لوفتهانزا شرکت هواپیمایی حامل پرچم آلمان و بزرگترین شرکت هواپیمایی این کشور است، که دفتر مرکزی آن در شهر کلن قرار دارد و پایگاه اصلی پروازهای آن فرودگاه بینالمللی فرانکفورت میباشد.
به گزارش کاماپرس، شرکت هواپیمایی لوفتهانزا به عنوان دومین شرکت هواپیمای بزرگ جهان از لحاظ تعداد مقاصد پروازی، چهارمین هواپیمایی بزرگ جهان بر پایه میزان درآمد هفتمین شرکت از نظر حملونقل بار و مجموع مسافتهای پروازی و دهمین شرکت بزرگ جهان از لحاظ حملونقل مسافر شناخته میشود.
لوفت هانزا در نظر دارد تا غولهای مسافربری ایرباس A380s و بوئینگ 747s را از ناوگان هواپیمایی خود حذف کند. این اقدام یکی از بزرگترین اقدامات لوفتهانزا در جهت کاهش ناوگان پس از شیوع ویروس کرونا است که هم راستا با کاهش پرسنل این شرکت هواپیمایی صورت خواهد گرفت.
لوفتهانزا در صدد بازنشسته کردن تمامی هواپیماهای بوئینگ 400-747 و جتهای مسافربری پهن پیکر و دو طبقهای است که سالها در این شرکت هواپیمایی به جابجایی مسافران پرداختهاند. همچنین بنابر خبرهای غیر رسمی، این ایرلاین در نظر دارد تا تعدادی از هواپیماهای باریک پیکر که در مسیرهای طولانی پرواز دارند را از رده خارج کند. اگرچه این تصمیم هنوز قطعی نشده است، اما کاهش این تعداد نیز باعث میشود تا افراد بیشتری از کارکنان هواپیمایی لوفتهانزا شغل خود را از دست بدهند.
میزان کاهشی که تاکنون برای ناوگان هوایی لوفتهانزا اعلام شده، بیش از 100 هواپیما خواهد بود، که شرایط را برای این شرکت هواپیمایی دشوار خواهد کرد. با وجودیکه لوفت هانزا پیشتر نیز از حذف و بازنشستگی تعدادی از هواپیماهای ناوگان خود خبر داده بود، اما این مقدار کاهش دور از انتظار است. لوفتهانزا، علاوه بر کاهش تعداد ناوگان هوایی خود در نظر دارد تا تعداد کثیری از پرسنل خود را نیز اخراج کند و به این ترتیب بیش از 22.000 نفر از کارمندان این شرکت هواپیمایی شغل خود را از دست خواهند داد. اگرچه این تعداد هنوز قطعی نشده است، اما آنچه که مسلم است ریزش نیروی انسانی و ناوگان هوایی لوفتهانزا در آیندهای نه چندان دور اتفاق خواهد افتاد.
یکی از سخنگویان هواپیمایی لوفتهانزا اظهار کرد: با بحرانی که همچنان پیش رو داریم و تمام صنعت سفر و گردشگری را تحت تاثیر قرار داده است، لوفتهانزا، بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا نیز در آستانه ورشکستگی قرار دارد.
بازنشستگی هواپیماهای چهار موتوره
بازنشستگی هواپیماهای چهار موتوره این شرکت هواپیمایی که تامین سوخت آنها در شرایط فعلی دشوار است، همزمان با کاهش سوخت، حاشیه امنتری را ایجاد میکند و اندکی از زیانهای مالی این شرکت میکاهد.
شیوع کرونا در جهان، هواپیمایی لوفتهانزا را در وضعیت دشواری قرار داده تا جایی که این شرکت هواپیمایی را ناگزیر به درخواست 9 میلیارد یورو کمک مالی از طرف دولت آلمان کرده و امیدها را برای بهبود شرایط فعلی و گریز از بحران به حداقل رسانده است.
همچنین لوفتهانزا ممکن است شمار اندکی از ایرباسهای A340-600s خود را که سن کمتری در ناوگان این ایرلاین دارند، برای مسیرهای پرترددتر حفظ کند. از طرف دیگر تاکنون هیچ منبعی بازنشستگی هواپیماهای بوئینگ 747-8i لوفتهانزا را تصدیق نکرده است.
طبق آخرین اخبار از منابع رسمی، لوفتهانزا در نظر دارد تا 300 هواپیما را در سال 2021 و 200 هواپیما را نیز در سال 2022 از رده خارج کند.
طبق آخرین اخبار منتشر شده، آنچه که در مورد هواپیمایی لوفتهانزا قطعی و مسلم است کاهش ناوگان هوایی این شرکت هواپیمایی خواهد بود، اما هنوز اطلاعات دقیقی در مورد اینکه لوفتهانزا قصد دارد تا کدام یک از هواپیماهای خود را از رده خارج کند، در دسترس نیست.
هواپیمایی لوفتهانزا بین ماههای ژانویه تا ژوئن متحمل 1.78 میلیارد دلار زیان مالی شد و دولت آلمان با تزریق 9 میلیارد یورو به این شرکت هواپیمایی، در صدد احیا و بقای آن است.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با :