شروع یک کسب و کار جدید برای افراد تازهکار میتواند موضوعی سخت و چالش برانگیز باشد. در این میان، راهکارهایی به عنوان کلید و نقشه راه وجود دارد که پیروی از آن، مسیر و فرایند کار را تسهیل میکند.
کاماپرس در این گزارش، 9 گام اصلی برای کمک به راه اندازی یک کسب و کار نوپا را معرفی میکند.
با یک ایده عالی شروع کنید
اولین گام برای شروع یک کسب و کار، شناسایی مشکل و راهحل است. اکثر استارت آپهای موفق از ایدههای تجاری برای رفع نیاز گروهی از مشتریان آغاز به کار میکنند. البته ایده شما میتواند جدید نباشد و تنها محصولات یا خدمات موجود را به روشی نو و کاربردی به روز کنید.
این کار به روشهای زیر اجرایی میشود:
- تغییر ظاهر محصول
- اضافه کردن یک ویژگی جدید
- کشف کاربرد جدید از محصولات پرفروش
یک طرح کسب و کاری داشته باشید
هنگامی که یک ایده را ارایه میکنید، باید طرح و پلن اجرایی کسب و کار را نیز داشته باشید. این طرح باید محصولات و خدمات شما را با جزئیات شرح دهد. طرح کسب و کار باید شامل اطلاعات مربوط به صنعت، عملیات، امور مالی و تجزیه و تحلیل بازار باشد. نوشتن طرح کسب و کاری برای تامین مالی استارتاپ شما مهم است. در این میان بانکها بیشتر به شرکتهایی وام میدهند که چگونگی استفاده از پول و چرایی نیاز به آن را به وضوح توضیح دهند.
بیشتر بخوانید:
- نحوه خلق یک استارت آپ از زبان خالق چت جی پی تی
- کاربرد نرم افزار CRM در گسترش کسب و کارها
- فقدان نیروی متخصص بزرگترین چالش کسب و کارهای اینترنتی
تامین مالی ایمن برای استارتاپ
هزینه یک استارت آپ برای هر صاحب کسب و کاری متفاوت است. با این حال، صرف نظر از اینکه هزینههای شما چقدر است، احتمالاً نیاز به تامین مالی برای راه اندازی استارت آپ خود خواهید داشت. این امر به طرق زیر اجرایی میشود:
- دوستان و خانواده
- سرمایه گذاران فرشته
- سرمایه گذاران خطرپذیر
- وامهای بانکی
همچنین میتوانید برای کارت اعتباری تجاری اقدام کنید. بسیاری از شرکتها تسهیلات با نرخ سالانه صفر درصد ارائه میکنند، به این معنی که اگر قبل از پایان دوره پیشنهادی، مبلغ باقی مانده از تسهیلات را پرداخت کنید، در خریدهای بعدی خود سودی پرداخت نخواهید کرد.
با افراد مطمئن و مناسب همکاری کنید
راه اندازی یک کسب و کار میتواند ریسک زیادی داشته باشد. به همین دلیل برای طی ایمن این مسیر به مشاوران تجاری توانمند نیاز دارید. مشاوران خود را میتوانید از بین وکلای دادگستری، حسابداران رسمی (CPA)، متخصصین بیمه و بانکداران انتخاب کنید.
ضرورت کسب اطمینان از طی مراحل به صورت قانونی
افتتاح استارتاپ رویایی شما میتواند بسیار سرگرمکننده باشد اما قبل از اینکه به طور رسمی وارد بازار شوید، باید اقدامات قانونی مناسب را انجام دهید تا بالاترین شانس برای موفقیت را داشته باشید، از جمله:
- درخواست مجوز کسب و کار
- ثبت کسب و کار
- دریافت شماره شناسه مالیاتی
- تشکیل پرونده برای علامت تجاری
- ایجاد یک حساب بانکی مستقل
- آشنا شدن با قوانین صنعت
- عقد قرارداد با مشتریان و همکاران
تعیین یک مکان (فیزیکی و آنلاین)
با توجه به نیاز و برنامه از پیش تعیین شده برای راهاندازی یک مرکز تولیدی، یک فضای اداری و یا باز کردن یک فروشگاه، باید تعیین کنید که اجاره یا خرید ملک برای شما مناسبتر است. با این حال، اکثر استارت اپها در ابتدا مکان کاری خود را اجاره میکنند، چراکه میخواهند بودجه اولیه را در سایر جنبههای شرکت سرمایهگذاری کنند. اجاره محل کسب و کار، همچنین میتواند راه ارزانتری برای راهاندازی استارتآپ در یک مکان مناسب باشد.
در عصر دیجیتال، راهاندازی یک پلتفرم آنلاین و تجارت الکترونیک بسیار مهم است، چراکه مشتریان به طور فزایندهای به خرید آنلاین میپردازند و از گوگل برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات استفاده میکنند. علاوه بر این، وب سایتها نیز مزایایی دارند که برخی از آنها به شرح زیر است:
- فعالیت 24 ساعته فروشگاه و باز بودن آن در تعطیلات آخر هفته و هچنین تعطیلات رسمی با هدف افزایش فروش
- کمک به کسب و کار برای افزایش تعداد مشتریان بدون محدودیت مکانی
- اجازه به کاربران برای مطالعه و بررسی کامنت مشتریان قبلی و درنهایت کمک به افزایش اعتبار برند
با راه اندازی یک وبلاگ میتوانید حضور آنلاین خود را تقویت کرده و همچنین به عنوان یک متخصص در حوزه فعالیتی معرفی شوید. همچنین میتوانید از بهینهسازی موتور جستجو (SEO) برای افزایش دیده شدن برند خود در جستجوهای گوگل استفاده کنید. فعالیت در پلتفرمهای مختلف رسانههای اجتماعی همیشه ایده خوبی است چراکه مخاطبان شما اغلب از این فضاها بازدید میکنند.
بیشتر بخوانید:
- نقش نرم افزار CRM در افزایش سودآوری کسب و کارها
- اهمیت به کارگیری نوآوری در صنایع از نگاه مدیر توسعه کسب و کار فینوداد
یک برنامه بازاریابی تهیه کنید
هر استارتاپی باید پول و زمان متفاوتی را صرف بازاریابی کند. این مساله به شما در موارد زیر کمک میکند:
- نشان دادن هویت برند
- متمایز شدن در میان رقبا
- ایجاد روابط با مشتری و ارتقای وفاداری
- افزایش دید برای جذب مشتریان جدید
- تقویت اعتبار شرکت
یک پایگاه مشتریان راهاندازی کنید
برای اینکه کسب و کار استارتاپ شما موفقیت بلندمدتی داشته باشد، باید یک پایگاه مشتریان ایجاد کنید. این مشتریان وفادار میتوانند در موارد زیر کمک کنند:
- افزایش فروش، زیرا مایلند در شرکت شما هزینه کنند
- جذب مشتریان جدید از طریق تایید برند شما از سوی مشتریان وفادار
برای تغییر برنامهریزی کنید
استارت آپها در چند سال اول فعالیت خود به شدت تغییر میکنند. کلید موفقیت این است که مدل کسب و کار خود را با بازار و صنعت تطبیق داده و سازگار کنید.
انتهای پیام