در کتاب “دموکراتیک سازی؛ توسعه و دولت پدرسالار در عصر جهانی شدن” در مورد دو جبهه متقابل قدرتهای اول جهان و مناطق محروم یا در حال توسعه صحبت شده است. به نظر نویسنده کتاب این قدرتهای برتر جهان هستند که فرصت پیشرفت را به کشورهای در حال توسعه نمیدهند.
به گزارش کاماپرس، در این کتاب از دغدغههای کشورهای در حال توسعه و قدرتهای کشورهای توسعه یافته صحبت شده و به نظر نویسنده حتی روند جهانی شدن نیز نتوانسته باعث ضعف رژیمهای پدرسالار شود.
بیشتر بخوانید:
- در مورد کتاب «خیزش چین در عصر گذار؛ پویاییهای جهانی و منطقهای» بیشتر بدانیم
- همه چیز در مورد کتاب «1348 ؛ سخنی پیرامون انقلاب 1357 از گذرگاه ادبیات»
- پیشنهاد کتاب؛ راهنمای بازدید از موزه کمونیسم
دموکراتیک سازی، توسعه و دولت پدر سالار در عصر جهانی شدن
به نظر نویسنده کتاب «دموکراتیک سازی» هر چه زمان پیش میرود رژیمهای پدرسالار همگی مجهزتر شده و استبداد را بازتولید میکنند. در رژیمهایی که به این شکل هستند میزان شخصی بودن و خودکامگی دولت نیز بیشتر بوده و امکان تحقق دموکراسی از بین رفته است.
به نظر اریک بود، مسائلی مانند استقلال ریشه دار، بینش صحیح، دولت توسعه خواه و استقلال قوه قضاییه همراه با موارد متعدد دیگر از جمله دغدغههای اصلی کشورهای در حال توسعه هستند و رژیمهای توسعه یافته که از آنها با عنوان رژیمهای پدرسالار یاد میشود بزرگترین مانع تحقق توسعه و دموکراسی یا بسیاری از مشکلات اجتماعی و سیاسی در کشورهای در حال توسعه به حساب میآیند. در کتاب “دموکراتیک سازی” تجربه کشورهای آسیای شرقی و جنوب شرقی آمریکا یا آمریکای لاتین مورد بررسی قرار میگیرد.
کتاب “دموکراتیک سازی ” اثری به قلم اریک بود نوشته شده و توسط سید احمد موثقی ترجمه شده است. این کتاب را نشر روزنه در اختیار علاقه مندان قرار میدهد و محصولی در زمینه موضوعات سیاسی و نظریه و نقد در نظر گرفته میشود. قیمت این کتاب در زمان تهیه این گزارش 130 هزار تومان بوده و 244 صفحه است.
انتهای پیام
مرتبط با : انتشارات روزنه