حداقل دستمزد سال 99 ، معادل 21 درصد افزایش یافت

دستمزد 98
x تبلیغات
هلو

بر اساس گفتگویی که صفحه اینستاگرام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وزیر این وزارتخانه انجام داد، مصوب شد که حداقل دستمزد کارگران در سال 1399 معادل 21 درصد رشد کند.

به گزارش کاماپرس، این تصمیم در انتهای جلسه‌ای شش ساعته که امروز برگزار شد، قطعی شده است. طبق اظهارات محمد شریعتمداری در سایر سطوح مزدی نیز افزایش معادل 15 درصد به اضافه 91 هزار تومان خواهد بود.

بنابه گزارش سایر رسانه‌ها، نمایندگان کارگران و کارفرمایان در این جلسه موفق نشدند روی یک میزان مشخص افزایش حداقل دستمزد به توافق برسند. به همین دلیل موضوع به رای‌گیری گذاشته شد. با توجه به ترکیب اعضای شورای عالی کار، میزان 21 درصد افزایش به تصویب رسید و از فروردین‌ماه قابل اعمال است.

البته خبر خوب برای کارگران این است که میزان بن کارگری از 190 هزار تومان به 400 هزار تومان افزایش یافت که با رشدی 110 درصدی همراه بوده است.

جلسه امشب شورای عالی کار، دویست و نود و یکمین جلسه پیپی این شورا و اولین جلسه در سال 1399 بود. پیش از عید حداقل سه نوبت جلسه‌های شورای عالی کار تشکیل شد تا شاید نمایندگان کارگران و کارفرمایان برای تعیین حداقل دستمزد به توافق برسند اما به دلیل اختلاف زیادی که بین این دو گروه بود، هیچ توافقی حاصل نشد و تعیین حداقل دستمزد به سال 1399 کشیده شد.

x تبلیغات
دریان سفر امید

در این زمینه بیشتر بخوانید:

خواسته کارگران: افزایش ۱.۵ میلیون تومانی
فرامرز توفیقی، نماینده کارگران در شورای عالی کار پیش از این در گفتگویی تاکید کرده بود: ما به عنوان نمایندگان قشر زحمتکش کارگر اینکه تا چه زمانی جلسات طول بکشد، هیچ‌گونه ضرب‌العجلی نداریم، بلکه به دنبال آن هستیم حق قانونی کارگران داده شود، بر اساس ماده ۴۱ قانون کار حداقل دستمزد کارگران در سال باید بر اساس نرخ تورم باشد و این امری است که شورای عالی کار باید آن را در نظر داشته باشد و ما در این راستا چه چیزی جزء احقاق حق کارگران را نمی‌خواهیم و به دنبال آن‌ نیز نیستیم که بخواهیم حقوق کارگران را در نظر نگیریم و برای تعیین دستمزد تسامح به خرج دهیم.

توفیقی با تاکید بر اینکه درخواست ما برای افزایش حداقل حقوق در سال جدید، یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان است، گفت: با توجه افزایش نرخ تورم طی سال‌های اخیر حداقل معیشت کارگران در خطر جدی قرار گرفته و برای جبران این امر باید حداقل حقوق کارگران با افزایش ۴۵ درصدی رو به رو شود، این در حالیست که در سال‌های گذشته حقوق کارگران همپای نرخ تورم رشد پیدا نکرد که این امر در نهایت موجبات آن را فراهم آورد که سفره‌های کارگران آب رفته و کوچکتر از گذشته شود.

خواسته کارفرمایان: افزایش در حد توان
در مقابل کارفرمایان نیز عقیده داشتند با توجه به بحران‌های اقتصادی که گریبانگیر صنایع کشور است، کسب و کارها توان پرداخت دستمزدهای بالا را ندارند و چنانچه رقمی بالاتر از حد توان آنها مصوب شود، برخی از کسب و کارها تعطیل می‌شوند و برخی دیگر نیز به ناچار نیروی کار خود را تعدیل می‌کنند.

حمیدرضا سیفی، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در این باره گفت: 51 درصد اشتغال کشور در بخش خدمات است. این بخش نیز در حال حاضر دچار بحران شدیدی شده است. باید به گونه‌ای حداقل دستمزد تعیین شود که هیچ بنگاهی تعطیل نشود و کارگران بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. به همین دلیل تصمیم گیری دشوار است.

انتهای پیام

x تبلیغات
آمیتیس تراول
فارکسیو
سفریار آریا
آ اس پ

107 دیدگاه در “حداقل دستمزد سال 99 ، معادل 21 درصد افزایش یافت

  1. افریقایی میگوید:

    ما تو این کشور افریقایی یا اسراییلی هستیم . ما از این مسولین هیچ انتظار تصمیم انسانی و درست نداریم . ما اصلا به اینها اعتماد نداریم . برای همین انتظاری برای ارامش و انصاف نداریم .

    • عدالت خواه میگوید:

      یه کی به این صدا و سیمای … بگه چرا گزارش جلسه تعیین حقوق رو تو تلویزیون پخش نمیکنی که همه بفهمند چه اتفاقی میفته تو جلسه و چجوری به نفع سرمایه دار رای میدن

  2. ناشناس میگوید:

    از خدا میخوام که به خاک سیاه بنشینید وتمام این حقوق های چند ده میلیون ای که میگیرید سرطان بشه به جون خانواده همتون خیر نبینید اخه یه کیسه برنج هشتاد تومن بوده شده صدوچهل تومن چای کیلویی شصت تومن شده صد تومن از همه بدتر اجاره خونه که ششصد تومن بوده همین خونه الان صاحب خونم اومده میگه باید نهصد تومن بدی نداری هم باید تخلیه کنی هیچکس رحم نمیکنه به کارگر به خدا شما با این کارتون فقط ضربه بزرگی به قشر کارگر میزنین،و همین تصمیم اشتباه موجب میشه که دزدی بیشتر بشه اخه چرا ما که کشور غنی از منابع داریم باید اینقدر بدبخت باشیم. شما شدید مثل کاهنان معبد آمون .

    • حسین جعفری میگوید:

      متاسفم به خودم که تومملکتی زندگی میکنم که آقایونه مسئولین به منافع خودشون فکرمیکننن، همین کارارو میکنن که دزدی تو مملکت گسترش پیدا میکنه

  3. عارف میگوید:

    مژدگانی ای خیابان خوابها
    می‌رسد ته مانده ی بشقابها
    درصفوف ایستاده برنماز
    ابن ملجمها فراوانند باز
    سر به لاک خویش بردیم ای دریغ
    نان به نرخ روز خوردیم ای دریغ!
    تیغ خواهد کرد روزی، روزیت
    درگلوی مال مردم خوارها
    من به درگفتم ولیکن بشنوند
    نکته ها را مو به مو دیوارها

    • En30 میگوید:

      والا نمیدونم چرا اون کارمندی که تو گرما وسرما بهترین جا نشسته وحتی تو روز یبارم دست به خودکار نشده چراباید حقوق بالا بگیره واون کارگر بدبخت تو گرما وسرما دورازجونش مثل خرکار کنه بعد تو خرج خونش بمونه وهیچکس اینو نبینه
      واقعا برای این مملکت متاسفم

  4. محمد حسن جنیدی میگوید:

    این ناعادلانه است ،نماینده دولت همیشه سمت کارفرما را می گیره و نماینده کارگرها تتها است .وقتی تورم بالای ۳۵ درصد است چرا حقوق ۲۱ درصد .این ناعادلانه است

      • محمد میگوید:

        چرا حرف الکی میزنی منی ک درس خودندم و مرتبط با درسم سرکارم و دارم حقوق کارگری میگیرم چی پس؟همش حرفای صد من ی غاز نزنین

          • مینا میگوید:

            ای گفتییییی 90 درصد کارمندا باپارتی سرکارن و اکثرا بیسواد و مدرک میخرن بعد استخدام وهمچنین من به عنوان یه خانوم که کارمیکنم فاسدترین قشر این جامعه رو کارمندا دیدم بخصوص کارمند بانک که من عمرااا دختر بهش بدم چون توپول غلط میزنن راه فسادشونم بازه

      • عارف میگوید:

        من لیسانس هستم از دانشگاه دولتی
        25 تا مدرک فنی دارم
        کاری نیست که بلد نباشم انجام بدم
        3 بار در آزمون های شرکت های دولتی شرکت کردم و دریغ از یک انتخاب.

        و الان من هم کارگرم

        هرکس کارگر هست دلیل بر بی سوادیش نیست
        شاید پارتی مناسب برای رسیدن به شغل های دولتی رو نداشته

        بیسواد کسیه که فرق بین کارگر و کارمند میزاره.
        اگر به عرق ریختن و زحمت باشه صد البته کارگر ها در اولویت هستن.

      • عباس میگوید:

        منم کارگرم ولی تحصیلات دارم وخیلی از کارگرها با بهترین مدرک های تحصیلی دارن کارگری میکنن مشکل اینه که تو این کشور اداره جات فقط برای افرادی خودی ساخته شده فک نکن کارگرها چون سواد ندارن کارگر شدن تو شرکتهای دستگاههای تولیدی و برخی سیستمها جوریه که کسی تحصیلات نداشته باشه اصلا نمیتونه باهاشون کار کنه هوابرت نداره که فقط اونایی که تو اداره ها کار میکنن با سوادن مشکل اینجاست که اونایی که کارمند هستن رفتن تو یه سری از موسسات یه مدرک الکی گرفتن که فقط واسه حقوق ارائه میدن ولی اونایی که تو شرکت مدرک ارائه میدن باید از معتبر ترین دانشگاهها باشه که مدرکتو قبول کنن

      • کارگر میگوید:

        شما فکر کردی فقط کارگر این قدر حقوق میگیره.نه عزیز در خونده ۲۰ میلیون نفر تو این کشور مستقیم یا غیر مستقیم اینقدر حقوق میگیرن و چشمشون به افزایش ۱ درصدی حقوقشونه.بنده درس خوندم و الان قراردادی و حداقل حقوقی و کارگری کار مکینم.همکارانمون حتی دکتری دارن و همین وضعیت رو دارن.اسمش حقوق کارگره و لی خیلی از کارمندا هم همینقدر حقوق میگیرن.فرق من و شما اینه که پارتی‌نداشتیم و الان به این وضع گرفتار شدیم

  5. جلال طاهری میگوید:

    بدبخت تر از قشر کارگر در ایران نیست میدانم که پیام من نمایش داده نمیشود فقط خدا میتواند حق مظلوم را از ظالم بگیرد چرا حقوق یک کارمند در سال جدید باید 65 درصد بالا رود ولی کارگر 21 درصد مگر ما در این مملکت زندگی نمیکنیم مگر ما زحمت نمیکشیم مااز نمایندگان کارگری هم توقع بیشتر داشتیم باید حرفشان برو داشته باشد پس چه نماینده ای هستند اینها بیشتر به ضرر کارگر کار میکنن درست است کارفرما توان ندارد باشه دولت ومملکت ما هم توان ندارد مابه التفاوتش را بدهد مگر کمش می آید چطور برای حقوق کارمندان را میدهد برای آنها بودجه دارد برای ما ندارد چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است چه قشری بیشتر از کارگر ایرانی مورد ظلم قرار گرفته نه امنیت شغلی درستی با قرارداد های سه ماهه اینم از فروردین ماه بدون حقوق تورا خدا بفکر مردم کشورمان باشیم تاهمه باهم……….مملکت را بسازیم

  6. داود میگوید:

    سلام همه ساله طوری عمل شده که حقوق کارگر از حقوق کارمندان عقب افتاده و با ایجاد تورم بیش از حد کارگران به فقر مطلق رسیدند که این مناسب دولت اسلامی نیست که اینچنین برابری را بین حقوق کارگر و کارمندان ایجاد شده. لطفا بفکر خانواده کارگران و بازنشستگان کارگر باشید.

  7. وحید میگوید:

    ترکیب 9 رای دهنده در شورای کار که 3 نفر از دولت و 3 نفر از کارفرما که متاسفانه دولت بزرگترین کارفرماست و فقط 3 نفر از نمایندگان کارگران هستند نشانه مشکل قانون رای گیری هست . در ضمن به اصل قانون نیز توجه نشده که باید جبران درصد تورم بشود. اگر تمام نماینگان کارگری نیز رای مخالف بدن باز اثری ندارد . . .

    • کارگر میگوید:

      دقیقا،اصلا چرا رای گیری ؟ تا وقتی قانون تعیین تکلیف کرده و گفته متناسب با تورم.مهمتریندر شرایط رای گیری هم مساله اینه که دولت باید بی طرف باشه،یا اگه بخواد رو انصاف باشه،بای طرف کارگر باشه،حالا میشه پی برد که نماینده دولت چقدر بی شرفه و چنین شخصی چون درکی از وضعیت کارگر نداره، صلاحیت تعیین حقوق کارگران رو نداره،و این رای گیری سلامت نداره،باطل است

  8. بهناز میگوید:

    کارمند دولت که اکثرا هم با پارتی رفتن سرکار هم امنیت شغلی دارن هم حقوق خوب در حالیکه قشر کارگر به عنوان پایین ترین دهک جامعه باید یک میلیون و هشتصد حقوق بگیره این کجاش انصافه با اینهمه تورم بنظرتون با این حقوق میشه زندگی کرد؟

  9. Meghdad میگوید:

    ۲۱ درصد؟
    خسته نباشین واقعا
    هی امروز و فردا امروز و فردا برا سیصد تومن اضافه حقوق؟
    خاک عالم بر سرتون
    من که از خودم خونه دارم و حدود صد میلیون تو بانک دارم که ماهی یک و شیشصد بهره میگیرم و خانوادم کشاورزن و برنجمون رایگان تامینه باز پولم تا آخر ماه ته میکشه ،،یعنی خدایی خجالت نکشیدین؟
    بن کارگری رفته بالا؟
    این چیزا مثل مهریه ست
    کی داده کی گرفته
    ۹ ساله مشغولم تو یه شرکت ولی بن ندیدم
    اون جن و ما بسم الله
    وقتی هیچکس پیگیری نمیکنه ،هیچ ارگانی برا نظارت نیست مشخصه اکثرا نمیدن
    آها یه ارگان هست
    زنگ میزنیم میگیم حق و حقوقمون و ندادن ،،رییس شرکت میفهمه اخراجمون میکنه بعدش

    انقد صدامون کمه که به گوش هیچکی نمیرسه

    یا شایدم صدای زجه های اینهمه کارگر که قدرت خرید مایحتاج معمولیشونم ندارن انقدر زیاده که گوش مسئولین توان شنیدنشو نداره

  10. بهار میگوید:

    هر جا دربدری هست اونجا کارگر هست.هرجا رفاه باشه کارمند .ضامن کارمند.وام خوب کارمند تعطیلی در اوضاع کرونایی کارمند.کارگر که مریض نمیشه اگرم مریض شد اهمیتی نداره باید بره سرکار یه کارمند جزء دو برابر یه کارگر با مدرک مهندسی حقوق داره چرا چون دولت حمایتش میکنه.بعید میدونم کار مفید کارمند ایرانی روزانه نیم ساعت باشه.البته شایدم درستش همینه کارمندا حقوقشون رو اصوله ولی کارگرا دولت میخواد همیشه گشنه باشند.خودشون قانون گذاشتند خودشونم قبول ندارن.خدایا خودت به دادمون برس

  11. حمید میگوید:

    اصلا راضی کننده نبود میزان افزایش حقوق را باید دو دستی تقدیم صاحب خانه های عزیز بدیم بقیه اقلام وکالاها وخدمات هم حتی اگه تورم صفر درصدی داشته باشه بازم سربه سر نمیشه…….

  12. محمد اصلی بیگی میگوید:

    خیلی جالبه
    بدون امضای نمایندگان کارگران تصویب شده!!!!
    خوب خودتون تصویب می‌کردید دیگه،چرا اون ۳ نفر رو تا ۱۲ شب اذیت کردید؟
    از همین تریبون اعلام میکنم که من حقوق ثابت دارم به اندازه ماهیانه یک میلیون و هشتصد هزار تومان
    با این شرایط کسی با من ازدواج میکنه؟

  13. جواد میگوید:

    جواد
    دولت از بنگاههای تولیدی و کارفرمایان حمایت میکنه بخصوص در این چندسال که حمایت از تولید ملی را در سرلوحه خودش قرار داده ومردم هم چندسالی هست که از تولید ملی بیشتر حمایت میکنند و دولت ومردم درکنارهم حمایت میکنند.و این بعث رونق میشه…وام های کلان دولت به بخش های مختلف خصوصی لااقل باید یک جایی خودش را حداقل به کارگز نشان بده…
    نکته مهم و اخلاقی: کارفرمایان با انصاف که کم هم نیستن باپرداخت حق و حقوق کارگران حتی بیشتر از قانون بارها برکت رضایت کارگرها را دررونق کسب و کارشون و سر سفره خودشون و خانواده هاشون دیدن و دنیا و آخرت آبادو با عزتی دارند

  14. مصطفی میگوید:

    به نتیجه گیری کاملا عادلانه ای رسیدید ۲۱ درصد برای کارگران زیاد هم هست اونا حتی حق زندگی در حد متوسط رو ندارند .😠

  15. ابراهیم میگوید:

    انصاف ندارید کار تازه ای نیست این بی انصافیتون گدا زاده اید که معتبر شدید فقط یادتون باشه این دنیا بالا و پایین داره

  16. امیر احمدی میگوید:

    من ۱۰ تا کارگر دارم . درآمد ماهانه هم پس از کسر هزینه ها ۵ میلیون هست . حالا باید به ازای هر کارگر ۶۰۰ هزارتومن بیشتر بدم. یعنی ۱ میلیون هم از جیب! به نظر شما چکار باید بکنم؟ چون ظاهرا حاضرین در جلسه تعیین دستمزد به این موضوع که مطمئنا اکثر کارفرماها درگیرش هستن فکر نمیکنن!

  17. رضا میگوید:

    باز هم حق جامعه کارگری پایمال شد.خدا به دادمون برسه وگرنه حقوق تمامی کارمندان دولت 50 درصد به علاوه 15 درصی افزایش پیدا کرد و پایه حقوقاشون رو 6 میلیون میچرخه اما کارگر بیچاره با 21 درصد و دو سه تومن حقوق…خدا نگذره از دولت و کارفرماها

    • علی شعبانی میگوید:

      برادرمن ، من نمیدونم به چه کاری مشغولی بایدکارت روگسترش بدی که هم براکارگربمونه هم براشما بخدابه کارگراگه حق وحقوق خودش روتمام وکمال بدن ازجونش هم مایه میذاره

  18. حسین فلاح زاده میگوید:

    با سلام .خواستم بگم چقدر دولت و کارفرما طرف خودشون رو گرفنن دل درد نشن.آخه یکی نیست به آقای شریعتی بگه شما که میگی کارکنان دولت ۱۵ درصد اضافه شده چرا نمیگه آخه بخش کارگری که پاداش و مزایا و وام و گروه نداره و با قرداد های سه ماهه سر کنه .من نوعی هم با مدرک لیسانس دارم کارگری میکنم و چشمم به امید این افزایش خشک شد.خدا بخیر بگذرونه

  19. صابر میگوید:

    به نظر من این نمایمده کارفرما یا واقعا نمیفهمه و انقدر در رفاه غرق شده که فهمیدن این موضوع براش سخته و یا خودشو به نفهمی زده . این صحبتا دلیل نمیشه که انقد تو سر کارگر بزنید . توجه داشته باشید که اگر کارگر نباشد کارفرمایی هم وجود ندارد . این ارباب و رئیتی از قبل انقلاب اسلامی ظالمانه بود هنوزم هست . واقعا براتون متاسفم .

  20. مزدا میگوید:

    مشکل کارگر دولتِ، دولت فقط حمالی میکشه از قشر کارگر ، کارگر زحمت بکشه نون خالی بخوره تا مدیران و کارفرماها پول پارو کنن . یک مشت ظالم تصمیم گیری میکنن کجا به فکر مظلوم هستن

  21. محمدرضا میگوید:

    متاسفانه این شورای عالی کار در اصل شورای حق خوری کارگران است،در حالی که حداقل حقوق کارکنان دولت به۲۸۰۰هزار تومان رسید ولی دریافتی حداقل کارگران فاصله زیادی با آنها دارد و این یعنی نابرابری و عین حق خوری،کارگران اهرم اقتصاد یک کشور هستند ولی در کشور ما بی ارزشترین افراد کشور حساب میشوند حال باید تورم ناشی از افزایش حقوق کارکنان دولت چندین برابر بیشتر از کارمندان روی دوش کارگران باشد،دوش هایی که دیگر توان زندگی ندارند،نمایندگان کارگری به دلیل تعداد کمشان در ترکیب شورای عالی کار نسبت به جمع نمایندگان دولت و کارفرما هیچ کاری برای کارگران نمیتوانند انجام دهند چون دولت عملا خودش کار فرما حساب میشود و نقش عادلانه ندارد و طرف کارفرماها را میگیرد.

  22. میلاد میگوید:

    سالهای قبل تفاوت بین حداقال حقوق کارگری و حداقال حقوق کارمندی ۱۰۰هزار نهایت ۱۵۰ هزار تومن بود ولی امسال این تفاوت ۱ میلیون تومنه!!! شکاف طبقاتی و اینا هم یعنی کشک 😑

  23. مسعود میگوید:

    سلام اصلا منصفانه نیست تو شرایط کنونی کی میتون با یک میلیون هشتصد که شرکت های خصوصی فقط همین رو میدن وهر چه کار کنی همینه واقعا متاسفم برای این مملکتی که رو گنج نشسته مردمانش اون هم قشر کارگر مانند گدا ها زندگی کنند اینها همه الکی هست شما پارتی و پول داشته باشی میتونی درست زندگی کنی وگر نه

  24. سیمین میگوید:

    واقعا آخر عدالتت چقدر دقیق و حساب شده کارفرمایان اظهار نظر می نمایند انشالله روزی کارفرمایان نیز کارگر شوند تا حال آنها رادریابند

  25. کارگر میگوید:

    جالبه .. وقتی حرف از حقوق کارگر میشه … تحریم و بی پولی میاد وسط … چرا همه کاسه کوزه ها سر کارگر بدبخت بشکنه خب … اگه به قانون کاره .. همه کارمندا و کارکنان دولت هم قانون کار بگیرن ؟؟ چرا نداریم و نمیشه فقط برای کارگرا باشه … تازه کارفرما مگه همینم درست میده … نه عیدی نه پاداش نه هیچی … واقعا تعجب میکنم خودتون رو به نفهمی زدین یا دیگه ملتو انقدر خر فرض میکنید؟؟؟ فشار روی کارفرماس؟ خب دولت از مزایای خودش کم کنه بده کارگرا … تا فشار از کارفرما برداشته بشه … یا حداقل حق بیمه کارگرارو پرداخت کنه تا فشار برداشته بشه … چوب بی تدبیری دولتو ما باید بخوریم؟؟؟

  26. احمد میگوید:

    متاسفانه قشر کارگر ما تبدیل به قشر تحصیل کرده شده و تحصیل کرده های ما با بهانه هایی از سوی کشور و کارفرماها مثل تورم و تحریم و رکود مجبور به کار شریف کارگری هستند کاری حتی از معلمی هم شریف تر به نظر من . در سالی که قیمت کالاهای اساسی حداقل 200 درصد رشد داشته قیمت خودرو بیش از 50 درصد و …. حداقل حقوق پولیه که یه شخصی با اون کاسه گدایی نگیره دستش و از گشنگی نمیره . حال افراد تحصیل کرده ای مث ما که یک دهه از عمر مفید کاریشون صرف تحصیل و خدمت و…. شده با این حقوق اون یک دهه عقب افتادگی رو چطور جبران کنند ؟ چطور ارامش روانی خودشون رو بدست بیارن چون روزی فکر میکردند با تحصیل کاره ای خواهند شد در این کشور ؟ از اعماق قلبم ارزوی تیره روزی دارم برای عاملین این مصوبه .

  27. سعید زارع میگوید:

    دولت باید مابه تفاوت یک میلیونی را به کارگرا هم بده که کارفرماها هم متضرر نشن. خیلی بی عدالتیه که بنده با مدرک فوق لیسانس حقوقم باید 1 میلیون تومن از یه کارمند دیپلم دولتی کمتر باشه. آقای روحانی علی برکت الله

  28. زگهواره تا گور قسط بده میگوید:

    این بلا که داره نازل میشه همه مثل کرونا و امثال اونا همه اها و ناله های خانواده های کارگرا هستن که همیشه حقشون داره پایمال میشه وهمیشه دولت حقشون زیر پا میزاره و طرف کارفرما ها رو میگیره چون از کارفرما ها براشون داره کاگر که براشون مهم نیست مگه کارگرا جز این ملت و این کشور نیستند چرا حقشون باید پایمال بشه خدا جای حقی نشسته حق تمام کارگرا رو از این ظالما میگیره

  29. کارگر بدبخت میگوید:

