5 راهکار برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در فصول گرم

5 راهکار برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در فصل گرما-کاماپرس
تورهای مسافرتی لحظه آخر

با توجه به نزدیک شدن فصل گرما، هر سال تعدادی از گوشی‌های هوشمند ممکن است به دلیل مجاورت با هوای گرم و قرار گرفتن در زیر نور آفتاب به مدت طولانی، با انفجار و ترکیدن باتری رو به رو شوند. این موضوع علاوه بر آسیب و صدمات مالی جبران‌ناپذیر، می‌تواند خطر جدی برای سلامتی کاربران و دارندگان دستگاه‌های الکترونیکی به همراه داشته باشد.

به گزارش کاماپرس، بسیاری از کارشناسان در این زمینه به کاربران گوشی‌های هوشمند هشدار می‌دهند و نکاتی را مطرح می‌کنند که با توجه به آن‌ها می‌توان از این اتفاق جلوگیری کرد.

1- قرار دادن گوشی در حالت هواپیما

قرار دادن تلفن همراه در حالت هواپیما یکی از نکات ایمنی است که می‌تواند جلوی انفجار دستگاه الکترونیکی را بگیرد. علاوه بر دمای خارجی، فعالیت‌هایی مانند بازی کردن یا برقراری تماس‌های متعدد می‌تواند باعث افزایش حرارت و گرمای بیش از حد گوشی شود. بنابراین، بهتر است گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و از برنامه‌های پر قدرت مانند بازی به صورت متعادل یا کوتاه مدت استفاده کنید تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

2- خارج کردن گوشی از جیب

برای خنک کردن تلفن همراه خود در روزهای گرم، بهتر است آن را از جیب خود خارج کنید. نگه داشتن گوشی در جیب می‌تواند عملکرد خنک‌کننده گوشی را مختل کند، چرا که گرمای طبیعی بدن شما علیه سیستم خنک کننده گوشی کار خواهد کرد. پس بهتر است گوشی را در یک محیط سایه‌دار و دور از مواد عایق‌بندی قرار دهید تا از خطرات احتمالی مانند نشت یا آتش‌سوزی باتری جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید:

راز آسمان پایتخت

3- شارژ کردن گوشی در محیط خنک و مسطح

همچنین، برای شارژ کردن تلفن همراه خود، نباید آن را زیر هیچ گونه بالش، پتو یا مواد گرم‌کننده دیگر قرار دهید. در روزهای گرم، گرمایی که توسط یک تلفن در حال شارژ تولید می‌شود، اگر به طور مؤثری کاهش نیابد، ممکن است به سطح خطرناکی برسد؛ بنابراین، بهتر است از شارژ کردن گوشی در یک محیط سایه‌دار و بهترین حالت در یک سطح سخت و سرد اطمینان حاصل کنید.

4- تعویض باتری معیوب

بهتر است هر چه زودتر باتری معیوب را تعویض کنید؛ زیرا باتری‌های معیوب که مشکل جدی در شارژ دارند، خطر انفجار، ترکیدن و آسیب دیدگی بیشتری نسبت به باتری‌های سالم دارند. بنابراین، در صورت وقوع هر گونه عیب جدی در باتری گوشی، بهترین اقدام تعویض آن است.

5- دوری از نور مستقیم آفتاب

از جمله مواردی که می‌تواند جلوی انفجار گوشی را بگیرد، این است که تلفن خود را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. همانطور که احتمالا تجربه کرده‌اید، شارژ تلفن ممکن است باعث گرم شدن آن شود. بنابراین، اگر گوشی خود را هنگام شارژ کردن در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید، گرمای خورشید به حرارت طبیعی گوشی اضافه می‌شود و ممکن است اثرات جانبی بر انتقال برق به باتری گوشی شما داشته باشد، که موجب افزایش دمای غیرطبیعی گوشی می‌شود.

اگر با رعایت موارد گفته شده همچنان متوجه گرمای غیرطبیعی گوشی خود شدید، تمام اتصالات مانند بلوتوث، وای فای، اینترنت همراه و غیره را قطع کنید تا از فشار زیاد به باتری و گوشی جلوگیری شود.

به نقل از ایسنا، در نهایت، بهترین راه حل برای کاربران در صورت مشاهده گرمای بیش از حد در گوشی هوشمند، خاموش کردن دستگاه است تا از انفجار و ترکیدن گوشی جلوگیری شود.

انتهای پیام

ایده سبز
اوج آرام
دادپویان
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز