قیمت روز طلا 28 فروردین 1402/ سدشکنی سکه در کانال 31 میلیون تومانی

x تبلیغات
نرم افزار حسابداری پارمیس

طلا و سکه همچنان پیشرو بازار هستند. امروز قیمت هر گرم طلای 18 عیار نسبت به روز قبل 37 هزار تومان دیگر بالا رفت و به مرز 2 میلیون و 587 هزار و 100 تومانی رسید. نرخ سکه نیز در مقایسه با روز قبل 300 هزار تومان صعود پیدا کرد و در محدوده 31 میلیون و 601 هزار تومانی قرار گرفت.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار طلا و سکه، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، نرخ اونس در روز جاری نسبت به دیروز 3.9 درصد رشد پیدا کرد و به مرز 2 هزار و 8 دلاری رسید. حفظ کانال 2 هزار دلاری باعث حفظ خوش بینی سرمایه گذاران نسبت به آینده اونس شده است. به نظر فعالان بازار طلا و سکه، رشد نرخ اونس یکی از دلایل تداوم صعود قیمت فلزات گرانبهای داخلی است.

اخبار مرتبط را بخوانید:

امروز قیمت نیم سکه نسبت به روز قبل تغییری نداشت و همان مرز 18 میلیون و 800 هزار تومانی را حفظ کرد. نرخ ربع سکه نیز در مقایسه با روز قبل بدون تغییر باقی ماند و در محدوده 11 میلیون و 700 هزار تومانی معامله شد. اما قیمت سکه گرمی نسبت به دیروز 5 هزار تومان بالا رفت و به مرز 6 میلیون و 805 هزار تومانی رسید.

x تبلیغات
گردشگران شیراز

تحلیل فنی نرخ سکه

طی روز گذشته سکه تا نزدیکی مرز قیمتی 31 میلیون و 500 هزار تومانی جلو رفت و همین موضوع انتظارات نزولی در بازار این فلزگرانبها را کمرنگ کرد. به نظر فعالان و معامله گران سکه، رشد جزئی قیمت دلار و نرخ اونس سبب شده تا قیمت این فلزگرانبها از مدار نزولی خارج شود و پله به پله در کانال 31 میلیون تومانی بالاتر برود.

به اعتقاد تحلیلگران فنی، در صورتی که قیمت سکه بتواند مرز 31 میلیون و 500 هزار تومانی را حفظ کند، خریداران بیشتری وارد بازار آن خواهند شد.

انتهای پیام

x تبلیغات
ژیوار
ناخداسفر
گراد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت