چگونه با «درد» کنار بیاییم؟

x تبلیغات
هلو

یک متخصص عصب شناس که سال‌ها روی مسئله درک انسان‌ها از «درد» مطالعه کرده باشد در نظر بگیرید. درباره اینکه عصب‌ها چگونه به ما می‌فهمانند که دردمان گرفته و چگونه باید درد را تحمل کرد یا از آن عبور کرد.حالا اگر این متخصص یک نویسنده زبردست و یک جستار نویس چیره دست باشد آنگاه با یک اثر خواندنی مواجه هستیم.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بهداشت و سلامت، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، از کتاب «درد؛ منشاء رنج و تلخکامی» نوشته «پاتریک وال» حرف می‌زنیم. پاتریک وال از شناخته شده‌ترین چهره‌های حوزه عصب شناسی در دنیاست و سال‌ها روی موضوع «درد» تمرکز کرده است. او حالا سال‌ها تجربه اش را نه در یک مقاله علمی بلکه در یک جستار همه‌فهم و عامه‌پسند منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید:

پاتریک وال خودش سال‌ها با سرطان دست و پنجه نرم می‌کرده و دردی که این بیماری به جانش انداخته بهانه‌ای شده تا ما را کمی ملموس‌تر با مفهوم درد، تحمل و عبور از آن آشنا کند. او از درد جسمی تنها حرف نمی زند و درد از دست دادن را خیلی قابل فهم تشریح می‌کند. او در بخشی از کتابش به سیر تحول زندگی بشری نگاهی می‌اندازد و این سوال را ایجاد می‌کند که مدام نو شدن زندگی بشر چه دردهایی را به جانش انداخته است؟

x تبلیغات
دریان سفر امید

دردهایی که با او همراهند و رد آن را می‌توان در طول تاریخ دید.

«درد؛ منشاء رنج و تلخکامی» را «محمدرضا باطنی» ترجمه کرده و انتشارات «فرهنگ معاصر» آن را چاپ کرده است. کتاب در قطع رقعی و ۳۳۲ صفحه روانه بازار کتاب شده و در حال حاضر در پاییز ۱۴۰۱ چاپ نخست ان ۱۴۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

انتهای پیام

مرتبط با : فرهنگ معاصر
x تبلیغات
فارکسیو
آ اس پ
سفریار آریا
آمیتیس تراول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان