سقف دوره بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه افزایش پیدا کرده و به 60 ماه رسیده است. این پیشنهاد از سمت بانک مرکزی در شورای پول و اعتبار مطرح و با آن موافقت شد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ بانکی، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، طبق اعلام بانک مرکزی، در جلسه نوزدهم بهمن ماه امسال، شورای پول و اعتبار با افزایش مدت زمان بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه موافقت کرد. پیش از این دوره بازپرداخت اقساط وامهای قرض الحسنه حداکثر 36 ماه بود. طبق اطلاعات موجود، مردادماه امسال شورای پول و اعتبار با افزایش سقف تسهیلات قرض الحسنه ضروری و عادی بانکها و مجموعههای قرض الحسنه موافقت کرد و بر همین اساس حداکثر مبلغ این نوع از وامها تا 50 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
اخبار مرتبط را بخوانید:
- جزئیات پرداخت وام قرض الحسنه 30 میلیون تومانی بانک رسالت + مبلغ اقساط
- شرایط دریافت وام بانک صادرات تا سقف 2 میلیارد تومان اعلام شد
ماهیت وام قرض الحسنه و موارد مصرف آن
انواع مختلفی از تسهیلات قرض الحسنه از طرف بانک مرکزی ایجاد شده و فردی که درخواست این تسهیلات را دارد باید مدارک مورد نیاز را به بانک مربوطه تحویل بدهد. به طور کلی برای دریافت وام قرض الحسنه افراد باید به تکمیل فرم تقاضا، کامل کردن سایر فرمهای مورد نیاز خود و ضامنها، ارائه دفترچه حساب پس انداز، اصل و کپی صفحه اول شناسنامه خود و ضامنین، اصل و کپی فیش حقوقی خود و ضامنها بپردازند.
وامهای قرض الحسنه برای ایجاد کارگاههای تولیدی و صنعتی، ازدواج و تهیه جهیزیه، تعمیرات مسکن، اشتغال زایی برای مشاغل خانگی، ساخت مسکن در مناطق شهری و روستایی، کمک هزینه تحصیلی، درمان و دیگر نیازهای ضروری پرداخت میشود.
مبلغ این نوع از وامها و همچنین حداکثر مدت زمان بازپرداخت آنها از طرف بانک مرکزی به بانکهای مختلف ابلاغ میشود. به این نوع وامها سودی تعلق نمیگیرد و تنها بانکها برای آنها یک نرخ کارمزدی را در نظر دارند که به وام گیرندگان اعلام میکنند.