8 خطر جدی بازکردن لوله پلیکا با اسید

لوله پلیکا- کاماپرس
x تبلیغات
هلو

بازکردن لوله پلیکا یا لوله فاضلاب مسدود شده با اسید متاسفانه یکی از دم‌دست‌ترین روش‌های است که اغلب افراد از آن استفاده می‌کنند؛ روشی که اگر به درستی انجام نشود، خطرات جدی برای سلامتی دارد؛ پس بهتر است فقط در موارد ضروری به سراغ اسیدها بروید.

به گزارش کاماپرس، اسیدها به‌دلیل سازگاری شیمیایی نباید با لوله‌های پلی‌کربنات (پليكا) استفاده شوند. لوله پلیکا از نظر شیمیایی در برابر بسیاری از مواد مقاوم هستند؛ اما پاک‌کننده‌های قلیایی قوی یا اسیدهایی مانند اسید کرومیک با این قبیل از لوله‌ها سازگار نیستند.

پس اگر برای بازکردن لوله فاضلاب از اسید استفاده کنید، ممکن است با مشکلاتی مانند خراشیدگی، ايجاد لكه یا ازبین رفتن کل لوله مواجه شوید. این در حالی است که استفاده از اسید خطراتی برای سلامتی هم دارد.

بیشتر بخوانید:

خطرات استفاده از اسيد براي بازکردن لوله پلیکا

  • آسیب دیدن و پوسیدگی لوله فاضلاب: بدون شک استفاده دائم از اسیدها باعث می‌شود که لوله‌های خانه شما پوسیده و از بین بروند و بعد از چند سال مجبور به تعویض کل لوله‌ها شوید.
  • سمی بودن محلول‌های لوله‌بازکنی: در محلول‌های لوله‌بازکنی از مواد شیمیایی استفاده شده است که به‌شدت سمی و خطرناک هستند.
  • آسیب دیدن ریه‌ها: اگر در مواقع استفاده از اسید، گازی که پخش می‌شود که استنشاق کنید، به ریه‌هایتان آسیب جدی وارد می‌شود.
  • تحریک چشم و پوست: محلول‌های لوله‌بازکنی قوی، چشم، پوست و بینی را تحریک می‌کنند و ممکن است عواقب جدی مانند زخم‌شدن قرنیه چشم را به‌دنبال داشته باشند.
  • خطر مسمومیت: محلول‌های لوله‌بازکنی موجود در بازار خاصیت قلیایی بسیار شدیدی دارند. به غیر از مسمومیت، خطراتی مانند سوراخ‌شدن مری، التهاب عفونی میان سینه، سوختگی عمیق مری و معده از عوارض خطرناک بازکردن لوله پلیکا با اسید است.
  • خطر مرگ: در برخی موارد ممکن است این آسیب به قدری جدی شود، که فرد در بیمارستان بستری و حتی منجر به مرگ شود.
  • خراب شدن لباس‌ها: اگر در مواقع استفاده کمی بی‌احتیاطی کنید، لباس شما یا سوراخ‌سوراخ می‌شود و یا به طور کلی از بین می‌رود.
  • کنجکاوی کوکان: اگر محلول لوله‌بازکنی را در خانه نگهداری می‌کنید، بهتر است آن را در جای قرار دهید که دستان کودکان به آن نرسد.

بازکردن لوله پلیکا- کاماپرس

x تبلیغات
دریان سفر امید

چند راهکار خانگی برای بازکردن لوله پلیکا

برای اطمینان از طول عمر لوله‌های پلیکا توصیه می‌شود از اسیدهایی استفاده کنید که قوی و غلیظ نیستند. اسیدهای ضعیف، مانند محلول‌های اسید استیک یا اسیدهای قوی رقيق شده مانند 0.1M یا 1M HCI یا H2SO4، برای تمیز کردن لوله پلیکا مناسب‌تر هستند.

اما در کل بهتر است به‌جای اسید از محلول‌های زیر استفاده کنید:

  1. سیم بلند و فنر
  2. محلول آب‌نمک و سرکه
  3. محلوب آب‌نمک و جوش شیرین
  4. جارو برقی خشک و تر
  5. محلوب آب‌نمک و جوش شیرین
  6. جوهر نمک (با احتیاط بیشتر)
  7. مواد شوینده ظروف و لباس
  8. تخلیه چاه یا بازکردن لوله زانویی

انتهای پیام

مرتبط با : ابزاریناشیر کالانوین هوم
x تبلیغات
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان