در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در تاریخ ۱۵ مرداد سال ۱۳۸۸ صندوق تعاون کشور که از سال ۱۳۶۹ تشکیل گردیده بود، با سرمایه اولیه ۵۰۰ میلیارد تومان به بانک توسعه تعاون تغییر نام داد.
به گزارش کاماپرس، با توجه به وجود شعب فراوان در شهرهای کوچک و تعداد کم شعب در شهرهای بزرگ و عدم وجود ساختمان سرپرستی در مراکز استانها، ایجاد سرپرستی در مراکز استانها و خرید و یا اجاره شعب در شهرهای بزرگ در اولویت قرار گرفت. در سال ۱۳۹۱ به منظور توسعه فعالیت های خود مجوز استخدام کارمند جدید را از معاونت وقت برنامه و بودجه ریاست جمهوری اخذ و سپس حدود ۱۰۰۰ نفر در سال ۱۳۹۲ به استخدام این بانک در آمدند. در حال حاضر بانک با ۳۵۰۰ نفر کارمند در 450 شعبه و ۳۷ باجه در سراسر کشور مشغول فعالیت است. حسن شریفی معاون عملیات بانکی بانک توسعه تعاون در جلسه کمیته فرعی اعتباری بانک اظهار داشت: تسریع در بررسی و تصویب پروندههای اعتباری با بهرهمندی از سامانههای اعتبار سنجی میسر است، ازاینرو راهاندازی سامانه سدرا با اتکا به دانش بومی بانک توسعه تعاون گامی مهم و تأثیرگذار در پیشرفت فرآیند بررسی پروندهها بوده است.
استقرار سامانه سدرا بهعنوان سامانه رتبهبندی مشتریان طی سالهای اخیر توسط ارکان اعتباری در سراسر کشور مورداستفاده قرارگرفته است و وضعیت متقاضیان تسهیلات را بر اساس دو شاخص مرتبط با توان مشتری در بازپرداخت دیون تعهد و میل به پرداخت از سوی مشتری، موردبررسی قرار میدهد.
به گزارش ایسنا، وی اهتمام به توسعه دانش اعتبار سنجی میان همکاران از طریق بهبود عملکرد سامانه سدرا در بانک را اقدامی ستودنی دانست و همچنین خاطرنشان کرد: این سامانه با توجه به ظرفیت استفاده در سطح نظام بانکی کشور بهعنوان یک محصول کاربردی بانک توسعه تعاون قابلعرضه به شبکه بانکی جهت اعتبار سنجی مشتریان میباشد. شریفی با اشاره به اهمیت فرآیند اعتباری در فعالیت بانکداری توسعهای گفت: ارکان اعتباری بانک وظیفهای مهم بر عهدهدارند و از طریق شناسایی کارآفرینان و تولیدکنندگان و اعطای اعتبار به آنها نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید ایفا میکنند، ضمن آنکه با رعایت دقت و تحلیل دقیق از اهلیت، وضعیت مالی و نظارت بر نحوه بهکارگیری تسهیلات از تخصیص نابجای منابع تسهیلاتی و هدر رفت منابع بانکی جلوگیری نماید. وی با اشاره به ترویج دانش معاملات اسلامی و عقود فقهی در نظام بانکداری گفت: تسلط ارکان اعتباری بانک بر این دانش میتواند در اثربخشی عقود اسلامی و بهکارگیری صحیح و کارآمد آن تأثیرگذار باشد. شایانذکر است در ادامه جلسه از تلاشهای دو همکار امور اعتباری و سرمایهگذاری؛ داود طاهری سرگروه گروه کارشناسان ارزیابی تعهدات و الهام قزی سرگروه گروه کارشناسان ارزیابی طرحهای بخش کشاورزی تقدیر به عمل آمد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پییام
مرتبط با : بانک توسعه تعاون