شرکت آمریکایی نورتروپ گرومن به تازگی از یک پهپاد جدید زیردریایی رونمایی کرده است که میتواند مأموریتهایی دشوار را انجام بدهد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.
به گزارش کاماپرس، نورتروپ گرومن یک شرکت آمریکایی است که در زمینه تولید سامانههای هوافضایی و موشکی، صنایع دریایی و فناوری اطلاعات فعالیت دارد و طراحی و تولید محصولاتی مانند پهپاد نورتروپ گرومن آر کیو-4 گلوبال هاوک، ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن، بمب افکن نورتروپ گرومن بی-2 اسپریت و تلسکوپ فضایی جیمز وب را در کارنامه دارد.
پهپاد زیرآبی جدید نورتروپ گرومن که مانتا ری (Manta Ray) نامگذاری شده است برد زیادی دارد و میتواند مدت زیادی زیر آب بماند و به اجرای عملیات بپردازد. این پهپاد را میتوان از روی کشتی یا از یک بندر توسط راهبر انسانی هدایت کرد و این توانایی را دارد که بدون ایجاد اختلال در دیگر عملیات نظامی که در یک منطقه در حال انجام است، به طور مستقل به اجرای مأموریتهای خودش بپردازد.
نمای ظاهری پهپاد مانتا ری به یک گلایدر بسیار بزرگ شباهت دارد و میتواند حرکات و مانورهای یک ماهی را شبیهسازی کند.
پهپاد مانتا ری میتواند انرژی را از محیط اطرافش تهیه کند و برای صرفهجویی در مصرف انرژی گاهی در کف دریا لنگر بیندازد. این موارد باعث میشوند مانتا ری بتواند مأموریتهایی بسیار طولانی در مسافتهایی زیاد را با موفقیت اجرا کند.
پهپاد مانتا ری از اختلاف دمای آبهای سطحی دریا و آبهای خنکتر عمقی استفاده کرده و میتواند آن را تبدیل به انرژی برق مورد نیاز خودش بکند.
پربازدیدترین مطالب را بخوانید:
- کوهپیمایی با شاسی بلند هیوندای در کوه های راکی آمریکا
- عرضه هیوندای توسان فیس لیفت 2024 در بازار
- مبارزه سنگین کیا با خودروهای چینی
انتهای پیام
نمونه پهباد مانتا ری ساخته شرکت نورتروپ گرومن امریکا را متخصصان داخلی وشرکت BNP قبلا طراحی کرده اند وای امتیاز این پهباد نسبت به رقبای خود تامین انرژی حرکتی از محیط و اختلاف دمای اب دریا و اقیانوسها است که سوژه ای شد برای ما که روی این موضوع هم کار کنیم ، خیلی عالی بود اطلاعات بیشتری از این پهباد اعلام می کردید مثلا نهایت برد ان ، ایا یک پهباد زیر دریایی شناسایی است یا جنگی و شرحی از توانائیهای ان ، سیستم ذخیره انرژی ، وزن و ابعاد و اخرین عمقی که می تواند در ان فرو رود و نوع حرکات باله ها و موتور و … مطالبی که می شود از این پهباد بدست اورد خیلی مهم است ، امیدواریم همکاران وشرکتهای دانش بنیان روی این موضوع کار بیشتری بکنند