دانشگاههای آمریکا بودجه خود را به طرق متفاوت تقسیمبندی میکنند. اولویت دانشگاه میتواند فعالیتهای آموزشی، تحقیقاتی، فرهنگی و اجتماعی و یا امکانات ورزشی و غذایی آن باشد. در این میان علاوه بر رتبههای آموزشی و پژوهشی، کیفیت غذا و سلف دانشگاه نیز میتواند در انتخاب دانشگاه اثرگذار باشد. اهمیت این مساله زمانی پررنگتر میشود که دانشگاه موردنظر در شهر یا کشور زادگاه دانشجو نبوده و بخواهد روزها و ماهها را دور از خانواده سپری کند.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ دانشگاههای جهان، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.
کاماپرس در این گزارش، پنج دانشگاه کشور آمریکا با بهترین بوفه و منوی متنوع غذایی را معرفی میکند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی + (شرایط مهاجرت)
- شرایط تحصیل رایگان در دانشگاه های اروپا
- تحصیل رایگان در دانشگاههای دولتی فرانسه
1- سرو غذاهای ارگانیک و وگان در کالج بودین
کالج بودین Bowdin College (ME) یکی از بهترین برنامههای غذایی را برای دانشجویان خود تدارک دیده که استفاده از مواد ارگانیک، بدون گلوتن و وعدههای غذایی وگان را نیز شامل میشود. نکته جالب اینجاست که در محوطه این دانشگاه سبزیجات و درختان میوه پرورش داده شده که در تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرند.
دانشجویان سال اول این دانشگاه ملزم به پرداخت 4361 دلار برای غذای خود به ازای هر ترم تحصیلی هستند. این برنامه غذایی شامل 19 وعده متنوع در طول هفته است. به علاوه با پرداخت کوپنهایی میتوانند از بوفههای فروش غذا در محوطه دانشگاه نیز میان وعده دریافت کنند.
2- تامین محصولات لبنی و پروتئینی محلی در کالج هندریکس
کالج Hendrix College بیشتر مواد غذایی خود مانند محصولات لبنی و پروتئینی را از تولیدات محلی تامین میکند. کالج هندریکس با رویکرد پایداری اداره میشود و حتی دانشجویان را به استفاده هرچه کمتر از ظروف یکبار مصرف و دورریز کمتر غذا تشویق میکند.
دانشجویان این دانشگاه میتوانند با توجه به بودجه خود در ابتدای سال تحصیلی یکی از سه برنامه غذایی پیشنهادی دانشگاه را انتخاب کنند که هزینه آن از حدود دو تا هفت هزار دلار متغیر است.
3- تحویل غذا با ربات در دانشگاه جیمز مدیسون
جیمز مدیسون James Madison University یکی از معدود دانشگاههایی است که در درون محوطه خود نمایندگی برندهای غذایی زنجیرهای مانند استارباکس و پاندا اکسپرس را برای راحتی دانشجویان خود گنجانده است. همچنین تسهیلاتی برای دانشجویانی که نمیخواهند اتاق خوابگاه یا کتابخانه خود را ترک کنند، تدارک دیده شده است. این دانشجویان میتوانند از کافه و رستورانهای داخل دانشگاه خرید کرده و غذا را از یک ربات استارشیپ تحویل بگیرند. دانشجویان دانشگاه جیمز مدیسون سالانه حدود سه هزار دلار هزینه بابت سرویسهای غذایی این دانشگاه پرداخت میکنند.
4- کالج سنت جان فیشر حامی رویکرد تغذیه پایدار
در محوطه دانشگاه سنت جان فیشر John Fisher University که قدم بگذارید، غرفههای تهیه و فروش غذای زیادی را مشاهده میکنید که انواع غذاها از سوپ و فست فود گرفته تا غذاهای لاتین را عرضه میکنند. این مدرسه حامی رویکرد پایداری است و مصرف ظروف یکبار مصرف و دورریز مواد غذایی را تا جای ممکن کاهش داده است.
گرانترین برنامه غذایی برای یک ترم این دانشگاه حدود چهار هزار دلار قیمت دارد که شامل 350 وعده غذایی و تسهیلات دیگر است.
5- کالج سنت نوربرت مملو از غرفههای فروش غذا
درون محوطه دانشگاه Norbert College مملو از غرفههای فروش غذا، فروشگاههای فروش مواد غذایی، کافی شاپ و رستوران است که برای راحتی دانشجویان تعبیه شده است. دانشجویان این دانشگاه برای تامین نیاز غذایی خود احتیاجی به خروج از محوطه دانشگاه ندارند. دانشجویان این دانشگاه با پرداخت دو تا سه هزار دلار میتوانند از برنامه غذایی متنوع آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام