10 نماد بورسی با بیشترین افت در یک ماه گذشته

نماد بورسی با بیشترین افت همیشه ریسک کمتری در معاملات دارند، زیرا احتمال افت بیشتر برای آنها کمتر است. البته این موضوع به میزان رشد قبل از اصلاح آنها بستگی دارد و شاید این افت نشانه ورشکستگی یا عامل منفی دیگری باشد.

به گزارش کاماپرس، برخی سرمایه گذاران برای اینکه بتوانند سودهای مقطعی از معاملات بورس ببرند به دنبال شناسایی نمادهای بورسی با بیشترین افت هستند. زیرا وقتی یک نماد افت زیادی تجربه می‌کند بعد از آن یک سود مقطعی یا حتی پایدار خواهد داشت. در این گزارش به ده نماد بورسی با بیشترین افت در بهمن ماه پرداخته شده است.

1- نماد بورسی کساپا

شرکت سایپا شیشه با نماد کساپا با ارزش بازار 3180 میلیارد تومانی در بهمن ماه افتی 52 درصدی داشته است. این نماد در شهریور امسال افزایش سرمایه 318 درصدی از محل آورده سهامداران داشته و همین موضوع منجر به خروج سهامداران حقیقی شد. با وجود افت بالا این نماد در یک ساله 80 درصد بازدهی مثبت داشته است.

بیشتر بخوانید:

راز آسمان پایتخت

2- نماد بورسی سدبیر

شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان با نماد سدبیر با ارزش بازار 1295 میلیارد تومانی در بهمن‌ماه افتی 36 درصدی داشته است. این نماد در 9 ماهه به ازای هر سهم 137 تومان سود ساخته و در یک ساله هم 114 درصد بازدهی مثبت داشته، به همین دلیل سهامداران خرد زیان ندیده اند.

3- نماد بورسی بپاس

بیمه پاسارگان با نماد بپاس با ارزش بازار 80323 میلیارد تومانی در بهمن ماه افتی 32 درصدی داشته است. بخشی از این موضوع ناشی از حبابی بودن ارزش سهام شرکت در سال های اخیر دارد. به‌طوری‌که از اواخر سال 98 تا نیمه سال 99 ارزش سهام این شرکت بیش از 13 برابر رشد کرده بود.

4- نماد بورسی داتام

گروه مالی داتام که متعلق به بانک ایران زمین است در بهمن‌ماه افتی 31 درصدی ثبت کرده است. این نماد در دی‌ماه امسال عرضه اولیه شد و در همان ماه بازدهی 100 درصدی ثبت کرد، اما بعد از آن وارد اصلاح شد و تاکنون افت قیمت آن ادامه پیدا کرده است.

5- نماد بورسی وآیند

بانک آینده با نماد وآیند با ارزش بازار 13104 میلیارد تومانی در بهمن‌ماه افتی 31 درصدی را تجربه کرده است. این موضوع تحت تاثیر گزارش 9 ماهه شرکت بوده که به ازای هر سهم 4800 تومان زیان ساخته است. با این حال این نماد به دلیل افت پیوسته ای که داشته، در اسفند‌ماه با افزایش تقاضای سهامداران روبرو شده است.

6- نماد بورسی سیلام

شرکت سیمان ایلام با نماد سیلام با ارزش بازار 2231 میلیارد تومانی در بهمن‌ماه افتی 26 درصدی ثبت کرده است. این نماد هم اکنون در محدوده حمایتی سقف قیمتی سال 1399 قرار دارد، به همین دلیل احتمالا افت قیمت آن در همین سطح متوقف می شود.

7- نماد بورسی میهن

شرکت بیمه میهن با نماد میهن با ارزش بازار 1741 میلیارد تومانی در بهمن ماه افتی 25 درصدی داشته است. این نماد به دلیل در اواخر بهمن 1402 افزایش سرمایه 135 درصدی از محل اندوخته انجام داد، به همین دلیل بعد از بازگشایی معاملات در هفته جاری به صف خرید رسید.

8- نماد بورسی وامیر

گروه صنعتی و معدنی امیر با نماد وامیر با ارزش بازار 2855 میلیارد تومانی در بهمن ماه افتی 23 درصدی تجربه کرده است. معاملات این نماد هم‌اکنون به دلیل ابهام در افشای اطلاعات با اهمیت تعلیق است. از‌این‌رو احتمال افت بیشتر نماد بعد از بازگشایی وجود دارد.

9- نماد بورسی واتوس

شرکت سرمایه گذاری كشاورزی آرین توسکا با نماد واتوس با ارزش بازار 391 میلیارد تومانی در بهمن‌ماه افتی 22 درصدی ثبت کرده است. این همچنان با فشار فروش سهامداران روبرو است، در‌حالی‌که در پایان سال گذشته به ازای هر سهم 74 تومان زیان ساخته بود و 9 ماهه امسال به ازای هر سهم 5 ریال سود ساخته است.

10- نماد بورسی نخریس

شرکت نخریسی و نساجی خسروی با ارزش بازار 1872 میلیارد تومانی در بهمن‌ماه افتی 22 درصدی داشته است. این نماد در دی‌ماه عرضه اولیه شده و فعلا نمی توان نسبت به معاملات آن پیش بینی دقیقی داشت.

انتهای پیام

مرتبط با : کارگزاری آگاهکارگزاری فارابی
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز