متقاضیان وامهای بانکی برای هر نوع وامی باید مدارک موردنظر آن را ارائه دهند. معمولا مدارک وام با توجه به نوع عقد قرارداد بانکی، مبلغ تسهیلات، کاربرد آن و … متفاوت است.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ وامهای بانکی، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، افرادی که قصد دارند از بانک دی وام دریافت کنند، باید مدارک لازم را به این مجموعه ارائه دهند. این مجموعه با در نظر گرفتن سوابق مالی متقاضی و ضامنهایی که از سوی وی معرفی شدهاند، درباره اعطای تسهیلات و شرایط بازپرداخت آن تصمیم خواهد گرفت.
اخبار مرتبط را بخوانید:
- بررسی «فرصت های پیش روی لندتک و وام دهی فناورانه» در نشستی به میزبانی دیجی پی
- کدام بانک ها وام 200 میلیونی با سود کم میپردازند؟
برخی وامها نیازمند یک یا چند ضامن معتبر است، بعضی هم به سند ملکی یا سفته احتیاج دارند. البته تعدادی از وامها تمامی این مدارک را لازم دارند و باید برای دریافت آنها تمامی مراحل طی شود. به همین منظور در این گزارش مدارک لازم برای دریافت انواع وام دی به اطلاع خوانندگان خواهد رسید؛
شرایط لازم برای دریافت انواع وام بانک دی
معمولا تسهیلات بانک دی در قالب عقود مختلف یا طرحهای گوناگون به مشتریان اعطا میشود. ابتدا فرد متقاضی باید سپرده موردنظر تسهیلات را در یکی از شعب بانک دی افتتاح کند. سپس با توجه به نوع تسهیلات، از طریق وبسایت بانک دی، فایل عقد قرارداد را دریافت کرده و اطلاعات لازم را در آن بیاورند. در وبسایت این مجموعه قرارداد انواع عقود قرض الحسنه، مرابحه، جعاله جدبد، استصناع جدید، خرید دین، سلف، مرابحه و … وجود دارد.
در تمامی قراردادها شرایط پرداخت تسهیلات و بازپرداخت و همچنین چگونگی شرایط در صورت دیرکرد اقساط توضیح داده شده است. متقاضیان وام باید صورت قراردادهای بانک دی را به دقت مطالعه کرده و نسبت به شرایط تسهیلات مورد نظر خود اطلاعات لازم را به دست آورند. سپس نوبت به ارائه مدارک هویتی متقاضی و همچنین ضامن یا ضامنین وی مثل شناسنامه، کارت ملی و … میرسد.
پس از آن اعتبارسنجی فرد متقاضی و ضامنهای معرفی شده وی صورت خواهد گرفت. در صورتی که فرد و ضامنهای وی دارای بدهی معوق یا چک برگشتی در سیستم بانکی باشند امکان دریافت انواع تسهیلات را نخواهند داشت.
توجه به شغل وام گیرنده برای بازپرداخت اقساط
لازم به ذکر است به منظور بازپرداخت اقساط وام، شغل شخص وام گیرنده اهمیت دارد. چون فرد وام گیرنده باید بتواند اقساط را در موعد مقرر بپردازد و توانایی بازپرداخت را هم داشته باشد. بنابراین اعتبار شغلی و ارائه فیش حقوقی هم برای بانک دی اهمیت دارد.
طبق قوانین بانکی برای مبلغ تسهیلات کمتر از 10 میلیون تومان ارائه یک ضامن کافی است. اما برای مبالغ بیشتر تعداد ضامنهای معتبر بانکی افزایش پیدا خواهد کرد. بعضی از تسهیلات هم مثل قرارداد جعاله تعمیر، بازسازی یا خرید مسکن به سند ملکی احتیاج دارند که این مدرک تا پایان اقساط در رهن بانک باقی میماند. این سند باید به نام خود فرد یا اعضای درجه یک خانواده متقاضی وام باشد.
نرخ تسهیلات هم برای برخی طرحهای بانکی به انتخاب خود فرد است که با توجه به مدت زمان بازپرداخت و مبلغ سپرده و … تغییر میکند. مشتریان به منظور استفاده از تسهیلات ریالی بانک دی، مانند هر بانک دیگری، باید یک گردش حساب مناسب و سابقه مالی خوب را داشته باشند.
مرتبط با : بانک دی