    این بلا که داره نازل میشه همه مثل کرونا و امثال اونا همه اها و ناله های خانواده های کارگرا هستن که همیشه حقشون داره پایمال میشه وهمیشه دولت حقشون زیر پا میزاره و طرف کارفرما ها رو میگیره چون از کارفرما ها براشون داره کاگر که براشون مهم نیست مگه کارگرا جز این ملت و این کشور نیستند چرا حقشون باید پایمال بشه خدا جای حقی نشسته حق تمام کارگرا رو از این ظالما میگیره وروزی میشه که نماینده کارفرما و کارفرما خودشون کارگر میشن چرخه روزگاره همه میبینیم این چرخه رو

  30. کارگر بدبخت میگوید:

    حق خوری شاخ و دم تداره تا بوده همین بوده همیشه کارگر زیر پا له شده دولت باید طرف کارگر جماعتو بگیره نه که طرف کارمند جماعت چون کارمندا امنیت شغلی دارن ولی کارگرا امنیت شغلی ندارن کارفرماها دارن ولی کارگرا ندارن

  31. سعید میگوید:

    براشون اصلا کارگر مهم نیست چند روز بعد میان تو تلوزیون میگن مقصر اصلی ترامپ و آمریکا هست که 21 درصد اضافه کردیم

  32. بنده خدا میگوید:

    موقع افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارمندها؛ مجلسی ها کلی سروصدا کردن حقوق پایینه؛ الان دقیقا مجلسی ها کجان؟؟؟!!! یعنی کارگر خدا نداره؟؟؟!!!!
    یه کمم به فکر کارگر باشید

  33. فریده میگوید:

    واقعا خجالت نمی کشید زحمتکش ترین قشر جامعه را اینطور زیر پا له می کنید خدا ازتون نگذره خلاصه روزی هم می رسه که ما حقمونو از شما شیطان صفتها بگیریم به امید آن روز

  34. بنده خدا میگوید:

    وافعا باعث تاسف هیت.چطور میشه با این مقدار پول زندگی کذد.من فقط ماهی بک و دویست کرایه خونه میدم و دو فررند دارم.چطور باید از پس مخارج زندگی بر بیام.توی این شرایط کرونایی آقایانی که استخدام هستند و پشت میز نشستن عوض تشکر از ما که جونمون رو‌گذاشتیم‌کف دستمون و هر روز سرکاریم بیشتر باعث آزار ما میشن و بخشنامه های تهدید آمیز صادر میکنن.حجم کار رو در این شرایط بالاتر بردن و قراردادها رو سه ماهه کردن و تهدید به تعدیل هم میکنند.واقعا که خدا ازشون نگذره

  35. اکبر میگوید:

    واقعا میخوام بپرسم اونایی که این حقوق روبرای قشر زحمت کش جامعه درنظر گرفتن توی همین جامعه زندگی میکنن ؟ چرا همیشه کارفرماها تاوان تمام ضعفهای مدیریت شون روازکارگر میکشن چرا سعی نمی کنن طور دیگه ای مشکلات مالی رو حل کنن واقعا کارگر برای کارفرما یک مشکله یا یک موهبت به خدا حسی که یک کارگر امروز توی ایران داره ازحس یک برده درصده های قبل دردناک تره شما سود خودت رو میبینی ولی چطور افسار گسیختگی قیمت ها رو نمی بینی دیگه کارگر توی ایران قشر زحمت کش نیست قشر محنت کش وحسرت کشه اگر با افزایش حقوق مخالفی لااقل وجدانت رو بیدار نگه دار شاید یه روزی به دادت رسید

  36. جمشید میگوید:

    چرا کمیته امداد امام خمینی به کارمندان خود هم از خزانه و هم از منابع پرداخت میکنه از دو محل
    اعیاد مختلف هم هر جشنی پاداش می دهد مگر این خلاف قانون نیست آخر سال یک ماه حقوق به اضافه عیدی این خلاف است باید پولش به خزانه برگشت بخورد

  37. مصطفی میگوید:

    اون روزی که شنیدم یه شهابسنگ داره میاد به سمت کره ی زمین باورکنید ازته دل خوشحال شدم من کارگری هستم در ایران دیگه هیچ امیدی ندارم به زندگی

  38. نریمان میگوید:

    من هم کارگر وهم کافرما بودم هردو در تمام این تصمیمات در دور باطل یک چرخه ی اقتصادی معیوب سر گردانند اگر کارفرمایی حق کارگرانش رو ادا نمی کنه چون سازمانی بر اونها نظارت نمیکنه ظاهرا بله ولی واقعا خیلی از بنگاههای اقتصادی بدون هیچ رد واثر اقتصادی فعالند .
    برای رساندن یک کارگر به سطح زندگی ومعیشت باید کارفرماها هم تحت نظارت باشند وهم از طرف دولت کمک بشوند تا حق کارگران ادا شود .این حقوق به هیچی نمیرسه وقتی آقای مسئول خودش بره خونه اجاره کنه می بینه که تمام این حقوق اجاره ی یک آپارتمان 50متری در شهر های بزرگ هم نیست .
    به فکر کارگر باشید یک بدبختی مهم اینه که تصمیم گیرنده برای کارگران خودشون کارگر نیستند .

  39. کارگر میگوید:

    حداقل پیگیری کنن حداقل دستمزد و عیدی رو به کاگر بدن, تو شیراز, این شرکتای حراست و خداماتی هر سال کمتر از یه حقوق رو به عنوان عیدی میدنام, حقوق سال 98 رو 1400 میدادن و عیدی رو 1200 بن و حق مسکن هیچیزی هم دریافت نشد, الان 6 ساله مشغول بکارم ولی هیچکی نیومد پیگیری کنه

  40. سارا میگوید:

    کارگر.باید این حقیقت را قبول کنند ک قشر کارگری قشر تحصیلکرده ای هست و باید مدرک تحصیلی حتما اثر دادشود ما چه گناهی کردیم ک پارتی استخدام و کارمندی را نداشتیم
    بیشترین ساعت کاری با کمترین ساعت فراقت را دارهستیم با کمترین میزان امنیت شغلی
    …..

  41. حامد میگوید:

    مملکتی که با نام حکومت اسلامی و حکومت عدل علی هست اما حضرت علی گفته حقوق دولت مردان با مردم یکی باشد اما آقایان با حقوق 50 میلیونی زندگی می کنند و کارمندان در سال چند بار همراه با تورم افزایش حقوق دارند ولی من کارگر که هر روز بدون تعطیلی باید کار کنم و در سال یه بار افزایش دارم اونم با کلی جلسه و بدون هماهنگی با تورم و نیازهای کارگر. واقعا حقوقهای نجمومیتون حرام در حرام هست و واگذار به خدا میکنم که هر چه سریعتر جواب ناعدالتیتان را بدهد .

  42. پرویزشاکر میگوید:

    وزیر کار خجالت بکش انشاءالله حقوقی که میگیری برای درمان سرطانت خرج بشه ایاخودت بااین حقوق میتونی زندگی کنی درکدام شرکت مزایا را کامل می دهندنخیردراکثرشرکتها پایه حقوق هاراکامل نمیدهندشماخوابیده ای خبرنداری بااین گرانی۲۱درصدکارفرماهاپول پارومیکنددرجای دیگه سرمایه گذاری میکندشماقانون رازیرپاگذاشتی مجرمی اون وقت میگید مردم بایدقانون را رعایت کنند

  43. عیسی میگوید:

    سلام من که کارگرم واقعا راضی نیستم با حقوق ۱۸۰۰
    اگه به اون وزیر وزرا ۲۰۰۰ ملیون بدن اگه خودشون راضی باشن اخه این بن مزایا کی گرفته اونا هرجا میری بعد سه ماه کار اونم اخراج میکنن بدون اطمینان شغلی بیمه نمیکنن حالا بن میدن
    دولت همه چیو کرده خصوصی سازی پول دار روز به روز غرق پول میشه کارگر واسه نون خالی سگ دو بزنه
    ولله با حقوق ۳میلیون نمیشه زندگی کرد حالا ۱۸۰۰جای خود
    اونا گفتن که تعدیل نیرو صورت میگیره خب با حقوق ۱۸۰۰کارگر نمیره سراغ کار میره دزدی بعد با خودتون نمیگین دزد گوشی چرا زیاد شده خب ی گوشی کم کمش ۴۰۰۰میلیون پولشه

  44. امید قاسمی میگوید:

    بنزین ۱۰۰۰ تومن شد ۳۰۰۰ تومن
    حقوق کارگر یک میلیون و پونصد بود، شد یک میلیون و هشتصد
    تازه با یارانه یک میلیون وام میدن با اقساط بلند مدت پس میگیرن
    تموم‌ شد بریم سراغ فقر و فلاکت مردم آمریکا و اروپا…

  45. کوزت میگوید:

    سلام والا من با این حقوق که هیچ تازه با ماهی صدوسی ساعت اضافه کار هم که دارم و جمعه ها هم کامل سر کارم نمیتونم خرج زنگی دو نفرو بدم . اگر پدرم کمکم نکنه باید برم گدایی . نمیدونم اینا در مورد وضع زندگی مردم چی فکر میکنن که این حقوقو تعیین کردن . من دوازده ساله توی یه شرکتم اولش که رفته بودم صاحب شرکت یه ۴۰۵ داشت و من ماشین نداشتم فروش شرکت در حد روزی یه وانت بود ناهار هم میدادن و… اما الان بعد از دوازده سال اون یه شرکت شده سه تا با دو دفتر بزرگ و دوتا پسرش هرکدوم یه شرکت جدا دارن . ماشینش شده یه لکسوز با یه کمری (اونایی که ما میدونیم) فروش روزی ۶ تا ایسوزو که اون ایسوزوها هم مال شرکته . حقوقمون دوماه عقب افتاده که اونم ۲۰ درصد به ۲۰ درصد میدن نمیفهمیم چی میشه . ناهار و … رو هم قطع کردن و تو حقوقمون فقط اضافه کار هست .و من همچنان بی ماشینم .
    البته همه اینایی که گفتم نوش جونش چون فکر اقتصادی داشته فقط میخام بگم که ایشون این ثروت رو بافکر اقتصادی خالی بدست نیاورده بلکه از جیب من کارگر برداشته که دولت هم با این تصمیما حامی اونه و قطعا به فکر رفاه کارگر و مردم نیستن چون در غیر اینصورت نمیتونن کارگر رو مجبور به بیگاری کنن و از گورد‌ه‌اش بار بکشن و قشر ضعیف باید همیشه ضعیف بمونه تا دولت و کارفرما و … بتونن خونشونو بمکن.

  46. علی میگوید:

    واسه چی کامنت میکنین؟
    مگه کسی این چیزارو میخونه که ترتیب اثر بده؟
    با حرفای شما چیزی اگه میخاست تغییر کنه این وضع کارگرا نبود
    همش دارن مفت میخورن الهی حناق بشه سر گلوشون پایین نره این حق کارگرای زحمتکش،دوماهه داشتن تصمیم‌میگرفتن همسان سازی شه،نمیدونم حقوق زیر ۲۸۰۰ تومن نباشه،حالا چیکارش کردن،الهی که اینهمه ناعدالتی سرطان بشه به جون خانواده هاشون

  47. هادی میگوید:

    دولت تنهاوعده ای بهش عمل کرده اینه که گفته بودکاری میکنین فقیری توکشورنمونه بااین شرایط تاپایان ریاست روحانی همه کارگرا وکم درامدها میمیرن ریشه کن میشن دستتون دردنکنه واقعا

  48. م م میگوید:

    شما دارید فاصله طبقاتی ایجاد میکنید
    امیر المومنین:
    هیچ مالی اندوخته نمی شود، مگر اینكه حق مظلومی پایمال شده باشد
    هیچ کاخی ساخته نمیشود مگر اینکه کوخی خراب شود
    من از اینجا از رهبرم در خواست دارم که در این موضوع حقوق کارگران وارد شود وما را از نگرانی اینده نامعلومی که داریم نجات دهد.

  49. آرش میگوید:

    کی گفته کسی که کارگر از تو کارمند کمتر سواد داره. اکثرا فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسری و با مدارک بالا شاغل بخش خصوصی ان و تابع ضوابط تامین اجتماعی.
    البته خودم هم افتخار میکنم تو این بخشم چون بخش خصوصی باسوادترین و پربازده ترین بخش کشوره.
    بخش دولتی که ساعت مفید کاریش معرف حضور همه است.

  50. رضا میگوید:

    سلام حساب دو دوتا چهارتاست سال ۹۰ موقع هدف مند سازی یارانه ها با حقوق ۳۳۰۰۰۰ هزار تومن ۲۷۵ دلار میدادند حالا با ۱۸۰۰۰۰۰ تومن ۱۲۰ دلار تورم چنصد درصی رو هم حساب کنید پول بی ارزش شده وگر نه ارزش مردم جایی نرفته این فقط یک قلمه

  51. مراد میگوید:

    فکر کردید کارگران ضعیفند و غارت می کنیدشان و برای آنها قانونی ساختید که به قانون خود نیز پایبند نیستید شک نکنید به پشتیبانی خدای بزرگ تصمیم شما در آینده باطل است مثل همین دستمزدی که تعیین کردید و با این اوضاع و احوال اقتصادی و معیشتی باطل است آقایون با کمال احترام از بیدادی که در حق کارگران نمودید به خدای بزرگ می سپارمتان

    • ایرانی ظلم دیده میگوید:

      سلام.خدای بزرگ میشه کلاغ بشه وچشمشونو دربیاره؟ دوست عزیز اشتباه بزرگیه هر چیزی رو به خدای بزرگ میسپاری وخودت دست روی دست منتظر میمونی . باید دست بکار شیم واز حق ولقمه حلال زن وبچه هامون دفاع کنیم.

  52. سمیرا میگوید:

    خداروشکر با کامنتایی که گذاشتن متوجه شدم بنده با فوق لیسانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بی سواد محصوب میشم
    افزایش حدود ۶۵ درصدی حقوق کارمندا با توجه به حقوقی ک ما کارگرا داریم میگیریم باعث یک شکاف عمیق میشه ک حتی بدون توجه به شرایط حاضر با کوچکترین تغییر قیمت ها باعث یک زلزله ۸۰ ریشتری میشه که زندگی خیلیارو ممکنه به خاکستر محض تبدیل کنه، منظور اینه که اگه قراره حقوق بالا بره همه باید به یه نسبت نزدیک به هم باشه تا شکافی که تا الانم وجود داشته بیشتر از این نشه وگرنه حقوق کارمندان هم چنگی به دل نمیزنه با این اوضاع اقتصادی
    به قول یکی از دوستان ظلم علی السویه عین عدالته

  53. مهدی میگوید:

    وای برما با این دولت مردان بی رحم
    اصلا به فکر مردم نیستند ما امیدمون به رهبری است
    که بتونه حق این مردمو از این خدا نشناسا بگیره
    رهبری مدد

  54. حمید میگوید:

    خاله ریزه با قاشق سحر آمیز رو دیدم بهش پیام شما رو دادم با نود و پنج سال سن و عینک ته استکانی یک اشوه کرونایی اومد گفت یک هفته بهم فرصت بده باید فکر کنم تا بعد تصمیم گیری کنم و بهش پاسخ نهایی رو بدم ، شما توسل کن و زیاد امن یجیب بگو انشالله لباس دامادی رو به زودی تن کنی و دست خاله ریزه رو بگیره بری سره خانه زندگیت ، فقط اگه عروس خانم اوکی داد خواستی خانه بگیری با این حقوق فقط سمت دروازه غار و پارک هرندی و کوچه پس کوچه های میدان اعدام و شوش و مولوی و پاسگاه نعمت آباد واکبر آباد و سلطان آباد و دولتخواه و برو تا اسلامشهر یا پاکدشت و شریف آباد و حصار امیر و پیشوا و ورامین خانه گیرت میاد شاید بتونی هم اجاره خانه بدی و هم از گشنگی نمیری و …

  55. سجاد میگوید:

    با سلام خدا رو شاکرم ک سواد ندارم ک مسئول یا کارمند بشم یا شاید وزیر بشم مثل آقای شریعتمداری ک میدونه نرخ تورم داخل ایران چطوره بعد میاد پشت تریبون حقوق کارگران رو اعلام میکنه آیا خود مدیران یا وزیران ما هم می‌تونن با این حقوق زندگی بکنن یا واقعا بی سواد هستن یا لایق نشستن صندلی وزرات خانه رو ندارند با تشکر

  56. مریم میگوید:

    واقعا تاسف بار برای شما کارمند “بیسواد” دولت که حتی انقد سواد و اطلاعات نداری که نمیدونی واژه کارگر تو این کشور فقط برای بیسوادها به کار نمیره و منظور کارگران شریف سر چهارراه ها نیست
    فقط از خدا میخوام بدرد و روزگار کارگران گرفتار بشی جناب “کارمند محترم باسواد بیسواد دولت”

  57. پویا میگوید:

    اجاره خونه میدم. وام میدم. قسط میدم. کرایه تاکسی میدم. خرج دکتر میدم. هیچی واسه خوراک و پوشاک نمیمونه. همیشه بدهکارم. همیشه. خدا نابودتون کنه😥

  58. محمدی میگوید:

    امیدوارم همه اونایی که حق کارگر بدبخت رو بهش نمیدن به سخت ترین بلاها دچار بشن زور ما که نمیرسه انشالله خدا جوابتون رو بده . من یه کارگر شرکتی هستم خدارو خوش میاد منه شرکتی کار کنم مزدشو بدن استخدامی راحت طلب بخوره ؟اینه عدل علی(ع) که ازش دم میزنید؟؟؟؟

  59. علی میگوید:

    سلام من تو یه شرکت کار میکنم فقط حقوق ثابت میدن نه حق مسکن نه حق اولاد نه چیز ديگه ای فقط الان باید با 1800زندگی کنیم حالا من مجردم نمیتونم پس انداز کنم وای بحال اوناییکه متاهل و مستاجر هستن بخدا تو این مملکت ادم بمیره بهتره انشاالله بیشتر تحریم بشیم

  60. محمدرضا میگوید:

    سلام…تنها قشری که الان داره درست به وظایفش عمل میکنه ما کارگرها هستیم…و برعکس ما دولتمردا و سیاست مردا کلا دارن برعکس وظایفشون عمل میکنن..به جای اینکه سطح رفاه و خدمات بیشتر بشه هرروز داره کمتر میشه..ولی جالب اینجاس که حقوقشون چندبرابر ماس…داستان چیه؟؟اون از شهرداری و شهرسازی..اون از مجلس و قانوناشون..اخه به قانونی که میزارن هم عمل نمیکنن من نمیدونم.مگه قانون نیس که هرچی تورم باشه همون قدر حقوق افزایش پیدا کنه؟.
    اقا تحریم به ما کارگرا چه ارتباطی داره‌..هرچی هم میشه میگن تحریمیم تحریمیم.دولت باید به وظایفش عمل کنه نه ما کارگرا…
    خیالتون راحت این مملکت تا وقتی یه مشت پیرمرد و بازنشسته کشوررو بچرخونن به هیچ جا نمیرسیم..

  61. محسن میگوید:

    من 20 سال تو یه شرکت مهندسی کار کردم الان بیکارم و تعدیل نیرو شدم به ما که 20 سال بیمه بیکاری پرداخت کردیم فقط همون پایه حقوقو میدن نه بن کارگری و نه حق اولاد تو این وضع مملکت من با 1.835 چکار کنم بدم صاحبخونه یا مواد غذایی یا هزینه تحصیل بچه ها یا هزینه های بهداشتی یا بهتره بخش بیشترشو پس انداز کنم یا …

  62. یسنا میگوید:

    سلام . من یک زن هستم و کارگر . شوهر مریض دارم که کار نمی کنه . مجبورم با کار کردن هم خرج شوهر و دخترم رو بدم و هم اجاره خونه . با این حقوق آیا اجاره خونه رو پرداخت کنم یا صرف داروهای همسرم و یا یه لقمه نون برای خونواده . تازه حقوق من که خانم هستم از همکارام که مرد هستن خیلی کمتره . چون یه زنم . آیا این درسته که در حق زنهای مجبور به کار ظلم بشه

  63. محمد میگوید:

    سلام
    مشکل از تصمیمات شورای عالی کار نیست . مشکل از قانون کار هست . شما که ادعا میکنید کارگر تحصیل کرده هستید ایا میدونید بغیر از پایه حقوق چنتا گزینه دیگه رو دستمزدتون اثر داره؟ همتون میگید 21 درصد حقوقمون زیاد شده چون هیچ کدوم حساب نکردید 32 در صد به درامدتون اضافه شده. میگید لیسانس دارم اما محاسبه حقوق و دستمزد خدتون رو بلد نیستید. فکر میکنید اگه 50 درصد به حقوق اضافه شه حل میشه؟ نه عزیزم اضافه شدن دستمزد باعث تورم میشه . بعد بهره بانک از سود تولید پیشی میگیره . بعد کارفرما پولش رو میبره بانک از دست شما هم راحت میشه.
    این 21 درصد افزایش اسمشه. دریافتی شما 32 درصد اضافه شده و پرداختی کارفرما 40 درصد اضافه شده. شما نه 27 درصد حق بیمه کار فرمارو میبینید نه 3 درصد بیمه بیکاری و نه هزینه های دیگرو. برا همینه پیشرفت نداریم چون فقط نشستیم می گیم حق ما پایمال شد بدون اینکه بدونیم اصلا حقمون چی هست. تلاش کنید سرانه تولید و راندمان افزایش پیدا کنه تا تورم کم شه و نیاز نباشه منتظر افزایش حقوق باشید

  64. وحید سلطانی میگوید:

    دو بار دیدگاه خودم رو گفتم حذفش کردید
    اف به شما مسئولین سایت
    ثابت کردید که طرف سرمایه داران هستید
    ب امید روزی که ایرانی ها به خودشون بیان

  65. علی شعبانی میگوید:

    سلام دوستان تابوده همین بوده دوره سرمایه داری هستش کارگر بایدکارکنه حقوق کم بگیره واضافه کاری وماموریت وهزارتا چیزدیگه رونداشته باشه وقراردادیکماهه وسه وشش ماهه اونم تویک برگه ای که قبلا امضامیگیرن که کلیه سنوات وعیدی رودریافت کرده تایک موقع تواداره کارگیرنکنن خوشابحال کارمندان

  66. ابی میگوید:

    متاسفم برای خودم.که تو کشوری با فراوانی نعمت و یه مشت مسئول نلایق و چاپلوس و … زندگی میکنم.که یه کارگر صبح تا شب کار کنه تا از شکم خودش بزنه بده به بچه هاش.کارگران دوستتون دارم.بدونید تنها نیستید.

  67. سمیه میگوید:

    سلام یه سوال همسرم میگفت صاحب کارش گفته حقوق سال ۹۹ رو طبق پایه حقوق سال ۹۸ میده آیا یه همچین کاری امکان پذیر هستش یا قانونی هست اگر کسی میدونه جواب بده

  68. اسی میگوید:

    دوستان همدیگرو خسته نکنیم با ناله
    این ملت خیلی وقته تو سری خوردن رو خوب یاد گرفتن
    با نفرین و ناله و این حرفا کسی به جایی نمیرسه
    یاد بگیریم از داشته هامون استفاده کنیم
    هر انسانی واسه هدفی تو این دنیا پاشو میزاره
    اگه با حقوق کارگری بخوایم پیش بریم که کلاه همه پس معرکس
    حق گرفتنیه ، دادنی نیس !!!
    سالی پر از سلامتی برای همه آرزو دارم

  69. اردشیر یزدانی خواه میگوید:

    سلام
    آدرس میدم برید بپرسید
    والا همه جا اینطور نیست
    همه شرکتها حقوق کم نمیدن …بعضی جاها بی حساب میدن و نظارتی هم نیست رو بیت المال
    شرکت افست تو جاده دماوند به سمت آبعلی
    فیش های حقوقی برای نفراتش میده بیا و تماشا کن
    افزایش حقوق که هیچ…سالی سه بار بن و کارت هدیه و …میده
    کجایید شماها ؟
    اصلا کسی نمی پرسه رو چ مبنایی
    پایه حقوق ها از سه تا دوستان من اونجان در سال 98 مبلغ 2200000تومان بود
    خداوکیلی برید بپرسید
    طرف سواد درستی نداره سیکل داره 5 تومن میگیره
    شکرخدا
    ولی چرا آخه مثل اینجا حسابی نیست
    و خیلی جاها حق ضایع میشه
    برید تحقیق خواهشا هر کس باور نکرد
    یاحق

  70. سجاد میگوید:

    امیدوارم همه اونایی که حق کارگر بدبخت رو بهش نمیدن به سخت ترین بلاها دچار بشن زور ما که نمیرسه انشالله خدا جوابتون رو بده . من یه کارگر شرکتی هستم خدارو خوش میاد منم تمام کارهای نیروهای رسمی را انجام میدم بعد نصف حقوق اونارو به ما نمیدن خدا حق مارو از کسایی که مخالف افزایش دستمزد هستند بگیره

  71. . میگوید:

    دقیقا همینه میخوان سیاست مدارا که به جون هم بیفتیم بگیم کارگر بدبختره کارمنده تو اسایشه چکار اون داری مشکل از بالا تره که میخوان فهم مردم کم نگه دارن تا به جون هم بیفتن بعد دزدی کنن داداش مشکل ما اینه هنوز خودمونو کنار هم نمیبینیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان