عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی از افزایش ریسک معاملات دلار در هفته های آینده خبر داده است اما آیا معامله گران بازار ارز این هشدارها را جدی خواهند گرفت؟
به گزارش کاماپرس، دلار و سکه روز به روز بالاتر می روند و مردم هم درصف صرافی ها همچنان با مقاومت ایستاده اند. بازار خرید و فروش ارز پر رونق است، بازاری که به اعتقاد خیلی از کارشناسان اقتصادی ممکن است کم کم با یک شوک اساسی روبرو شود.
البته همتی رئیس کل بانک مرکزی هم معتقد است ارز بازار پر ریسکی دارد و هر لحظه ممکن است اتفاقی بیفتد. او در این باره گفت:« در سه هفته آینده فشارها به ایران زیاد می شود. من همواره تأکید کردهام که بازار ارز پرریسکترین بازار است و هرچه مردم خودشان تشخیص دادند، انجام بدهند؛ هر لحظه ممکن است اتفاقی در این بازار بیفتد. »
عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، بعد از بازگشت از عراق درباره به برخی نقلقولها از سوی خود مبنی بر اینکه قیمت دلار پایین میآید، گفت: «من عرض کردهام که شرایط بسیار پیچیده و در حال تغییر است. محدودیتهایی روی منابع ما گذاشتهاند و اکنون دهها میلیارد دلار از درآمد ارزی ما در خارج از کشور مسدود شده است و بسیاری از کشورهایی که روابط خوبی با ما دارند، به دلیل فشار آمریکا اجازه استفاده ایران از آنها را ندادهاند، درحالیکه پیشبینی من این بود که ما امسال بتوانیم از آنها بهرهبرداری کنیم. وی اظهار امیدواری کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی را شروع کردهایم و من نسبت به آینده خوشبین هستم.»
پنج میلیارد دلار بر می گردد؟
همتی با اشاره به پایان دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا و آغاز ماراتن انتخابات بین دموکراتها و جمهوریخواهان در این کشور به فارس گفت: «در پایان دولت رئیسجمهور فعلی آمریکا فشارها بیشتر شده است، اما ما در عوض مقاومتمان را بیشتر میکنیم و بسیار امیدوارم که بتوانیم این مسائل را حل کنیم؛ بنابراین یکی از اقدامات مهمی که در این زمینه صورت دادیم، مذاکره با مناطقی بوده که پولهای ما در آن کشورها مسدود است و من چند روز پیش سفری به عراق داشتم و خوشبختانه سفر موفقی بود و امیدواریم بتوانیم از منابعمان در عراق که بیش از پنج میلیارد دلار است، استفاده کنیم. »
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم بازار ارز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : بانک مرکزی
من نمیدانم چرا بازار ارز را مدیریت نمی کنند؟؟؟؟
شما یک سامانه طراحی کن.واردکننده، صادرکننده، مردم عادی.
واد کننده و صادرکننده مشخص است.
برای مردم هم سیاست بازدارنده بگذارند یک به هرکد ملی دلار محدود بدهند و دوم هر کدملی که دلار خرید یارانه آن را قطع کنند.سوم دریافت مالیات از این افراد باشد.(اول اعلام کنند که بازدارنده باشد)
سیاست تشویقی اینکه مردم را با مدیریت صحیح به سمت تولید هدایت کنند.
البته یک مسئله است و شاید آن نوسان گیری ازمردم در بازار ارز می باشد.