در اختتامیه رویداد «بانوی برکت» 8 هزار 400 طرح اشتغال به بهرهبرداری رسید.
به گزارش کاماپرس، به نقل از ایسنا، مراسم اختتامیه رویداد ملی بانوی برکت با آیین بهرهبرداری از 8400 طرح اشتغال همراه بود که محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت به آن اشاره کرد و گفت: این طرح به موجب 25 هزار فرصت شغلی برای بانوان در تمام کشور است. همچنین این مراسم باحضور انسیه خزعلی، معاون امور زنان، فاطمه قاسمپور، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس، زینب اختری، مدیرکل امور زنان، سمیه رفیعی و فاطمه محمدبیگی نماینده مردم در تهران و قم و… برگزار شد.
مدیرعامل برکت با اشاره به اینکه فعالیت این بنیاد از سال 1397 با هدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال بانوان، ابراز کرد: دومین هدف از برگزاری رویداد ملی بانوی برکت، طراحی مدلهای بومی، افزایش حضور بانوان در اقتصاد، افزایش کسب و کارهای خانگی، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین و ارائه طرح صنایع خلاق بود.
اخبار مرتبط را دنبال کنید:
- وام 50 میلیونی خود اشتغالی با سود 14 درصد برای یکی از اقشار نیازمند حمایت(جزئیات)
- اشتغال 300 نفر در تکمیل طرحهای جاری مجتمع سنگان
اهمیت ایجاد اشتغال برای بانوان
ترکمانه با اشاره به 55 هزار طرح اشتغال بانوان، از اهدای جوایز به طرحهای برتر خبر داد: از 86 طرح برگزیده، با هدف اشتغالزایی حمایت خواهد شد و اگر طرحی به حمایت نیاز داشته باشد، به صورت بنگاهمحور معرفی میشود تا طرحها مورد حمایت قرار گیرند.
انسیه خزعلی نیز از برنامه جامع توانمندسازی زنان نام برد و اظهار کرد: این برنامه برای زنان مخصوصا سرپرست خانوار به منظور کارآفرینی این افراد پیشبینی شده است.
رئیس فراکسیون زنان گفت: مجلس نیز باید به حوزه اشتغال بانوان وارد شود تا اشتغال این افراد به صورت کسب و کار خرد یا خانگی نیز شکل بگیرد. اگر حمایت از کسب و کارها در دولت سیزدهم شکل بگیرد، شاهد افزایش اشتغال بانوان خواهیم بود.
مشاور امور زنان بنیاد برکت به توانمندسازی بانوان مناطق محروم اشاره کرد و ادامه داد: هدف این بنیاد، توانمندسازی زنان سرپرست یا بدسرپرست است تا با اشتغال این افراد بتوانند استقلال خود را حفظ کنند.