تحولی بنیادین در صنعت شیرینی

آناتا
x تبلیغات
هلو

شبکه توزیع مویرگی گروه صنعتی نجاتی که با تجهیز و راه‌اندازی ۲۷ شعبه پخش در اقصی نقاط کشور گسترده شده است، با ناوگانی بالغ بر ۴۵۰ خودروی مجهز و استاندارد یکی از گسترده‌ترین و منظم‌ترین شبکه‌های توزیع مواد غذایی در کشور بوده که با سازماندهی منظم و با سیستم 12/6 امور توزیع و فروش را بر عهده دارد.

به گزارش کاماپرس، این شبکه گسترده با آخرین تکنولوژی‌های ارتباطی و اطلاعاتی، سیستم‌های ردیابی، سفارش‌گیری برخط و سیستم‌های یکپارچه توزیع و فروش، پشتیبانی می‌شود. علاوه بر شبکه توزیع داخلی، دفاتر منطقه‌ای فروش در کشورهای منطقه از جمله آذربایجان، ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، گرجستان، ارمنستان، افغانستان، پاکستان، عراق، کویت، بحرین، قطر، عمان، لبنان و امارات متحده عربی برای خدمات‌دهی به مشتریان منطقه‌ای دایر و فعال می‌باشد.

برای عبور از بحران‌های برنامه‌ای یا اجرایی با هدف توسعه صادرات غیرنفتی راهی جز همدلی و همکاری دولت با فعالان بخش خصوصی نیست؛ بالا بودن بهره بانکی و محدودیت سقف اعتبارات بانکی شرایط ناهمواری را به وجود آورده است. نظام مالیاتی کشور نیز یکی از چالش‌های عمده تولید به شمار می‌رود؛ چراکه در هیچ جای جهان تولید محصول آن‌قدر صرفه اقتصادی ندارد که در کنار آن ۹ درصد هم به‌عنوان مالیات ارزش‌افزوده از تولیدکننده مطالبه شود.
صادرات «آناتا» به 60 کشور جهان
با این توضیح که تولیدکننده مامور وصول ارزش‌افزوده نبوده و اصولا باید به حلقه آخر منتقل شود. این صحبت‌ها بخشی از گفته‌های محمدجواد سالک نجات، قائم‌مقام مدیرعامل گروه صنعتی نجاتی–آناتا است. وی در ادامه بابیان اینکه تعیین دستوری نرخ ارز یکی دیگر از موارد اصلی یا تاثیرگذار در فرآیند توسعه صادرات کشور به شمار می‌رود. تاکید کرد: نرخ دستوری نمی‌تواند قدرت چانه‌زنی و توان صادراتی ایران را در بازارهای جهانی حفظ کند. به‌علاوه در فرآیند صادرات کالا و خدمات، نرخ ارز باید تک‌نرخی و واقعی باشد، چرا‌که چند نرخی بودن ارز قدرت پیش‌بینی آینده بازار و برنامه‌ریزی و محاسبه ریسک را مختل می‌کند.

سالک نجات بابیان اینکه با تمامی این اوصاف در حال فعالیت در بخش تولید هستیم در خصوص گروه صنعتی نجاتی–آناتا گفت: این گروه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای تولیدی شیرینی و شکلات و از پیشگامان این صنعت در خاورمیانه به شمار می‌رود. این مجموعه در طول چند دهه دوران فعالیت خود توانسته است تحولی بنیادین در صنعت شیرینی ایجاد کند که ثمرات ارزشمند آن رونق صنعت، ارتقای کیفیت و مرغوبیت تولیدات در سطح استانداردهای جهانی و توسعه صادرات است. محصولات گروه صنعتی نجاتی شامل بیش از 350 نوع تافی، آبنبات، بیسکویت، شکلات، ویفر، کیک، آدامس، اسنک، کراکر و کوکی با تنوع بیش از هزار نوع بسته‌بندی است. در حال حاضر بیش از 3200 نفر پرسنل نیز در بخش‌های مختلف این مجموعه مشغول به کار هستند.

به گزارش دنیای اقتصاد، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت گفت: این شرکت با ایجاد واحد تحقیق و توسعه بازار، سیستم نوین فروش در سراسر کشور و شبکه بزرگ توزیع مویرگی با بیش از 500 دستگاه خودروی پخش در 28 شعبه در مراکز استان‌ها، توانسته بازارهای داخلی را به دست آورد و به 60 کشور اروپایی، آسیایی، آفریقایی و آمریکایی صادرات داشته باشد. وی گفت: گروه صنعتی نجاتی – آناتا در سال‌های قبل از انقلاب با ارسال اولین محموله صادراتی به کشورهای همسایه فعالیت صادراتی خود را آغاز کرد و از سال 1370 تاکنون صادرات مستمر داشته است هم‌اکنون این شرکت 45 درصد از تولید سالانه خود را صادر می‌کند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

سالک نجات در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر کرایه حمل کالاهای صادراتی بالاست و دولت برای کاهش هزینه صادرات باید به این بخش یارانه بدهد، تصریح کرد: دولت باید با پرداخت‌های مربوط به مشوق‌های صادراتی، به رقابتی شدن صادرات کمک کند. این کار می‌تواند به صادرکننده کمک کند تا با اعمال تخفیف در جذب مشتریان خوب و مطمئن بین‌المللی موفق باشد. همچنین پرداخت هزینه‌های شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی و تقبل هزینه تبلیغات و برندسازی در خارج از کشور یکی از پارامترهای مهم جذب بازار صادرات است. قائم‌مقام آناتا در ادامه افزود: قیمت‌گذاری کالا و خدمات با احتساب متغیرهای اولیه‌ای مانند هزینه‌های دستمزد، تبلیغات، قیمت مواد اولیه و … تعیین می‌شود. باید توجه داشت تعیین قیمت فقط یک پارامتر برای تعیین درآمد بنگاه‌های اقتصادی نیست و در اصل یکی از معیارهای اساسی در ماندگاری آنها در بازار به‌حساب می‌آید و به همین دلیل شیوه قیمت‌گذاری باید از انعطاف بالایی برخوردار باشد تا بتواند با شرایط بازار تنظیم بماند. سالک نجات معتقد است: دولت با کنترل قیمت در واقع سعی در پنهان نگه‌داشتن قیمت واقعی کالا دارد که این موضوع نمی‌تواند به تعادل و تعامل هوشمند شرایط بازار کمک کند و در واقع قیمت‌گذاری توسط دولت در نهایت به کشور آسیب خواهد زد. وی گفت: نکته مهمی که در این راستا قابل اشاره و تامل است الزام درج قیمت توسط تولیدکننده روی محصول است. این موضوع در هیچ کشوری مرسوم نیست و علت آن تفاوت فاصله تولیدکننده با مصرف‌کننده است؛ به‌طور مثال اگر محل تولید محصول در شمال غرب و مصرف‌کننده در جنوب شرق باشد آیا تعیین قیمت مصرف‌کننده برای مشتری ساکن در شهر محل تولید با مشتری ساکن در مناطق دیگر با احتساب هزینه حمل بالاخص برای کامیون‌های یخچالی می‌تواند یکسان باشد؟

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم  روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

مرتبط با : آناتا
x تبلیغات
فارکسیو
آمیتیس تراول
آ اس پ
ایرانیکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان