کابینت نئوکلاسیک برای چه دیزاینی مناسب است؟

x تبلیغات
هلو

کابینت‌ نئوکلاسیک الهام گرفته از سبک‌های سنتی، کلاسیک و مدرن و شامل نقوش مختلف در چوب است. این سبک کابینت، طیف رنگی گسترده‌ای از تناژ رنگی گرم تا رنگ‌های خنثی مانند خاکستری را شامل می‌شود. پس زیاد فرقی نمی‌کند دیزاین منزل‌تان مدرن باشد یا کلاسیک، کابینت‌های نئوکلاسیک می‌تواند هر سبکی را پوشش دهد.

کاماپرس در ادامه به معرفی کابینت نئوکلاسیک و همچنین انواع و قیمت آن می‌پردازد.

کابینت نئوکلاسیک چه ویژگی‌هایی دارد؟

کابینت‌های نئوکلاسیک با مغزی ام دی اف و با نقوش و الگوهای مختلف در چوب طراحی می‌شود. در مواردی هم تزئیناتی مانند تراش‌های طلا و نقوش فلزی نیز در ظاهر آن به چشم می‌خورد. در این نوع کابینت از رنگ‌های پوششی و پولیشی استفاده می‌شود و به دلیل به کار بردن از همین رنگ‌های پلی اورتان، تمیز کردن کابینت راحت است.

یکی از ویژگی‌های بارز کابینت نئوکلاسیک سادگی در طراحی با استفاده از خطوط صاف و دایره‌ای ساده است. در واقع جزئیات در این نوع کابینت بسیار ظریف پیاده‌سازی می‌شود.

x تبلیغات
دریان سفر امید

از مزیت‌های کابینت نئوکلاسیک این است که قبل سفارش می‌توان به شکل طراحی سه بعدی آن را مشاهده کرد. این سبک یکی از دغدغه‌های خانم‌ها یعنی دردسرهای تمیز کردن پیشخوان که اغلب چوب است را رفع کرده و معمولا روی صفحه کابینت و پیشخوان در این نوع کابینت اغلب سنگ استفاده می‌شود.

دستگیره‌های کابینت‌های نئوکلاسیک هم معمولا سرامیکی است که به زیبایی ظاهر کار کمک کرده است.

بیشتر بخوانید:

انواع کابینت نئوکلاسیک

کابینت تمام چوب

معمولا افرادی که به مدل‌های نوستالژی علاقه دارند، طرح تمام چوب و با روکش چوب را انتخاب می‌کنند. این طرح در آشپزخانه‌های با متراژ بزرگ‌تر نمای بهتری به فضا می‌دهد.

کابینت ممبران

کابینت ممبران نئوکلاسیک یکی دیگر از طرح‌ها است که دارای مغزی از جنس ام دی اف خام است.

کابینت روکش وکیوم

کابینت نئوکلاسیک روکش وکیوم یک نوع کابینت است که در فرآیند ساخت آن از تکنیک وکیوم فرمینگ استفاده می‌شود. این مدل دارای ظاهری صاف، بدون درز و خطوط است.

کابینت پولیشی

کابینت پولیشی نئوکلاسیک از دیگر مدل‌های پر طرفدار است. پوشش پولیشی ضدآب و مناسب فضاهای مرطوب است (ولی نباید در معرض رطوبت مستقیم قرار بگیرد).

کابینت-کاماپرس

هزینه کابینت نئوکلاسیک چقدر است؟

چند عامل در قیمت تمام شده کابینت نئوکلاسیک موثر است که می‌توان به قیمت پایه، متراژ و طراحی کابینت اشاره کرد. با جستجو در سایت‌های اینترنتی، به طور میانگین کابینت ام دی اف از متری ۴ میلیون و 800 هزار تومان و کابینت گلاس متری ۵ میلیون و 500 هزار تومان قیمت گذاری شده است. در سبک نئوکلاسیک که مدل درب آن روکش وکیوم باشد هزینه تمام شده درب و نمای یک متر کابینت استاندارد، 4 میلیون و 492 هزار تومان در می‌آید.

حالا اگر مدل درب را رنگ پولی اورتان مات دو رو انتخاب کنید، قیمت به حدودا متری 8 میلیون و 500 هزار تومان می‌رسد. کابینت پولیشی طرح انزو هم تقریبا از 9 میلیون و 500 هزار تومان شروع می‌شود. قیمت کابینت ممبران هم کمی پایین‌تر است و حدودا در هر یک متر کار اجرا شده 6 میلیون تومان قیمت دارد. این تفاوت قیمت‌ها هم مربوط به متریالی است که در ساخت کابینت به کار می‌رود.

انتهای پیام

مرتبط با : آذرخش دکورآرشام دکورآگرین چوب
x تبلیغات
فارکسیو
سفریار آریا
آمیتیس تراول
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان