با گروه حصین بیشتر آشنا شوید

پرداخت الکترونیک با گروه حصین

سال 1382 تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف تصمیم گرفتند مجموعه‌ای در حوزه فناوری و پرداخت الکترونیک  به نام «گروه حصین» راه‌اندازی کنند. این مجموعه با سه نفر کار خود را آغاز کرد. این شرکت کم‌کم گسترش پیدا کرد و اکنون یکی از شرکت‌های تخصصی است که در طول این سال‌ها رشد و توسعه زیادی پیدا کرده است.

در ادامه کاماپرس 9 نکته از این شرکت را بیان می‌کند که برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات و پرداخت الکترونیک مفید خواهد بود؛

1. گروه حصین در سال 1383، با ثبت شرکت فن‌آفرین حصین قشم، به ‌صورت رسمی کار خود را آغاز کرد. این مجموعه در حال حاضر با مدیریت مسعود آراسته به فعالیت خود ادامه می‌دهد. تعداد اعضای مجموعه حصین بیش از 400 نفر اعلام شده است.

2. تولید دانش با بهره‌گیری از استعدادهای نخبگان فناوری اطلاعات، خلق ثروت از ایده‌های تازه و مشارکت با مجموعه‌های بین‌المللی معتبر از اهداف و برنامه‌های مجموعه حصین اعلام شده است. از محصولات و خدمات این مجموعه می‌توان به ارائه کارت‌های هوشمند و سیم‌کارت، خدمات درخصوص پایانه‌های پرداخت و ماژول‌های امنیتی اشاره کرد.

3. تاکنون 35 مجموعه و نهاد مختلف از خدمات فناوری و پرداخت الکترونیک شرکت حصین بهره‌مند شده‌اند که از جمله آن‌ها شرکت‌های رایتل، همراه‌ اول، ایرانسل، بانک سامان و سرمایه و … هستند.

راز آسمان پایتخت

4. شرکای تجاری گروه حصین، شرکت تایوانی کسلز- از مجموعه‌های حوزه تولید دستگاه‌های کارت‌خوان، شرکت آلمانی اوتیماکو- فعال در حوزه خدمات مربوط به امنیت اطلاعات و شرکت کره‌ای کنای- فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارائه خدمات به فین‌تک‌ها، هستند.

5. کسب و کارهای بیزنس به بیزنس- عرضه محصولات یک عمده فروش به یک کسب و کار دیگر، این مجموعه شامل پایانه‌های فروشگاهی، تولید و شخصی‌سازی کارت، آلین و پیشرو فن‌آوری اطلاعات رادین است. همچنین کسب و کارهای رایا نوید سامانه، مرکز عملیات شبکه و تجارت گستر فخیم نیز در حوزه بیزنس به بیزنس فعالیت دارند.

6. کسب و کارهای بیزینس به مصرف‌کننده- ارائه مستقیم محصولات و خدمات یک کسب و کار به مشتری- گروه حصین شامل: طاقچه، مایکت، مگنت، گوشی شاپ، ترابرنت و سپیو است.

7. پیش از این گروه حصین در زمینه‌های تولید و پشتیبانی نرم‌افزارهای سفارش مشتری، امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و خدمات پشتیبانی، رتبه یک شورای عالی انفورماتیک را به‌دست آورد.

۸. از دیگر دستاوردهای این شرکت فعال در حوزه فناوری و پرداخت الکترونیک می‌توان به کسب رتبه چهارم شورای عالی انفورماتیک در حوزه‌های تولید و ارائه دستگاه‌های جانبی، شبکه داده‌های رایانه‌ای و مخابراتی و همچنین مشاوره و نظارت بر اجرای طرح‌های انفورماتیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.

۹. گروه حصین در بخش امنیت و زیرساخت هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، «جایزه دکتر نوربخش» را از آن خود کرد. جایزه دکتر نوربخش از جوایز همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت است که بانی آن پژوهشکده پولی و بانکی است؛ این جایزه به یاد دکتر محسن نوربخش، رئیس کل بانک مرکزی، شکل گرفته است.

مرتبط با : طاقچهگروه حصین
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز