صنعت مخابرات ژاپن امیدوار است با استقرار ایستگاههای پرنده در سال 2025 بتواند یک بار دیگر پیشتازی خودش در این صنعت را به نمایش بگذارد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، تلگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، هدف فناوری جدید ژاپن که پلتفرم ایستگاهی در ارتفاع بالا (HAPS) نامیده میشود این است که با استفاده از ایستگاههای پرنده بدون سرنشین در لایه استراتوسفر پوشش شبکهای گستردهتری ایجاد کند.
ظرف چند سال اخیر، کشورهای زیادی به دنبال گسترش شبکه 5G بودهاند که در حال حاضر سریعترین روش ارتباطی وایرلس به شمار میآید. مهندسی شگفتانگیز چین باعث شده است این کشور بتواند بیش از سه میلیون ایستگاه زمینی 5G راه اندازی کند و از آمریکا پیشی بگیرد.
طبق آمارهای منتشر شده بیش از پنج میلیون کاربر اینترنت در جهان وجود دارد و هدف پلتفرم ایستگاهی در ارتفاع بالا این است که مناطق کم پوشش را تحت پوشش قرار بدهد.
پلتفرم ایستگاهی در ارتفاع بالا پهپادهایی که از انرژی خورشیدی استفاده می کنند را در ارتفاع 18 تا 25 کیلومتری سطح زمین قرار میدهد و انتظار میرود بتواند منطقهای به وسعت 200 کیلومتر را تحت پوشش قرار دهد. این در حالی است که ایستگاههای زمینی فقط میتوانند منطقهای به وسعت 3 تا 10 کیلومتر را پوشش بدهند.
پلتفرم ایستگاهی در ارتفاع بالا از باند 700 تا 900 مگاهرتز استفاده میکند و قرار است خدمات موبایلی را در مناطقی از قارههای اروپا، آمریکا، آفریقا و بخشهایی از آسیا ارتقا دهد.
پربازدیدترین مطالب را بخوانید:
- رونمایی از نخستین کشتی کروز ساخت چین
- رونمایی از آنتن خودرو ال جی با فناوری ارتباطی پیشرفته
- نگاهی به مرسدس بنز ای ام جی وان ؛ از گران ترین ابرخودروهای جهان
انتهای پیام