4 نشانه خطرناک کرونا برای افرادی که علائم سرماخوردگی دارند

لست سکند

هفته جاری یکی از پرخطرترین ایام از نظر ابتلا به کرونا در ایران است پس اگر علائم سرماخوردگی مثل آب ریزش بینی، بدن درد، بی حالی، سردرد و تب داشتید به 4 نشانه مهم که ابتلا به کرونا را در شما نشان می دهد، بسیار حساس باشید.

به گزارش کاماپرس، این هفته در اوج پیک چهارم شیوع کرونا در کشور به سر می بریم اما اگر هشیار و مراقب باشیم می توانیم این پیک را به سلامت از سربگذارنیم. قطعا اولین و بهترین راه پیشگیری از ابتلا به کرونا ماندن در خانه است.

چنانچه با وجود ماندن در خانه و رعایت پروتکل های بهداشتی باز هم علائم سرماخوردگی – ریزش بینی، بدن درد، بی حالی، سردرد و تب – داشتید باید به سرعت خود را از سایر افراد خانواده جدا کرده و ضمن آغاز درمان های معمول سرماخوردگی ، یک قرنطینه سفت و سخت خانگی را رعایت کنید.

طی مدتی که در قرنطینه به سر می برید باید به نشانه های هشدار دهنده ای که می تواند حاکی از ابتلای شما به کرونا باشد بسیار حساس باشید و چنانچه این نشانه ها در شما بروز کرد به سرعت خود را به پزشک و مراکز درمانی معرفی کنید.

حسین کرمان پورپزشک اوژانس با تقسیم دوره های بیماری کرونا به  فاز سرماخوردگی، فاز ریوی و فاز التهابی ، اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیتی هستیم که هرفردی علائم سرماخوردگی دارد که معمولا با بدن‌درد، آبریزش بینی، سردرد و… شروع می‌شود، باید بنا را بر این بگذارد که کرونا گرفته است. در اولین اقدام لازم است خونسردی خود را حفظ کرده و در گام اول خود را در خانه قرنطینه کند، مایعات بخورد و اگر چهار تا پنج علائم هشدار را پیدا کرد، در آن مرحله باید به پزشک مراجعه کند.

راز آسمان پایتخت

هشدار1؛ تبی که قطع نمی شود

کرمان پور در تشریح علائم هشدار کرونا به ایسنا گفته است: یکی از علائم هشدار تب سرکش است. تبی که علی‌رغم مصرف دارو و بدن‌شویی کنترل نشود.

هشدار 2؛ افزایش تعداد تنفس در دقیقه

دومین علامت هشدار کرونا این است که تنفس مختل شود. به این معنی که بیمار دچار تند تنفسی شود و تعداد تنفس در دقیقه بیشتر از ۲۷ عدد شده و به مرز ۳۰ تا برسد و افزایش یابد. تنفس را فرد دیگری در حالت استراحت باید در بیمار اندازه‌گیری کند. اگر تعداد تنفس در دقیقه نزدیک ۲۸ تا بود و بیشتر می‌شد، بیمار باید به مرکز درمانی و پزشک مراجعه کند.

هشدار 3؛ تیره شدن لب و زیرناخن ها

سومین علامت هشدار این است که لب، انگشتان، زیر ناخن‌ها حالت تیرگی پیدا کند که ناشی از کاهش اکسیژن است. اگر در خانه پالس‌اکسی‌متری دارند، اگر ساعت به ساعت میزان اشباع اکسیژن خودن‌شان از ۹۶ به پایین می‌آید و به زیر ۹۱ رسید، دیگر محل رجوع به پزشک است.

هشدار 4؛ بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون

اگر فشار خون فرد قبلا ۱۲ روی ۱۰ یا ۱۲ روی هشت بوده، اما به تدریج ۱۳ روی هشت یا ۱۴ روی ۹ می‌شود و بالا می‌رود، باید به پزشک مراجعه و وضعیت فرد بررسی شود.

شایان ذکر است بنا به گفته این متخصص اوژانس خوددرمانی به افرادی که این علائم را دارند، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و باید به سرعت به مراکز درمانی مراجعه کنند.

اخبار مهم و پربازدید را بخوانید:

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز