انتقاد و اعتراض به شیوه همسان سازی حقوق بازنشستگان یا همان افزایش حقوق بازنشستگان با بی توجهی دولت کم کم به مراجع دیگر از جمله مجلس و رئیس قوه قضائیه کشیده شده است و باید در انتظار ماند و دید آیا این دو قوه به اعتراض بازنشستگان رسیدگی می کنند یا خیر.
به گزارش کاماپرس، همسان سازی یا افزایش حقوق بازنشستگان که دولت در چند ماه اخیر مانور زیادی روی آن داشته و اجرای آن را یکی از موفقیت های خود قلمداد کرده از نظر بسیاری از بازنشستگان خصوصا بازنشستگان تامین اجتماعی نه تنها افتخار آمیز و موفق نبوده بلکه یک طرح تبعیض آمیز و شکست کامل دولت در بهبود وضعیت حقوق و معیشت بازنشستگان است.
روز گذشته بازنشستگان طی نامه ای از این طرح شکوه به آیت الله رئیسی بردند و خواستار نظارت و رسیدگی رئیس دستگاه قضا به طرح افزایش حقوق بازنشستگان شدند. روز پیش از آن هم بازنشستگان در نامه ای به قالیباف رئیس مجلس همین خواسته را تکرار کرده بودند.
اعتراض به تبعیض میان بازنشستگان تامین اجتماعی و کشوری
تاکید بازنشستگان به اجرای عدالت در افزایش حقوق از نکات برجسته هر دو نامه بوده است به نحوی که در نامه بازنشستگان به قالیباف آمده است؛ در طرح همسانسازی بازنشستگان کشوری و لشکری با جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر، هجده هزار میلیارد تومان اختصاص یافته درصورتی که در طرح همسانسازی بازنشستگان تامین اجتماعی با جمعیتی بالغ بر سه و نیم میلیون نفر تنها شانزده هزار میلیارد در نظر گرفته شده است. بازنشستگان مظلوم تامین اجتماعی از جنابعالی این سوال را دارند که این کجای عدالت است؟
همچنین در این نامه آمده است؛ در طرح همسانسازی، بازنشستگان کشوری و لشکری از یک میلیون تا ۵ میلیون تومان افزایش حقوق داشتند، درصورتی که در طرح متناسبسازی بازنشستگان تامین اجتماعی این افزایش حقوق تنها 90هزار تومان تا یک میلیون تومان بوده است. در کجای این موارد عدالتی مشاهده میفرمایید؟
مشابه همین مضامین در نامه بازنشستگان به رئیسی نیز تکرار شده است. حالا باید منتظر ماند و دید آیا روسای دو قوه مقننه و قضائیه اقدامی در جهت احقاق حقوق بازنشستگان می کنند یا خیر.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم مرتبط با بازنشستگان، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.