صفر تا صد هوشمندسازی ساختمان و مزایای آن

خانه هوشمند-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

امروزه هوشمندسازی ساختمان به‌واسطه نقش قابل توجه آن در تسهیل زندگی روزمره، افزایش رفاه و امنیت ساکنان ساختمان و همچنین کاهش مصرف انرژی به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش کاماپرس، هوشمندسازی ساختمان به معنای داشتن یک خانه هوشمند مبتنی به سخت‌­افزارها و نرم‌­افزارهای هوشمند است که به‌وسیله آن‌ها می‌توان لوازم و اجزای خانه را از راه دور کنترل کرد. اجزا و امکانات هوشمندسازی ساختمان شامل سیستم‌های مربوط به روشنایی، سیستم گرمایش و سرمایش، سیستم‌های امنیتی مانند اعلام حریق و دزدگیر و نظایر آن است؛ با این حال پیش از هوشمندسازی ساختمان باید با فرایند آن، تجهیزات و امکانات هوشمند و نکات مرتبط با آن‌ آشنا باشید.

این گزارش به ارائه راهنمای هوشمندسازی ساختمان ‌پرداخته است.

چرا هوشمندسازی ساختمان؟

به موازات پیشرفت فناوری‌های جدید و گسترش استفاده از اینترنت، هوشمندسازی ساختمان به‌واسطه مزیت‌های متعدد آن برای ساکنان ساختمان، محبوبیت بسیاری پیدا کرده است.

برخی از مهم‌ترین مزایای هوشمند سازی ساختمان در ادامه بررسی شده است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

بهینه‌­سازی انرژی: ساختمان‌ها یکی از منابع اصلی اتلاف انرژی در سراسر جهان هستند و این در حالی است که تجهیزات خانه هوشمند، علاوه بر مدیریت کارکرد دستگاه‌های برقی موجود در خانه، موجب کاهش مصرف انرژی می‌شود.

ایجاد امنیت: هوشمندسازی ساختمان‌ها در هر محیطی اعم از مسکونی، اداری و کاری شامل تعبیه مجموعه‌ای از تجهیزات امنیتی و نظارتی شده که موجب افزایش امنیت و ایمنی ساختمان می‌شود. از جمله این تجهیزات می‌توان به سیستم اطفای حریق، سیستم تشخیص نشتی گاز، دزدگیر، دوربین‌های مدار بسته و امثال آن اشاره کرد.

افزایش رفاه و عملکرد بهینه سیستم‌ها: هوشمندسازی ساختمان ضمن افزایش رفاه ساکنان، عملکرد سیستم‌ها و دستگاه‌های موجود در ساختمان را نیز بهبود می‌بخشد. به‌عنوان مثال، با داشتن یک خانه هوشمند می‌توان به‌ راحتی و از راه دور چراغ‌های خانه را خاموش و روشن کرده یا سیستم سرمایشی و گرمایشی را پیش از رسیدن به خانه تنظیم کرد.

سایر مزایا: از دیگر مزایای ساختمان هوشمند می‌توان به کنترل سیستم‌ها توسط تلفن همراه و تاچ پنل، افزایش ارزش ملک یا ساختمان، افزایش طول عمر لوازم برقی و حتی ایجاد ظاهری لوکس و مدرن در ساختمان اشاره کرد.

هوشمندسازی-کاماپرس

برای هوشمندسازی ساختمان چه باید کرد؟

هوشمندسازی ساختمان یک کار تخصصی و پیچیده بوده که نیازمند آشنایی کامل با پروسه هوشمندسازی است.

سه گام مهم برای هوشمندسازی ساختمان در ادامه بررسی شده است.

