امروزه واژه استارتاپ به گونه ای با زندگی دیجیتالی جامعه عجین شده که دیگر راه اندازی یک کسب و کار جمع و جور و بصرفه با درآمد مناسب برای هرفرد مثل یک رویا نیست بلکه از کوچکترین کسب و کار تا داشتن شغل پر درآمدی مانند استارتاپ گردشگری یکی از هزاران روش پردرآمد در دنیاست. صنعت گردشگری که یکی از مشاغل پر درآمد دنیا محسوب میشود پا به عرصه دیجیتال گذاشته است.
به گزارش کاماپرس، صنعت گردشگری روز به روز درحال پیشرفت و درآمد زایی برای کشورهاست. داشتن ایده های نوین و جذاب در راه اندازی استارتاپی در حوزه گردشگری هر فکری را به خود مشغول میکند. راه اندازی صنعت گردشگری در بستری استارتاپی بر جذابیت این حرفه افزوده است. برخی از این استارتاپ ها با فعالیت و نوآوری مداوم هم گستره خدمات خود را توسعه دادند، هم خدمات نوینی پایه گذاری کردند و هم مرحله به مرحله راحتی بیشتری برای کاربران به ارمغان آوردند. در ادامه برخی از این استارتاپ ها که در زمره ی نوآورترین استارتاپ های گردشگری دنیا به شمار می روند را معرفی می کنیم.
استارتاپ ایربی ان بی (Airbnb)
این استارت آپ که در اواخر سال 2007 راه اندازی شد در حوزه رزرو محل اقامت فعالیت می کند. در واقع Airbnb واسطه ای بین صاحبان ملک و گردشگران است. ایربی ان بی با آنلاین کردن و لیست کردن اقامتگاه های مردمی نه تنها کار مسافران را برای رزرو اقامتگاه راحت تر کرد بلکه هزینه های آن ها را نیز کاهش داد.
استارتاپ کایاک (Kayak)
به گزارش ایسنا، استارت آپ کایاک که از زیر مجموعه های گروه بوکینگ دات کام است یکی از اولین متاسرچ های گردشگری دنیا بود که در سال 2004 شروع به کار کرد. کایاک با اتصال به تعداد زیادی از وبسایت های فروش بلیط و ایرلاین های دنیا امکان مشاهده و جستجوی عمده ی پروازهای دنیا را ایجاد کرده است.
استارتاپ هاپر (Hopper)
استارت آپ هاپر در سال 2006 در کشور کانادا راه اندازی شد . این استارت آپ با بررسی روزانه میلیون ها بلیط و با استفاده از فناوری و الگوهای مختلف، پیش بینی هایی را در رابطه با قیمت بلیط هواپیما انجام می دهد و به شخص اعلام می کند که چه وقتی برای تهیه بلیط اقدام کند و هنگامی که قیمت بلیط به کمترین حد خود رسید، به مسافر اطلاع می دهد.
استارتاپ چمدون (chamedoon.com)
این استارت آپ ایرانی در کنار فروش آنلاین بلیط هواپیما و رزرو هتل، قیمت بلیط هواپیما برای مقاصد مختلف داخلی را با استفاده از هوش مصنوعی پیش بینی می کند و به مسافر اطلاع می دهد چه زمانی برای خرید بلیط هواپیما اقدام کند . در واقع شما در سایت چمدون با انتخاب مقصد و تاریخ مورد نظر خود در کنار لیست بلیط ایرلاین های مختلف ،باکس پیش بینی قیمت چمدون را خواهید دید که به شما میگوید برای خرید بلیط ارزان تر بهتر است صبر کنید یا اینکه در روزهای آتی قیمت بلیط هواپیما بالاتر می رود و بهتر است همین حالا اقدام به خرید بلیط کنید.
همچنین مثل هاپر شما می توانید گزینه پیگیری قیمت را برای اطلاع از کاهش قیمت انتخاب کنید اما برخلاف هاپر در چمدون قیمت هدف توسط شما تعیین می شود. چمدون بر اساس قیمت درخواستی شما تغییرات قیمت را تا حدود یک روز مانده به سفر لحظه به لحظه رصد کرده و اطلاع رسانی می کند. اما آنچه این استارت آپ را از رقیبان داخلی و خارجی خود متمایز کرده گزینه رزرو اتوماتیک است . مثلا اگر می خواهید بلیط هواپیما مشهد بخرید و قیمت بلیط های موجود از قیمت دلخواهتان بالاتر است می توانید قیمت مد نظر خود را تعیین کرده و با انتخاب گزینه رزرو اتوماتیک همه چیز را به چمدون بسپارید تا زمانی که قیمت بلیط هواپیما به قیمت مد نظر شما رسید به طور اتوماتیک بلیط هواپیما را برای شما خریداری کند. مثل پیگیری قیمت بلیط در این حالت هم قیمت ها لحظه به لحظه رصد می شوند و به محض موجود شدن قیمت درخواستی شما یا کمتر از آن ربات خرید اتوماتیک چمدون، بلیط را برای شما رزرو می کند.
انتهای پیام
مرتبط با : چمدون