بعد از ایران خودرو و سایپا، خودروسازان جهانی هم به جنگ کرونا رفتند

جی ام سی

بعد از این که اعلام شد دو شرکت بزرگ خودروسازی ایران – سایپا و ایران خودرو – برای کمک به کنترل ویروس کرونا به تولید ماسک روی آورده اند اکنون خبر می رسد دیگر بزرگان خودروسازی جهان نیز به این کارزار پیوسته اند.

به گزارش کاماپرس به نقل از بی بی سی، کارزار مبارزه با کرونا در میان غول های صنعت خودروسازی جهان گسترش یافته و علاوه بر ایران خودرو  و  سایپا دو شرکت بزرگ خودروسازی ایران، خودروسازان نام آوری همچون فیات، فورد، جنرال موتورز، تسلا، نیسان و … نیز به این کارزار پیوسته اند.
سایپا پیش از این اعلام کرده بود در شرکت‌های سایپاآذین و یکی از شرکت های زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا خطوط تولید ماسک را مستقر کرده و در فضایی ایزوله با نظارت و مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روزانه ۱۵ هزار عدد ماسک تولید می کند. ایران خودرو نیز اعلام کرد: در یکی از شرکت های زیرمجموعه خود به نام مهرکام پارس، برنامه تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک را اجرایی کرده است.

تولید ماسک در شرکت فیات

تغییر خط تولید فیات در چین برای تولید 1 میلیون ماسک

شرکت خودروساز بزرگ ایتالیایی فیات اعلام کرد: خط تولید یکی از کارخانه‌های خودروسازی خود را در چین به منظور ساخت یک میلیون ماسک تغییر می‌دهد. مایک مَنلی مدیر ارشد فیات، در این باره گفت: فیات با این تمهیدات طی هفته‌های آینده خط تولید ماسک را راه‌اندازی می‌کند. بر اساس این گزارش برخی شرکت‌های خودروسازی نیز در حال بررسی تغییر خطوط تولید خود برای ساخت دستگاه های تنفس مصنوعی هستند. از جمله سه شرکت آمریکایی جنرال موتورز، فورد و تسلا هم قول داده‌اند که منابع‌شان را برای تولید این دستگاه‌ها به کار گیرند. شرکت خودروسازی ژاپنی نیسان و تیم‌های فرمول یک در بریتانیا نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.

آریاک سفر

فورد، جنرال موتورز و تسلا دستگاه تنفس مصنوعی می سازند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اخیرا در توییتی خبر داد که سه خودروساز بزرگ آمریکایی فورد، جنرال موتورز و تسلا قرار است ساخت دستگاه تنفس مصنوعی و سایر ملزومات پزشکی را آغاز ‌کنند. پیش از آن، اداره مواد غذایی و دارویی آمریکا اعلام کرده بود که روند صدور تأییدیه برای تجهیزات پزشکی را تسهیل کرده تا ساخت دستگاه‌های تنفس مصنوعی تسریع شود. البته بعضی کارشناسان هشدار داده‌اند که تغییر خط تولید برای خودروسازان چندان هم آسان نخواهد بود.
از جمله جِنز هالِک، مدیر شرکت همیلتون مدیکال‌،‌ سازنده دستگاه تنفس مصنوعی در مصاحبه‌ای گفت قطعات و مواد لازم خاص هستند و ساخت این دستگاه‌ها نیاز به دانش تخصصی دارد:”این دستگاه‌ها بسیار حساسند و نه تنها نیاز به سخت‌افزارهای متعدد دارند بلکه نرم‌افزارهای زیادی هم برای ساخت آن لازم است و اگر یکی از اجزاء آن درست کار نکند، کل دستگاه از کار می‌افتد و دیگر قابل استفاده نیست.”مقام‌های وزارت دفاع آمریکا به روزنامه واشنگتن پست گفته‌اند بیش از یک سال زمان لازم است تا خودروسازان و شرکت‌های هوا-فضا بتوانند دستگاه تنفس مصنوعی بسازند.

ورود تیم فرمول یک به تولید تجهیزات پزشکی

هفته گذشته تیم‌های فرمول یک مستقر در بریتانیا ابراز امیدواری کردند که “در روزهای آینده، یک نتیجه ملموس” در تولید تجهیزات پزشکی حاصل شود. فرمول یک گفته است کارشناسان طراحی، فن آوری و تولید گروه فرمول یک می‌توانند با با دولت و نهادهای بهداشتی همکاری کنند.از جمله اعضای این گروه شرکت‌های مَک لارن و شرکت هوا فضای مِگیت است که در حال بررسی ساخت دستگاه تنفس مصنوعی هستند.
در همین حال میلیاردر هندی، آناند ماهیندرا، گفته است که شرکت او به نام “گروه ماهیندرا”، تولید این دستگاه ها را فورا در کارخانه‌هایش بررسی خواهد کرد. این گروه خود را بزرگترین تولید کننده تراکتور در جهان و بزرگترین تولید کننده خودروهای برقی در هند معرفی می‌کند.

مرتبط با : ایران خودروسایپا
نرم افزار حسابداری
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز