19کالا به عنوانن مرجع تخصصی گوشی های همراه، در این گزارش قصد دارد به معرفی مدلهای جدید گوشی هوآوی و نرمافزار آنها بپردازد.
به گزارش کاماپرس، همیشه در خرید گوشی های چینی به خصوص برند هواوی افراد با شک مواجه می شوند. در ادامه به شما خواهیم گفت که به این برند اعتماد کنید یا خیر. هوآوی نیز از جمله شرکتهایی است که موازی با غولهای بزرگ موبایلسازی دنیا پیش میرود. محصولات آن روزبهروز بهتر شده و خصوصیات قابلتوجه زیادی دارند. این شرکت در سالهای اخیر هم در بخش میانرده و هم در بخش پرچمدار پیشرفتهای قابلتوجهی پیدا کرده است. در کل برای پوشش دادن سلیقههای مختلف این کمپانی مدلهای مختلفی را هر ساله تولید میکند. اگر میانردههای این برند را در نظر بگیرید سری Y متنوعترین مدلها را دارد و با قیمتهای مختلف در کنار مشخصات خوب توانسته نظر خیلی از کاربران را در سراسر دنیا به خود جلب کند.
گوشیهای پرچمدار این شرکت نیز در مقایسه با سالهای قبل خصوصاً در بخش دوربین جهش قابلتوجهی داشتهاند؛ برای مثال گوشی هوآوی پی 40 پرو که در ماه مارس 2020 معرفی شد، دارای دوربین چهارگانه است. این مدل از نظر عملکرد دوربین توانست تمام گوشیهای پرچمداری که تا به امروز معرفی و عرضه شدهاند را کنار بزند. ازاینرو میتوان نتیجه گرفت که این شرکت کیفیت ساخت محصولاتش را در اولویت قرار داده سپس راهبردهای مفید و سازندهای را نیز برای دور زدن تحریمها در پیش گرفته است. در کنار همه تلاشهایی که این غول بزرگ موبایل سازی برای ارتقاء موبایلهای خود انجام داده؛ اما بر کسی پوشیده نیست که تحریمهای آمریکا برای مدتی این شرکت را با بحران روبهرو کرد.
بنابه اعلام ایسنا، قیمت گوشی هوآوی به نسبت بسیاری دیگر از برندهای فعال کمتر بوده و از کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز برخوردار هستند؛ اما مدلهای جدید آن از خدمات گوگل پشتیبانی نمیکنند به این دلیل که گوگل سرویس جزء پروژه «اپن سورس» اندروید محسوب نمیشود و هوآوی نیاز دارد تا مجوز استفاده از این سرویس را از گوگل دریافت کند؛ اما هوآوی برای این مشکل نیز راه حلی دارد و سرویسهای اختصاصی موبایل خود یعنی HMS را راهاندازی کرد.
لازم است بدانید که این تحریمها به هیچ عنوان بر روی سیستم عامل گوشیهای هوآوی تأثیر نداشته است. به این دلیل که اندروید «Open Source» بوده و هر شرکت سازندهای میتواند از آن استفاده کند و نیاز به مجوز استفاده از شرکت گوگل نیست به این دلیل که گوگل خودش به تنهایی توسعه دهنده اندروید نبوده و تنها بازاریابی تجاری این نرم افزار را به عهده دارد.
بخریم یا نخریم؟
به طور کلی قیمت مقرونبهصرفه، رابط کاربری ساده و روان در عین حال کاربردی، تنوع بالای مدلها و پوشش طیف وسیعی از سلیقهها از جمه مواردیست که در تصمیم تأثیرگذار خواهد بود. به نظر میرسد که تمرکز هوآوی بر باتری کمتر از سایر خصوصیات بوده است. لازم به ذکر است که در بخش پایینردهها از نظر باتری گرچه باز هم به نسبت سالهای قبل ارتقاء قابلتوجهی داشتهاند؛ اما به نسبت سایر برندها و به طور میانگین طول عمر باتری کمتری خواهند داشت. و کلام آخر اینکه این ابهام در ذهن کاربران به وجود آمده که گوگل نمیتواند در گوشیهای جدید خود از اندروید استفاده کند، این تصور کاملاً اشتباه هست. تمام گوشیهای هوآوی از اندروید پشتیبانی کرده و از این نظر مشکلی نخواهند داشت.
انتهای پیام
مرتبط با : هوآوی