عادت هایی که بیل گیتس را میلیاردر کرد

x تبلیغات
هلو

بیل گیتس در گذشته تنها یک پسر جوان بود که از سر هم کردن قطعات کامپیوتر لذت می‌برد اما امروزه با ثروتی معادل ۱۱۰ میلیارد دلار به یکی از ثروتمندترین افراد جهان تبدیل شده است. البته او اخیرا بیشتر به اهدا کردن ثروت تمایل پیدا کرده تا بدست آوردن آن، اما بسیاری از کارآفرینان جهان هنوز هم می‌خواهند بدانند او چگونه به این موفقیت بزرگ دست یافته است. کاماپرس در این مطلب به عادت‌های خاص بنیانگذار مایکروسافت می‌پردازد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.

۱. او تشنه دانش است.

گیتس تنها مدت کوتاهی به‌عنوان دانشجو در دانشگاه هاروارد حضور داشت، اما خود اعتراف کرد که این حضور کوتاه و حلقه‌های دوستی‌اش در این دانشگاه الهام‌بخش او برای انجام کارهای بزرگ شد. او ساعت‌ها وقت خود را در کلاس‌هایی که حتی در آن‌ها ثبت نام نکرده بود می‌گذراند و این عطش دانش و تمایل به پیشرفت و یادگیری بود که به کمک رشد کسب و کار او آمد.

بیشتر بخوانید:

۲. او عاشق مطالعه است.

در یک مصاحبه پدر گیتس اظهار داشت پسرش از کودکی عاشق مطالعه بود و تقریبا به هر نوع کتابی علاقه ویژه نشان می‌داد. والدین او حتی مجبور شدند برای کنترل این ذوق مطالعه، آوردن کتاب بر سر میز را ممنوع کنند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

 

۳. او یک شریک عالی انتخاب کرد.

گیتس به گرفتن تصمیمات درخشان در زمینه کسب‌وکار معروف است، او این توانایی را به انتخاب شرکای تجاری خوب نسبت داد و از این لحاظ پل آلن را در صدر لیست قرار داد. این دو از مدت‌ها پیش دوست بودند و در سال ۱۹۷۵ با هم مایکروسافت را تأسیس کردند. اگرچه، آلن هشت سال بعد، پس از ابتلا به بیماری شرکت را ترک کرد.

۴. او یک صندوق اضطراری تدارک دید.

در اوایل این راه دور و دراز، گیتس متوجه شد که برای سر پا نگه داشتن کسب و کارش، باید یک صندوق اضطراری بزرگ ایجاد کند. او در مصاحبه‌هایش اعتراف کرد:«همیشه مراقب بودم که افراد زیادی را استخدام نکنیم تا از پس حقوق همه آن‌ها بربیاییم. چرا که بسیاری از کارکنان چند فرزند داشتند و به تعویق افتادن حقوق آن‌ها مرا دچار اضطراب می‌کرد.»

 

۵. او هفت ساعت در روز می‌خوابد.

بسیاری از افراد موفق به کم خوابیدن و زود بیدار شدن خود می‌بالند، با این حال گیتس اعتراف می‌کند که برای داشتن بهترین عملکرد نیاز دارند مانند سایر انسان‌ها خواب کافی داشته باشد: «من دوست دارم هفت ساعت در روز بخوابم. اگرچه بیدار ماندن در طول شب لذت بخش است، اما برای حفظ خلاقیتم به این هفت ساعت خواب نیاز دارم!»

انتهای پیام

x تبلیغات
آ اس پ
فارکسیو
آمیتیس تراول
سفریار آریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان