3 بیمه ضروری برای مدیر ساختمان + جزییات

تورهای مسافرتی لحظه آخر

مدیریت ساختمان و مجتمع‌های تجاری برخلاف تصور عموم یک وظیفه پرمسئولیت است. در واقع، مدیریت ساختمان یک مسئولیت حقوقی برای فرد در زمینه خسارت به ساختمان، ساکنان آن و افراد غیر است و خسارات جانی و مالی مرتبط با ساختمان می‌تواند برای مدیران ساختمان دردسرساز شود. در این میان برخی از بیمه‌نامه‌ها می‌تواند ریسک خسارات مالی را برای مدیر ساختمان کاهش دهد.

کاماپرس در این گزارش بیمه‌نامه‌های ضروری برای مدیران ساختمان را بررسی و معرفی کرده است.

بیمه آتش سوزی مسکونی

بیمه آتش سوزی مجتمع‌ها و ساختمان‌های مسکونی اولین و مهم‌ترین بیمه نامه‌ای است که باید توسط یک مدیر ساختمان خریداری شود. این بیمه نامه یک ساله، بیشتر خطرات و خسارات ساختمانی را مورد پوشش قرار می‌دهد. هزینه این بیمه نامه نسبت به پوشش‌های آن بسیار ناچیز است و هیچ بهانه‌ای برای نخریدن بیمه نامه آتش سوزی نباید وجود داشته باشد.

در صورتی که بیمه آتش سوزی منزل مسکونی را به صورت تمام خطر تهیه کرده باشید، علاوه بر جبران خسارات ناشی از آتش سوزی به ساختمان، وسایل منازل و ساکنان؛ می‌تواند خسارات ناشی از سیل، زلزله، طوفان، ترکیدگی لوله و برخی دیگر از خطرات احتمالی را نیز پوشش دهد. همچنین شما می‌توانید بیمه نامه خود را به صورتی تهیه کنید که خطرات احتمالی به غیر افراد ساکن، از جمله عابرین و همسایگان را نیز پوشش دهد تا از بابت هرگونه خسارت مالی، خیال خود را راحت نمایید.

راز آسمان پایتخت

بیمه مسئولیت آسانسور

آسانسورها از جمله قسمت‌های پراستفاده و پرخطر ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی هستند و حوادث پیش آمده در سال‌های اخیر، شرکت‌های بیمه را واداشته است که بیمه نامه مسئولیت مستقل برای پوشش خطرات ناشی از آسانسور داشته باشند.

این خطرات می‌تواند شامل خطرات جانی و مالی شود و حتی هزینه درمان و دیه ناشی از نقص آسانسور می‌تواند توسط شرکت بیمه به افراد ساکن و غیرساکن پرداخته شود. در زمان خرید این بیمه نامه نیز مطمئن شوید که پوشش‌های کاملی را انتخاب کرده‌اید و هیچ پوششی از قلم نیفتاده باشد.

بیمه مسئولیت مدیر ساختمان

بیمه مسئولیت مدیران ساختمان کاملترین بیمه نامه‌ای است که مدیران ساختمان می‌توانند خریداری کنند. این بیمه نامه می‌تواند بخش اعظمی از پوشش‌های سایر بیمه نامه‌ها از جمله بیمه نامه مسئولیت آسانسور را نیز در خود داشته باشد. اگرچه هزینه این بیمه بیشتر از سایر بیمه‌های اشاره شده است اما به دلیل کامل‌تر بودن پوشش‌ها گزینه مناسبی برای مجتمع‌های مسکونی پرجمعیت است.

در این بیمه نامه مواردی چون خسارات وارده به وسایل نقیله موجود در پارکینگ نیز می‌تواند با خرید پوشش‌های آن مورد نظر قرار بگیرد.

سایر بیمه‌های ضروری برای مدیران ساختمان

از جمله بیمه نامه‌هایی که مدیرساختمان باید در زمان هرگونه تعمیرات ساختمانی تهیه کند، بیمه نامه حوادث داخل ساختمان و به بیان بهتر بیمه نامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی است. این بیمه نامه حوادث ناشی از تعمیرات ساختمان از جمله گودبرداری، تعویض لوله‌ها، تعمیرات برق ساختمان و نوسازی را پوشش می‌دهد.

همچنین بیمه نامه حوادث مرتبط با سرایدار، نگهبان و کارکنان نیز در مجتمع‌های مسکونی بزرگ که دارای سرایداری و نگهبانی هستند، ضروری به نظر می‌رسد. علاوه بر بیمه‌های اشاره شده، داشتن بیمه سرایت آتش سوزی به مکان‌های دیگر نیز می‌تواند توسط مدیران ساختمان خریداری شود. این بیمه نامه زمانی کارایی دارد که آتش سوزی گسترش یافته و به ساختمان‌های بیشتری سرایت کرده باشد.

انتهای پیام

لست سکند
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز