یکی از نهنگ های کریپتو قربانی کلاهبرداری فیشینگ شد

x تبلیغات
هلو

هر چه بازار کریپتو گسترش پیدا می‌کند و این سیستم بیشتر بین مردم شناخته شود، میزان جرایم و کلاهبرداری‌ها در این حوزه افزایش پیدا می‌کند. اخیرا گزارش شده یک نهنگ کریپتو قربانی کلاهبرداری بزرگی به مبلغ 4.46 میلیون دلار شده است.

به گزارش کاماپرس، طبق داده‌های اتر اسکن، اخیرا یکی از دارندگان رمزارزها تقریبا 4.46 میلیون دلار تتر را از کیف پول کریکن به آدرس آ سی آ 7 انتقال داده است. شرکت امنیتی بلاک چین پیک شِیلد براساس بررسی‌هایی که صورت داده متوجه شده که آدرس مقصد این میزان تتر انتقالی، برای یک کلاهبردار فیشینگ است. فیشینگ یک شبکه پیچیده کلاهبرداری است که معامله گران زیادی فریب آن را می‌خورند و دارایی خود را از دست می‌دهند. طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط اسکام اسنیفر، این مقدار تتر با آدرس جعلی صرافی استخراج رمزارزهای کوین وان ارتباط دارند و در واقع سرقت از این طریق به وقوع پیوسته است.

قبلا، در تاریخ هشتم سپتامبر 2023، گزارشی مبنی بر دزدی بزرگ 24 میلیون دلاری منتشر شده بود. طی این گزارش، فردی ناشناس اعلام کرده بود که دسترسی خود به کیف پول اتریومش را از دست داده است. ارزش دارایی‌های این کیف پول به 24 میلیون دلار می‌رسید. دارایی‌های دزدیده شده ناشی از این حمله فیشینگ شامل 8.5 میلیون دلار راکت پول اتریوم و 15.6 میلیون دلار لیدو استاکد اتریوم بود.

چگونه قربانی حملات فیشینگ نشویم؟

اطلاعات موجود درباره این قبیل سرقت‌ها نشان داده که این نهنگ مذکور تنها قربانی کلاهبرداری نیست. تاکنون بالغ بر 337 میلیون دلار از 21 هزار و 953 نفر با حملات فیشینگ سرقت شده است. طبق اعلام سازمان جهانی مبارزه با کلاهبرداری، اعلام کرده که معمولا کلاهبرداران، با وسوسه قربانیان به اعطای دسترسی نامحدود برداشت از کیف پول‌های رمزنگاری‌شان، چنین سرقت‌هایی را رقم می‌زنند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

با توجه سرقت‌های صورت گرفته همواره به معامله گران مبتدی و تازه کارهای بازار رمزارزها توصیه می‌شود اطلاعات لازم را پیرامون ارز دیجیتال خود و کیف پول‌های مختلف برای نگهداری آن به دست آورند و بهترین گزینه را انتخاب کنند تا مورد کلاهبرداری قرار نگیرند. در واقع افراد متناسب با ارز دیجیتال خود باید کیف پول مناسب برای نگهداری آن را انتخاب کنند. البته این تنها بخشی از امنیت دارایی‌های رمزارزی را تامین می‌کند. گذشته از این مورد، امنیت دارایی‌ها به عملکرد و پروتکل‌های امنیتی صرافی‌ها یا درگاه‌هایی که در آن‌ها معاملات رمزارزهای انجام می‌شود نیز مربوط است. به همین دلیل معامله گران باید بهترین و مطمئن‌ترین درگاه را برای خرید و فروش رمزارزهای مختلف و نگهداری آن پیدا کنند.

صرافی ؛ درگاهی مطمئن برای معاملات رمزارزی در ایران

در صورتی که شخصی ساکن ایران باشد از این بابت‌ها مشکلات زیادی دارد، اما صرافی این مشکلات را تا حدود زیادی برطرف کرده است. این درگاه با داشتن پروتکل‌های امنیتی مناسب و احراز هویت درست توانسته تا حد زیادی دست کلاهبرداران را از دستیابی به دارایی‌های کاربران خود کوتاه کند. ضمنا این درگاه به منظور افزایش آگاهی کاربران، اطلاعات لازم و کافی را به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

انتهای پیام

مرتبط با : صرافی
x تبلیغات
فارکسیو
آمیتیس تراول
سفریار آریا
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان