا کرده است.

جولان روغن تقلبی و دست دوم در بازار

بنا به اعلام ایلنا، وی افزود: عرضه روغن اتومبیل در بازار بسیار کاهش یافته است، وقتی چنین اتفاقی می‌افتد جای خالی آن را روغن‌های تقلبی و دست دوم پر می‌کند به همین دلیل امیدواریم که کارخانه‌ها توزیع بیشتری داشته باشند. کارخانه‌ها به خاطر اینکه قیمت افزایش پیدا کند توزیع را کاهش داده‌اند و می‌گویند که مواد اولیه را با ارز نیمایی وارد می‌کنند و قیمت‌های فعلی برای آنها به صرفه نیست اما نتوانستند موافقت افزایش قیمت را جذب کنند و به همین علت عرضه را کاهش دادند.

راز آسمان پایتخت

سعادتی‌نژاد با اشاره به فروش تحمیلی برخی کارخانه‌ها گفت: قبلا توزیع روغن صنعتی و اتومبیل در بازار به صورت مویرگی بود اما الان بعضی از کارخانه‌ها حتی کالای تحمیلی می‌فروشند. برای مثال می‌گویند 10 کارتون از روغنی که مصرف کمتری دارد بخرید تا 5 کارتون روغن مصرفی بفروشیم و این موضوع در بازار مشکل ایجاد کرده است.

عرضه روغن موتور 40 درصد کمتر شده است

رییس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن، فیلتر و پنچرگیران تهران تصریح کرد: کارخانه‌ها ادعا می‌کنند که توزیع را انجام می‌دهند و تحویل نمایندگی‌ها می‌دهند اما نمایندگان آنها که عمده فروش هستند و توزیع مویرگی می‌کنند، توزیع را کاهش داده‌اند. می‌توان گفت در این مدت عرضه روغن 35 تا 40 درصد کمتر شده است.  تقاضا وجود دارد و واحدهای صنفی متقاضی هستند اما توزیع کم است. امیدواریم کارخانه‌ها عرضه را افزایش دهند تا در بازار مشکل به وجود نیاید.

قیمت مورد نظر کارخانه ها چقدر است؟

وی در ادامه اضافه کرد: موضوع افزایش قیمت روغن اتومبیل و روغن صنعتی باید بررسی و کارشناسی شود. اگر وضعیت فعلی برای کارخانه‌دار صرفه اقتصادی ندارد افزایش قیمت اعمال شود. درخواست کارخانه‌دارها قبلا افزایش 100درصد قیمت بود ولی سال گذشته 40 و 55 درصد افزایش قیمت مورد موافقت قرار گرفت. فکر می‌کنم الان هم 40 درصد افزایش قیمت مدنظر کارخانه‌دارها باشد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز