با لابراتورهای سینادارو در ۹ نکته آشنا شوید

تولید فرآورده‌های دارویی چشمی از لحاظ استریل بودن، حساسیت بالایی دارد و شرکت‌های کمی توانسته‌اند با دستیابی به فناوری تولید این نوع داروها و بسته‌بندی آن‌ها، در عرصه دارو و درمان کشور گام بردارند. یکی از این شرکت‌ها، لابراتور داروسازی سینادارو است که با شعار «دانش، کیفیت و نوآوری، برای دنیایی سالم‌تر» فعالیت می‌کند و اولین تولیدکننده فرآورده‌های استریل چشمی و آئروسل‌های-هواپخش- تنفسی در ایران است و همچنین مهم‌ترین تولیدکننده کشور در زمینه تولید قطره محسوب می‌شود.

کاماپرس، قصد دارد با بیان نکاتی جامع این شرکت داروسازی را به پزشکان، اپتومتریست‌ها و تمامی فعالان عرصه بهداشت و سلامت معرفی کند؛

۱. شرکت لابراتورهای سينادارو در سال 1342 فعاليت توليدی خود را با نام « شرکت لابراتورهای دوپار» – با مسئولیت محدود- با توليد قطره‌های چشمی تحت ليسانس شرکت پی. او. اس فرانسه آغاز کرد. این مجموعه به سرعت در ابعاد مختلف توسعه يافت و به تدريج با توليد داروهای ديگر تحت ليسانس شرکت‌ هايی همچون آسپرو نیکولاس، فارمنتون، دنور کمیکال، مرل تراد، گسترش پیدا کرد.

۲. اين شرکت پس از انقلاب، بر حسب تصميمات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خطوط اختصاصی خود را گسترش داد و اکنون تولیدکننده محصولاتی شامل قطره‌ها، پمادها و محلول‌های چشمی اسپری‌های تنفسی، قطره‌های بینی و گوش، آمپول‌ها، کرم‌ها، پمادها و ژل‌های موضعی و همچنین لوسیون‌ها و کرم‌های واژینال است.

۳. در سال 1366 نوع شخصیت حقوقی سینادارو به سهامی خاص تغییر کرد و در سال 1374 به شرکت سهامی عام تبدیل شد و این شرکت در همان سال در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «دسینا» پذیرفته شد. از سهامداران این شرکت می‌توان شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی، شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران، شرکت سهامی بیمه ایران و گروه سرمایه‌گذاری آتیه دماوند را نام برد.

راز آسمان پایتخت

۴. در حال حاضر شرکت لابراتورهای سینا دارو علاوه‌بر تامین داروهای مورد نیاز داخل کشور، فراورده‌های دارویی خود را به کشورهای همسایه نیز صادر می‌کند. همچنین این شرکت، با شرکت‌های معتبر بین‌المللی، انجمن‌های تخصصی پزشکی و مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشکده‌های داروسازی و پزشکی، جهت بهبود کیفیت محصولات و ارتقا دانش و مهارت‌های پرسنل، ارتباط مستمر دارد.

۵. سینا دارو موفق شده است تا به تولید انحصاری 25 قلم دارو دست پیدا کند.

۶. علی دهقان منشادی ریاست هیات مدیره و مسعود احمدزاده مدیریت این شرکت را برعهده دارند و حمید کمالی بندبانی نائیب رئیس سینا دارو است.

۷. تکنولوژی تولید محصولات سینا دارو مطابق با اصل جی ‌ام پی است و به علت دارا بودن بسته بندی اروپایی مقبولیت خوبی در میان اعضای جامعه پزشکی دارد و در مدت کوتاه توانسته است جایگزین واردات شود.

۸. بنا به اطلاعات سایت این شرکت، شرکت لابراتوارهای سینادارو، در کیلومتر 15 جاده مخصوص تهران کرج مستقر است و هیچگونه شعبه ای در سراسر کشور ندارد.

۹. سینا دارو در دو سال متوالی 97 و 98 نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما شرکت کرد و همچنین در بیست و هشتمین کنگره چشم‌پزشکی ایران حضور داشت. این شرکت همچنین گواهی حضور و همکاری در سمینار سالیانه بیمارستان فارابی را دارا است. لوح تقدیر جامعه اپتومتری ایران نیز به سینادارو تعلق گرفته است.

مرتبط با : سینادارو
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز