سیاست ویزای توریستی کانادا اصلاح شده است و براساس آن دیگر توریستها امکان ورود چندباره به کانادا به مدت 10 سال را ندارند.
به گزارش کاماپرس، اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز پنج شنبه خبر از اصلاح دستورالعملهای ویزای توریستی کانادا را داد که براساس آن افسران مهاجرتی اختیارات بیشتری برای صدور ویزا در مدت زمانهای کوتاهتر دارند. این ویزاها براساس ارزیابی فردی صادر خواهد شد و دیگر به صورت پیش فرض بلندمدت نیست. براساس اعلام اداره مهاجرت کانادا، این تغییر تنها بخشی از استراتژی گسترده برای مدیریت سطوح مهاجرت موقت، رسیدگی به کمبود مسکن و کنترل افزایش هزینههای زندگی خواهد بود. براساس این دستورالعمل، مسافران دائمی کانادا مجبور به پرداخت هزینه بیشتر و دریافت ویزاهای کوتاه مدت هستند که این مورد روی تعداد ورود آنها و کار و تفریحشان اثر خواهد گذاشت.
بیشتر بخوانید:
قبلا ویزای توریستی کانادا و مهاجرت به آن چگونه بود؟
قبلا اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا دو نوع ویزای توریستی، یک و چند بار ورود، صادر میکرد. معمولا هم برای تمامی متقاضیان به صورت خودکار ویزای چند بار ورود صادر میشد. این نوع ویزا به مسافران اجازه ورود به کانادا به مدت 10 سال را میداد. معمولا ویزاهای یکبار ورود برای متقاضیانی بود که به منظور شرکت در رویدادهای موقت یا موقعیتهایی با دستورالعمل خاص مایل به ورود به این کشور بودند.
در حال حاضر افسران کانادا این اختیار را دارند که هر متقاضی را به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار دهند و براساس نیاز تصمیم به صدور ویزای یک یا چند بار ورود بگیرند. احتمالا مدت اعتبار ویزاها براساس شرایط مسافران متفاوت باشد.
قبلا جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، اعلام کرده بود که مهاجرت برای آینده کانادا ضروری است اما باید به صورت کنترل شده و پایدار اتفاق بیفتاد.
تعداد مهاجران به کانادا در سال 2023 رشد بسیار زیادی پیدا کرد، طوری که تعداد مهاجران به خاک این کشور در این سال نسبت به گذشته 98 درصد افزایش پیدا کرد.
تغییر قوانین کار برای مهاجران به کانادا
علاوه بر تغییر قانون مربوط به ویزای گردشگری کانادا، اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی این کشور در اواخر ماه اوت قانون مربوط به جستوجوی کار با ویزای توریستی را لغو کرد. این قانون همزمان با همه گیری کرونا برای بازدیدکنندگانی اجرا شد که به دلیل محدودیت امکان ترک این کشور را نداشتند.
همچنین دولت کانادا درخصوص جذب نیروی کار خارجی هم محدودیتهایی را ایجاد کرده است. طوری که کارفرمایان تنها حق جذب حداکثر 10 درصد کارگر خارجی موقت را در نیروی کار خود دارند.
انتهای پیام