این درست است که کرونا ضعیف و فقیر نمیشناسد و همه را تهدید میکند اما باید بپذیریم که شیوه فرار اقشار مختلف از این ویروسِ خطرناک زمین تا آسمان با هم فرق میکند.
به گزارش کاماپرس، فوربس در مطلبی به مرور واکنش ثروتمندان در مقابل ویروس کرونا پرداخته است. در این مطلب آمده است: هرچند پول نمی تواند در مقابل کرونا مصونیت ایجاد کند اما میتواند به دفع آن کمک کند. بر اساس این گزارش برخی از ثروتمندان با مراجعه به مراکز پزشکی خصوصی سعی میکنند با تزریق مکملها، ایمنی بدن خود را بالا ببرند. این مکملها حاوی دوز بالایی از ویتامین C، آمینواسیدهای تقویتکننده سیستم ایمنی بدن و همچنین عنصر روی که نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد هستند. طبق گزارش فورس هزینه هر جلسه این مراکز درمان خصوصی 300 پوند (معادل 5.7 میلیون تومان) است.
برخی باشگاههای بهداشت و سلامتی نیز در انگلستان با تمرکز بر رژیم غذایی، خواب و ورزش به اعضای متمول خود تاکید میکنند که باید سیستم ایمنی بدنشان را تقویت کنند تا در برابر کووید 19، مقاوم باشند. آنها هرچند راهحل مشخصی برای محافظت در برابر این ویروس ارایه نمیکنند اما اصرار دارند که «بدنهایی که سیستم ایمنی ضعیف دارند به احتمال زیاد به عفونتهای ثانویه مانند ذاتالریه مبتلا میشوند. بنابراین حمایت از سیستم ایمنی قوی و سالم از طریق تغذیه مناسب، خواب زیاد و ورزش و همچنین تزریق مکملها را توصیه میکنند» که البته مورد استقبال پولداران هم قرار میگیرد.
جتسواری در دوران قرنطینه
با توجه به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا، پرواز هواپیماهای مسافربری میان کشورها کاهش یافته و حتی برخی مرزها بسته شدهاند، بازار جتهای خصوصی پررونق شده است. شرکتهای کوچکی که مالکیت این هواپیماها را برعهده دارند، در همین چند هفته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه متمولان اروپا قرار گرفتهاند. آنها ترجیح میدهند به جای حضور در فرودگاههای پرتردد و همسفری با مردم عادی در هواپیماهای مسافربری، از جتهای شخصی استفاده کنند.
بازار گرم معلمهای خصوصی
در حالیکه بسیاری از کشورها مدارس را تعطیل کردهاند و کودکان سعی میکنند با استفاده از اینترنت سرفصلهای درسی را دنبال کنند اما خانوادههای پولدار، مستقیم به سراغ معلمهای خصوصی میروند و با پرداخت هزینههای بالا، آنها را به خانه خود میکشانند. در گزارش فوربس به «افزایش چشمگیر درخواستها» برای بهرهمندی از آموزشهای خصوصی اشاره شده است.
وقتی کرونا مد میشود
در شرایطی که بسیاری از شهروندان از روی وحشت دست به خرید اقلامی نظیر دستمال توالت میزنند، برخی برندها مانند شانل با تولید ماسکهای صورت ویژه پیشگیری از ویروس کرونا هیجان بازار مد را بالا میبرند. در هفتههای اخیر تصاویری از تولید ماسکهای صورت با طراحیهای خاص و به اصطلاح لاکچری در سطح رسانههای جهان مورد توجه قرار گرفته است.
رکود بازار خردهفروشان بازار لاکچری
با وجود اینکه ثروتمندان پول کافی برای خرج کردن دارند اما آنها نیز مانند سایر طبقههای اقتصادی خریدهایشان را کم کردهاند. این کاهش مصرف نه به خاطر هراس از دست دادن پول است بلکه بیشتر ناشی از نگرانی نسبت به آلوده بودن مراکز خرید و فروشگاههاست. پیشبینیها در سطح جهان نشان میدهد که میزان چرخش مالی برندها و بازارهای لوکس بسیار پایین خواهد آمد و خردهفروشان لوکس سال سختی را در پیش دارند. این چالش حادترین شرایط را به چین که 40 درصد از تولید صنعت جهانی لوکس را انجام میدهد، تحمیل میکند. ایتالیا هم چه به عنوان تولیدکننده و چه به عنوان بازار مصرف گردشگران لاکچریباز از این شرایط آسیب جدی خواهد دید. در انگلستان نیز شرایط بازار محصولات لاکچری دچار رکورد شدید خواهد شد.
عالی بود
وای بر ما که الان عیش و نوش پولدارها و داروخانه ها و بدبختی فقیرهاست/اونوقت بدبخت بیچاره ها نباید ماسک و دستکش خوب داشته باشن چون اگر هم دپو و انبار شون نکرده باشن که غیر ممکنه این کارو حتما انجام دادن با چندین برابر بفروشن/خدایا توکل به تو که شفا دهنده ای همه ی مریضا را شفا بده خدایا توکلمون به توعه یا خدا کمکمون کن تنها امیدمون تویی
از کجا معلوم استفاده از مکمل های گران قیمت موجب بهم خوردن تعادل سیستم ایمنی بدن و در نتیجه فوت افراد نشود!