شاپرک 3 هزار کسب و کار اینترنتی را درو کرد!

ژیوار

شاپرک یا همان شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی که به عنوان رابط میان بانک مرکزی، شبکه بانکی و شرکت‌های PSP عمل می کند در روزهای اخیر درگاه پرداخت بیش از 3 هزار کسب وکار آنلاین را مسدود کرده و فعالیت آنها را به تعطیلی کشانده است.

به گزارش کاماپرس، بانک مرکزی پیش از این نیز به کسب وکارهایی که از درگاه های پرداخت استفاده می کنند هشدار داده بود کد مالیاتی بگیرند ولی به نظر نمی رسید این هشدار به مسدود کردن درگاه پرداخت این کسب وکارها منتهی شود.

رضا جمیلی روزنامه نگار شناخته شده حوزه استارتاپ ها و فین تک ها در گزارشی که روزنامه هفت صبح آن را منتشر کرده این اقدام شاپرک را به حمله گازانبری به بخش اقتصاد آنلاین کشور تشبیه کرده و در این باره نوشته است؛ بانک مرکزی و شاپرک پیش از عید اخطار داده بودند که درگاه های اینترنتی که سایت‌ها و استارتاپ‌ها از آنها استفاده می‌کنند در صورتی که کد مالیاتی نگیرند و اطلاعات آنها مطابق آنچه شاپرک اعلام کرده اصلاح و به‌روز نشود بسته خواهند شد.

اخطاری که با واکنش تند فعالان اینترنتی مواجه شد و به نظر می‌رسید شاپرک به‌ویژه با اوج‌گیری دوباره کرونا و نامگذاری سال1400 به نام سال مانع زدایی برای کسب وکارها، از آن پا پس کشیده و کوتاه آمده است. اما آنچه در روزهای 24 و 25 فروردین ماه اتفاق افتاد – و هنوزهم ادامه دارد – نشان داد شاپرک و بانک مرکزی برای کسب وکارهای اینترنتی شمشیر را از رو بسته‌اند.

خسارت ده ها میلیاردی به کسب وکارهای آنلاین

دریان سفر امید

شاخ به شاخ شدنی که به گفته فعالان صنعت پرداخت و کسب وکارهای اینترنتی در همین دو سه روز، چند ده میلیارد تومان به آنها خسارت زده تا آنجا که مصطفی نقی‌پورفر،دبیرانجمن صنفی فناوری‌های نوین مالی ایران شاپرک را یک داستان یک کلمه‌ای ترسناک تعبیر کرد که برای کسب وکارهای اینترنتی و صنعت فینتک ایران حکم کابوس را پیدا کرده است.

جمیلی در بخش دیگری از گزارش خود نوشته است؛ شاپرک شرط باز کردن این ترمینال‌ها را منوط به این کرده است که پذیرندگان پرداختیارها کد رهگیری مالیاتی دریافت کنند و مجدد برای ترمینال درخواست دهند، اما علاوه بر این موضوع، گویا پای اینماد نیز دراین ماجرا باز شده است. به پرداختیارها گفته شده است که تمامی پذیرندگان آنها باید برای داشتن ترمینال، اینماد نیز داشته باشند.

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

نهال گشت
روکش مارال
تهران آهن
سبیت
آژانس هرمس 724
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

1 دیدگاه برای “شاپرک 3 هزار کسب و کار اینترنتی را درو کرد!

  1. ناصر گفته:

    کار خوبی کرده مگه قراره فقط کارمندان مالیات بدن این افراد دارای گسب و کار اینترنتی هم باید مالیات بدهند تا کشور باکمبود بودجه مواجه نشه که نتیجه کمبود بودجه فشار مجددا به قشر کارمندی هستش که مالیات پرداخت میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز