خرید یا تعمیر مسکن با هزینه گزاف کنونی بسیار سخت است و احتمالا خیلی از افراد برای این قبیل کارها به وام روی میآورند. بعضی بانکها در قالب قرارداد جعاله این نوع تسهیلات را به مشتریان واجد شرایط خود اعطا میکند.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ وامهای بانکی، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، قرارداد جعاله برای موارد مختلفی کاربرد دارد، اما قالب به کارگیری آن در زمینه خرید و تعمیر مسکن است. این قرارداد برای مسکن شرایط ویژهای دارد. افرادی که مایل به دریافت این تسهیلات هستند باید درباره این موضوع اطلاعات کافی را به دست آورند. به همین منظور در ادامه تعدادی از سوالات پرتکرار وام جعاله را در ادامه بیان خواهیم کرد؛
اخبار مرتبط را بخوانید:
۱. آیا امکان دریافت وام جعاله خرید مسکن از دو شعبه به صورت همزمان وجود دارد؟
خیر، فرد تسهیلات گیرنده نمیتواند از یک بانک و دو شعبه مختلف وام مسکن بگیرد.
۲. برای دریافت تسهیلات جعاله داشتن پایان کار ضروری است؟
افرادی که میخواهند این وام را برای نوسازی دریافت کنند باید پایان کار داشته باشند. لازم به ذکر است این قبیل تسهیلات به بافتهای فرسوده با بیشتر از 40 سال سن تعلق نخواهد گرفت.
۳. آیا سند ملکی را میتوان برای دو وام جعاله در رهن بانک گذاشت؟
خیر، سند ملکی برای ضمانت در یک بانک قابلیت استفاده دارد. حتی اگر ارزش ملک بیشتر از مبلغ تسهیلات باشد، این کار امکان پذیر نخواهد بود.
۴. کدام نوع پایان کار برای دریافت وام جعاله مشکلی ندارد؟
پایان کار به دو صورت محدود و نامحدود وجود دارد. فردی که پایان کار نامحدود دارد برای گرفتن وام جعاله به اخذ مجدد پایان کار احتیاجی نخواهد داشت.
۵. آیا درصدی از وام جعاله پرداختی مسدود میشود؟
اوایل مهرماه سال 1395 بانک مرکزی کلیه بانکها را موظف کرد تا هیچ گونه مبلغ مسدودی برای پرداخت تسهیلات اعم از جعاله، فروش اقساطی و … نداشته باشند. با این حال تنها تعدادی از بانکها این بخشنامه بانک مرکزی را اجرا کردند.
۶. برای دریافت وام جعاله چه هزینههای باید پرداخت شود؟
وام جعاله مانند هر تسهیلات دیگری به پرداخت بعضی هزینهها احتیاج دارد. هزینههای جانبی تشکیل پرونده و کارشناسی ملک از جمله هزینههایی است که باید توسط متقاضیان دریافت وام جعاله پرداخت شود.
۷. آیا تسویه قبل موعد وام جعاله مزیتی دارد؟
تسویه قبل موعد این وام هیچ منعی ندارد. اما این موضوع باعث نخواهد شد بانک از فرع پول خود بگذارد. هنگام تسویه قبل موعد بانک اصل و فرع پول خود را دریافت خواهد کرد.
انتهای پیام