حضور صنایع غذایی شانا در سومین نمایشگاه تجارت با اوراسیا

x تبلیغات
طلاین

نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا رویدادی تجاری و اقتصادی است که با هدف تقویت و توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی میان کشورهای اوراسیا و همچنین دیگر کشورها برگزار می‌شود. این نمایشگاه از تاریخ 3 الی 6 اسفند در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران پذیرای علاقه‌مندان بود.

صنایع غذایی شانا، یکی از شرکت‌هایی بود که با همین هدف در سومین نمایشگاه بین المللی تجارت با اوراسیا شرکت کرد.

چندین سال بعنوان صادرکننده نمونه انتخاب شدیم

امیر اکبری، کارشناس صادرات صنایع غذایی شانا، در گفتگو با خبرنگار کاماپرس و در خصوص حضور این شرکت در سومین دوره نمایشگاه بین المللی تجارت با اوراسیا عنوان کرد: شانا 50 سال است که به صورت تخصصی در حوزه تولید مربا و مارمالاد فعالیت می‌کند و برند شانا در ایران کاملا شناخته شده است. ما در فروش داخلی چندین سال است برند بازار هستیم و حرف اول را می‌زنیم. در فروش صادراتی نیز چندین سال بعنوان صادر کننده نمونه انتخاب شدیم.

بیشتر بخوانید: 

x تبلیغات
دریان سفر امید

نمایشگاه اوراسیا

تمام مرباهای ما بالای 50 درصد میوه مرغوب و با کیفیت را شامل می‌شوند

وجه تمایز محصولات ما با دیگر همکاران این است که ما از سیستم پخت خلا روی تولید محصولاتمان استفاده می‌کنیم که در کشورهای اروپایی استفاده می‌شود. همچنین تمام مرباهای ما بالای 50 درصد میوه مرغوب و با کیفیت را شامل می‌شوند. محصولات بدون مواد نگهدارنده و رنگ افزودنی، با تاریخ انقضای دو ساله در اختیار مشتریان قرار می‌گیرند. ما علاوه بر مربا در زمینه تولید عسل هم فعالیت می‌کنیم و به تازگی محصول رب را هم به سبد محصولاتمان اضافه کرده‌ایم.

انتهای پیام

مرتبط با : شانا
x تبلیغات
نادیا پرواز
آراس پرواز نوین
پیوان
ناخداسفر
اقامت 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان