یکی از محبوبترین نوشیدنیها در سراسر جهان قهوه است که به عنوان یک منبع انرژی و افزایش تمرکز استفاده میشود. اما در صورتی که این نوشیدنی با داروهای آنتی بیوتیک یا داروهای بیماریهای دیابت استفاده شود، مشکلات زیادی را به وجود میآورد.
به گزارش کاماپرس، مصرف قهوه نباید بیش از اندازه باشد و به هیچ عنوان نباید این نوشیدنی کافئین دار به همراه داروهای بیمارهایی مثل آلزایمر، دیابت، فشار خون بالا و پوکی استخوان مصرف شود.
اخبار مرتبط را بخوانید:
قهوه با چه داروهایی نمیسازد
به گفته هوی انگوهمیلتون، داروساز مرکز پزشکی دانشگاه مینه سوتا، نوشیدنیهای کافئین دار باعث افزایش قدن خون میشوند. این نوشیدنی اثرات داروهای دیابت را تا حد ممکن کم میکند.
این داروساز یادآور شده است که قهوه نباید با آنتی بیوتیکها مصرف شود، چون این نوع داروها متابولیسم کافئین را کم میکنند. با مصرف بیش از حد قهوه، ضربان قلب تا حد زیادی بالا میرود، به همین خاطر، افراد دارای فشار خون باید کمتر از این نوشیدنی مصرف کنند.
کسانی که مصرف کننده داروهای آلزایمر هستند، بهتر است دو ساعت قبل یا چهار ساعت بعد از مصرف دارو، قهوه بخورند. چون مصرف قهوه با این داروها سد خونی مغزی شکل میدهد و مانع از جذب مواد فعال در مغز میشود.
مصرف کافئین با داروهای پوکی استخوان باعث ایجاد بیماری متابولیک استخوانی میشود و به همین خاطر بعد از مصرف این داروها تا دو ساعت نباید قهوه یا غذا خورد.
انتهای پیام