سامانه دفاع هوایی موشکی امآیام 104 پاتریوت میتواند با موشکهای بالستیک تاکتیکی، موشکهای کروز و هواگردها در هر شرایط آبوهوایی مقابله کند. نرمافزار مدرنی که در این سامانه دفاعی به کار رفته باعث شده تا ضدهوایی عملکرد خودکار گستردهای داشته باشد. به گزارش کاماپرس اصلیترین مأموریتی که به این سامانه سپرده میشود، دفاع در برابر موشکهای کروز است. در ادامه ویدیویی از عملکرد سیستم ضدموشکی پاتریوت آمریکا را تماشا میکنیم.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
اولین به کارگیری این سامانه در جنگ خلیج فارس و برای دفاع از عربستان سعودی و اسرائیل بود. به جز آمریکا کشورهای دیگری همچون هلند، ژاپن، کویت، یونان، مصر، اسپانیا، اردن و … به این سامانه دفاع هوایی مجهز هستند. سکوی پرتاب این ضد هوایی روی زمین قرار دارد و هر سکو میتواند 4 تا 16 موشک پرتاب کند.
پربازدیدترین ویدیوها را ببینید:
- عملکرد سامانه ضد موشک داوود در آسمان تل آویو (ویدیو)
- آزمایش سامانه پدافند ضدموشکی سوئد (ویدیو)
- رونمایی از پهپاد نظامی با قابلیت شلیک موشک (ویدیو)
- لشگر جت جنگنده سوخو 57 روی خط تولید (ویدیو)
انتهای پیام
این سامانه به نظر در مقابل پهبادهای کوچک انتحاری بی دفاع است و برای دفاع از خود به نوع دیگری از پدافند هوایی محتاج است
سامانه پاتریوت سالها پیش طراحی شده احتمالا در زمان جنگ سرد چون آمریکا در طرف مقابل خودش یعنی روسیه و چین جنگنده های قدرتمندی نمیدید هیچ وقت دنبال ساخت و ارتقاء سامانه های ضد هوایی نرفت و در حد همون پاتریوت باقی موند ولی برعکس روسیه چون مقابل آمریکا بود و آمریکا لیست بلندی از جنگنده های پیشرفته و رادارگریز رو داشت پس روسیه تمام این سالها روی سامانه های ضدهوایی سرمایه گذاری کرد و تمرکز زیادی روی اونا کرد و نتیجه اون شد اس-۴۰۰ پس به نظرم مقایسه پاتریوت قدیمی با اس-۴۰۰ جدید کار درستی نیست.
شاید اگه آمریکا ۵۰ سال تمرکز میکرد روی ساخت یک سامانه ضد هوایی الان با یک سامانه بسیار پیشرفته و شگفت انگیز رو به رو میشدیم.