میانگین امید به زندگی در کشورهای پیشرفته مانند ایالات متحده ۷۶.۴ سال است، اما بسیاری از پزشکان معتقدند مردم میتوانند با اتخاذ برخی عادات سبک زندگی، طول عمر خود را افزایش دهند. کاماپرس در این مطلب به معرفی پنج عادت سالمی که طول عمر را افزایش میدهد میپردازد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.
۱. مسئولیت سلامتی خود را بپذیرید
اکثر مردم به صدای بدن خود گوش نمیدهند و از این رو از علائم بیماریهای خطرناک احتمالی آگاه نخواهند شد. تکیه بیش از حد به پزشکان درست نیست و هر فرد پیش از اینکه به کادر درمان نیاز پیدا کند، بایستی نسبت به نشانههای بیماری، بهخصوص بیماریهای ارثی، آگاه باشد.
بیشتر بخوانید:
۲. آزمایش خون را جدی بگیرید
به گفته متخصصان بهترین راه برای افزایش عمر و کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی انجام انواع آزمایش خون و بررسی دقیق آن است. دستیابی به سلامتی بدون آگاهی متناوب از عملکرد درونی بدن غیرممکن است، بنابراین توصیه میشود هر فرد با آزمایشهایی از این دسته عوامل خطر را شناسایی کنند.
۳. استفاده از مکملها را فراموش نکنید
مکملها نباید بهعنوان درمان اولیه برای بیماریها استفاده شوند، اما در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش از پیری زودرس و بیماریهای آینده جلوگیری میکنند. از جمله مکملهای برتر میتوان به اسیدهای چرب امگا ۳، رسوراترول، عصاره چای سبز، ویتامین د۳، کورکومین، ب کمپلکس، ویتامین سی، ویتامین ای، منیزیم و پروبیوتیکها اشاره کرد.
۴. از مغزتان کار بکشید
اگرچه مغز یک عضله نیست، اما مثل تمام اعضای بدن نیاز به تحرک و ورزش دارد. بنابراین برای جلوگیری از پیر شدن مغز نیاز است تا با یادگیری مهارتهای جدید یا انجام فعالیتهای پیچیده مانند حل پازل و معما مسیرهای عصبی جدید در آن ایجاد کرد. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان میدهد افزایش فعالیتهای جسمی خونرسانی به مغز را افزایش داده و اثر مشابهی را دنبال خواهد کرد.
۵. به شاخص گلیسمی غذاهایتان توجه کنید
کنترل قند خون و پیشگیری از بیماریهای تابع آن، نیازمند توجه افراد به غذایی است که در طول روز مصرف میکنند. اندازهگیری شاخص گلیسمی غذا یا GI روشی برای ارزیابی تأثیر آن بر قند خون و انسولین است. پس خوردن غذاهایی که GI پایین دارند، ورزش روزانه و مصرف سبزیجات تأثیر طولانی مدتی بر روی سلامتی هر فرد دارد.
انتهای پیام
نداشتن استرس و حرص و جوش هم خیلی میتونه کمک کنه
به نظرم آدم باید چه درجوانی و چه در سن بالاتر مراقب معده خودش باشه چون هرچی معده را قوی تر نگه داره کبد و اندام های حیاطی دیگه اش را هم سالام نگه داشته