شرکت فولاد مبارکه از مساعدت بیش از 60 میلیارد ریالی فولاد مبارکه به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بهمنظور همیاری مدافعان سلامت در مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش کاماپرس به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، ایرج ترابی مدیر روابط عمومی این شرکت ضمن قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای کادر پزشکی و درمانی کشور و با تأکید بر اینکه این شرکت همواره در شرایط سخت و هنگام بروز بحرانها در کنار مردم و مسئولان بوده و هست، گفت: در این مقطع حساس نیز این شرکت در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود با هدف پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر این ویروس و درمان بیماران مبتلا به این بیماری با هماهنگی استانداری استان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را در جهت خرید تجهیزات و وسایل موردنیاز یاری کرد.
به گفتۀ مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه در همین خصوص در شرکت فولاد مبارکه نیز اقدامات مؤثر و پیشگیرانۀ زیادی انجام شده است که عمدهترین آن عبارتاند از:اطلاعرسانی بهموقع و مستمر پروتکلها و روشهای ابلاغی وزارت صمت؛ اطلاعرسانی از طریق وبسایت، کانالهای ارتباطی شرکت در فضای مجازی، خبرنامه و رادیو فولاد، نصب بنر در سطح شرکت و اماکن عمومی؛ تعطیلی مراکز طبخ و رستورانهای شرکت؛ کاهش ساعت کاری کارکنان روزکار با هدف پیشگیری از تجمع کارکنان در محل رستورانها؛ بهکارگیری تجهیزات بهروز برای کنترل میزان تب کارکنان در ورودی بخشها، تغییر نحوۀ ثبت ورود و خروج کارکنان از روش اثر انگشت به پانچکارت، ضدعفونی کردن مستمر تمامی کارگاهها و محلهای عمومی نواحی و به تعویق انداختن زمان برگزاری آزمون استخدامی شرکت.
وی در بخش پایانی خود اظهار امیدواری کرد با همکاری همۀ آحاد جامعه هرچه زودتر این ویروس از کشور عزیزمان خارج و روال عادی زندگی و کار و تلاش در جامعه جاری گردد.
افزایش توانمندی خط برش گالوانیزۀ فولاد مبارکه
در تحولی دیگر، در راستای تحقق هدف بومیسازی صنعت، بهجای خرید یک خط جدید در شرایط تحریم، پروژۀ اعمال فیلم محافظ و تولید ورق برشخورده (شیت) مورداستفاده در صنایع لوازمخانگی به دست توانمند کارشناسان داخلی با موفقیت طراحی و اجرا شد و به بهرهبرداری رسید.
محمد ابوالحسینی، مهندس فرایند نگهداری و تعمیرات (نت) فولاد مبارکه و مسئول این پروژه، در این خصوص گفت: در راستای تحقق حداکثری اهداف مدیریت شرکت مبنی بر بومیسازی صنعت، صاحب تکنولوژی شدن و تأمین هرچه بیشتر محصولات موردنیاز کشور در شرایط تحریم، بهجای خرید و احداث یک خط جدید با قابلیتهای بیشتر نسبتبه خط قبلی، این پروژه تعریف شد.
وی در تشریح اهمیت این پروژه و با بیان اینکه تا قبل از اجرای آن، خط برش گالوانیزه برای تولید شیت از محصولات درجه 2 گالوانیزه و با تولید روزانه 25 تن استفاده میکرد، افزود: پس از انجام بررسیهای لازم، طراحی اولیه بههمت کارشناسان دفتر فنی تعمیرات با بهرهگیری از تجربۀ کارشناسان تعمیرات واحد ورق رنگی و بستهبندی انجام گرفت و پس از مدل کردن طرح، نقشۀ قطعات و تجهیزات ترسیم و جهت ساخت به تعمیرگاه مرکزی ارائه شد. در ادامه، با همت کارکنان تعمیرگاه مرکزی و پیگیریهای مدیریت تعمیرگاه مرکزی، قطعات و تجهیزات ظرف مدت کوتاهی ساخته و جهت نصب به واحد ارسال شد.
ابوالحسینی مدتزمان اجرای این پروژه را سه ماه و صرف 850 نفر ساعت نیرو از پیمانکاران تعمیرات مرکزی اعلام کرد و گفت: پس از پایان نصب موفقیتآمیز قطعات و تجهیزات، برنامهنویسی درایوها توسط کارشناسان اتوماسیون و ابزار دقیق واحد ورق رنگی انجام گرفت و پس از پیادهسازی برنامه، مراحل تست و راهاندازی خط آغاز گردید و در مدت یک ماه مشکلات برطرف و در بالاترین سطح آمادگی به خط تولید تحویل داده شد.