مهاجرت به آلمان در سالهای اخیر در بین ایرانیان محبوب شده است. آلمان با داشتن اقتصاد قوی، فرصتهای شغلی فراوان، نرخ بیکاری پایین و نیاز به نیروی کار ماهر بهویژه در زمینههای مهندسی، IT و پزشکی و امکان تحصیل رایگان در دانشگاههای معتبر، گزینهای جذاب برای مهاجرت ایرانیان است.
به گزارش کاماپرس، کیفیت بالای زندگی، امنیت اجتماعی، هزینههای معقول زندگی و امکان اخذ اقامت دائم آلمان نیز از عوامل کلیدی برای جذب ایرانیان است. وجود جامعه بزرگ ایرانی در شهرهایی مثل برلین و هامبورگ، مهاجران را در سازگاری با محیط جدید حمایت میکند. همچنین سیاستهای مهاجرتی منعطفتر نسبت به برخی کشورها، آلمان را به مقصدی ایدهآل تبدیل کرده است.
این گزارش به ارائه نکاتی پرداخته که میتواند در زمینه مهاجرت به آلمان مفید واقع شود.
مهاجرت تحصیلی به آلمان
آلمان دارای دانشگاهها و مدارس مطرحی است که امکان پذیرش در بیشتر این مراکز آموزشی برای ایرانیان فراهم است. در این مدارس و دانشگاهها علاوه بر تحصیل به زبان آلمانی میتوان به زبان انگلیسی نیز تحصیل کرد و معمولا ایرانیها در این کشور مشکلی از بابت زبان ندارند.
علاوه بر این، با پایان تحصیل در دانشگاههای آلمان، این فرصت به مهاجران داده میشود تا وارد بازار کار شوند. به دلیل نیاز آلمان به نیروی کاری تحصیل کرده، معمولا این امکان به سادگی برای بیشتر فارغ التحصیلان فراهم میشود.
برای مهاجرت تحصیلی به آلمان به مدارکی همچون پاسپورت دارای اعتبار کافی، مدارک تحصیلی ترجمه شده، مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی، رزومه تحصیلی، توصیه نامه از اساتید دانشگاهی و انگیزهنامه نیاز است که به راحتی میتوان آنها را فراهم کرد.
امکان پذیرش در تمام مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در آلمان برای ایرانیان فراهم است؛ اگرچه در مقاطع بالاتر سخت گیری برای پذیرش تحصیلی نیز از طرف دولت آلمان و دانشگاههای این کشور بیشتر میشود.
مهاجرت کاری به آلمان
مهاجرت با ویزای کاری آلمان نیز یکی از انواع روشهای محبوب برای ایرانیان است که به دو طریق امکانپذیر است.
در حالت اول، افراد میتوانند با یک دعوتنامه کاری به سادگی به آلمان مهاجرت کنند. در قوانین جدید کشور آلمان هر کارفرمای آلمانی میتواند از کارکنان خارجی استفاده کند و به این منظور کافی است که دعوتنامه رسمی مبنی بر استخدام را تنظیم و ارائه کند.
در حالت دوم نیز افراد میتوانند از ویزای موقت آلمان استفاده کنند. این ویزا برای افرادی صادر میشود که هنوز کاری در این کشور پیدا نکردهاند و به دنبال فرصتی برای حضور در آلمان و جستوجوی کار مد نظر خود هستند. این ویزا امکان شش ماه اقامت در آلمان را برای ایرانیان فراهم میکند. فرد ذکور در صورت یافتن کار و استخدام میتواند ویزای کار در آلمان را دریافت کند، اما در صورت عدم موفقیت در یافتن کار که امکان آن کم است، میبایست خاک آلمان را ترک کند.
مهاجرت به آلمان با روش سرمایهگذاری
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به آلمان، دریافت اقامت با سرمایهگذاری یا تاسیس شرکت در این کشور است. آلمان همیشه از سرمایهگذاران و کارآفرینان استقبال و امکانات مناسبی را در این زمینه فراهم کرده است. فرد متقاضی باید یک برنامه اقتصادی یا بیزینس پلن مدون داشته باشد و تمکن مالی برذای سرمایهگذاری را به دولت آلمان ارائه کند.
هزینهای که دولت آلمان برای سرمایهگذاری در نظر گرفته است، حداقل 25 هزار یورو است و شما باید علاوه بر انتقال این مبلغ، یک شرکت با مسئولیت محدود نیز در آلمان برای فعالیت اقتصادی خود تاسیس نمایید. به این ترتیب امکان تایید مهاجرت شما به روش سرمایهگذاری وجود خواهد داشت.
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
یکی از راههای آسان مهاجرت به آلمان، ازدواج با یک فرد آلمانی است. برای این منظور فرد متقاضی باید با فردی که تابعیت آلمانی دارد، ازدواج کند. البته دولت آلمان در این زمینه بسیار سختگیر است و تمام ریزهکاریها برای اثبات قطعی بودن این ازدواج و صوری نبودن آن را در نظر میگیرد.
فردی که تابعیت کشور آلمان را دارد، باید دارای شغل باشد و بتواند هزینههای همسر خود را تامین کند و فرد متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج نیز باید مدارک کامل هویتی و ثبتی را ارائه و نسبت به ارائه عقدنامه، تصاویر مربوط به مراسمها و تصاویر خانوادگی برای اثبات صحت ازدواج خود اقدام کند.
مهاجرت به آلمان با «قصران گروپ»
قصران گروپ یک موسسه مهاجرتی منحصر به فرد در ایران است که با سالها تجربه در این زمینه، بهترین خدمات را به ایرانیان ارائه میکند. این شرکت خدمات متنوعی همچون مشاوره، اخذ ویزا و اخذ پذیرش کاری و دانشگاهی را به متقاضیان ارائه میکند.
متقاضیان مهاجرت به آلمان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت ghasrangroup.com مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02122118085 تماس بگیرند.
انتهای پیام
مرتبط با :