فراهم کردن زیرساخت‌ها: نخستین گام در هوشمندسازی ساختمان، امکان‌سنجی ایجاد بسترهای ارتباطی و شیوه اتصال تجهیزات با یکدیگر است. بسترهای ارتباطی در خانه هوشمند شامل دو گروه از تجهیزات بی­سیم و باسیم است. تجهیزات بی­سیم برای اتصال نیازمند فناوری‌های رادیویی، بلوتوث و وای فای است. از طرفی تجهیزات باسیم نیز از روش‌های ارتباطی دیگری همچون KNX، Modbus و نظایر آن استفاده می‌کند؛ پس ابتدا باید شرایط ساختمان را سنجید و زیرساخت موردنظر را متناسب با آن ایجاد کرد.

تامین تجهیزات: پس از انتخاب بستر ارتباطی مورد نظر، باید تجهیزات باسیم یا بی‌سیم ضروری را تامین کرد. با توجه به هزینه و کارکرد هوشمندسازی، حتما دقت داشته باشید که تجهیزات موردنظر از ضمانت اصالت و کیفیت برخوردار باشند که بهترین راه برای اطمینان از این مورد، خرید تجهیزات از یک شرکت تامین‌کننده معتبر و تخصصی است.

پیاد‌ه‌سازی تجهیزات: در این مرحله باید تجهیزات مورد نظر را در ساختمان و بخش‌های مختلف آن نصب کرده و سپس از داشتن یک خانه هوشمند لذت برد. سعی کنید که نصب تجهیزات و هوشمندسازی ساختمان خود را به افراد متخصص و کاربلد این حوزه بسپارید.

هزینه هوشمندسازی ساختمان

هوشمندسازی ساختمان با توجه به فاکتورهای گوناگون، با هزینه‌های متفاوتی انجام می‌شود؛ با این حال، با توجه به تاثیر مستقیم هوشمندسازی بر افزایش بهای ملک یا ساختمان، این کار نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت محسوب می‌شود.

برخی از عوامل موثر بر قیمت خانه هوشمند در ادامه بررسی شده است.

سطح هوشمندسازی: هوشمندسازی تمام اجزای ساختمان یا خانه نیازمند صرف هزینه‌های بالایی است؛ از این رو متناسب با بودجه خود از دستگاه‌های کوچک‌تر و ضروری‌‌تر شروع کرده و سپس سطح هوشمندسازی ساختمان را گسترش دهید.

متراژ ساختمان: به هر میزانی که متراژ خانه یا ساختمان بیشتر باشد، قیمت خانه هوشمند نیز افزایش پیدا می‌کند.

تجهیزات هوشمند: قیمت تجهیزات هوشمند نیز بر هزینه نهایی هوشمندسازی ساختمان تاثیر می‌گذارد. قیمت تجهیزات هوشمند به برند یا شرکت تولیدی، کیفیت، تعداد تجهیزات موردنیاز، نوسانات بازار و مواردی از این دست بستگی دارد.

خانه هوشمند-کاماپرس

خانه هوشمند هانتا

شرکت دانش­‌بنیان “خانه هوشمند هانتا”، نخستین شرکت ایرانی ارائه دهنده BMS  در ایران است که خدمات ویژه‌ای را در زمینه هوشمندسازی ساختمان و سیستم مدیریت هوشمند برای مشتریان خود فراهم کرده است.

خانه هوشمند هانتا با بهره‌مندی از تخصص پرسنل مجرب، موفق به کسب چندین گواهینامه ثبت اختراع شده و کامل‌ترین پکیچ محصولات خانه هوشمند را برای هوشمندسازی ساختمان عرضه می‌کند. با انتخاب این مجموعه می‌توان از خدمات مشاوره، طراحی، نظارت، ارائه تجهیزات، نصب و راه‌اندازی سریع و آسان نیز بهره‌مند شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می­توان به وبسایت این شرکت به آدرس hantaibms.ir مراجعه کرد.

انتهای پیام

مرتبط با : هانتا
x تبلیغات
آ اس پ
سفریار آریا
فارکسیو
آمیتیس تراول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان