خرید اینترنتی آنقدر وسیع شده که حتی به بازار طلا هم راه پیدا کرده است. با سرچ کلمه طلا، چندین طلا فروشی آنلاین به شما معرفی خواهند شد، حتی صفحات اینستاگرامی هم به شما پیشنهاد داده میشود. اما این روش خرید دردسرهای خاص خود را دارد. در حال حاضر کلاهبرداری در زمینه فروش طلای آنلاین بسیار زیاد است و اگر به نکات مهم توجه نشود، حتما سرمایه شما به باد خواهد رفت.
به گزارش کاماپرس، خرید طلای اینترنتی از لحاظ صرفه جویی در زمان و مقایسه قیمتها بسیار به صرفه است. اما معمولا روسای اتحادیههای طلا و جواهر کشور و معامله گران بازار طلا، این روش را توصیه نمیکنند. با این وجود مصنوعات طلا به صورت اینترنتی به فروش میرسند و مردم از این روش استقبال کردهاند.
بیشتر بخوانید:
8 نکته برای خرید طلای آنلاین
اگر مایل به خرید طلا به شیوه اینترنتی هستید، خوب است نکات زیر را به خاطر بسپارید؛
1.باید خرید مصنوعات طلا را از فروشگاه معتبر انجام بدهید. سایتهایی که دوستان و اطرافیانتان از آن خرید داشتهاند و از کیفیت و ارسال محصول رضایت کامل دارند. سایتهایی که ای نماد دارند و در بالاترین سطح نظارتی مشغول فعالیت هستند.
2.بهتر است خرید از سایتهایی انجام شود که ضمانت طلایی داشته باشند. درگاههایی که این ضمانت را دارند، مطمئنتر هستند و در صورت بروز مشکل، خدمات پس از فروش دارند.
3.باید قبل از تکمیل فرآیند خرید از فروشنده بخواهید برای شما فاکتور صادر کند. دریافت فاکتور طلایی برای آینده مهم است.
4.حتما پیگیر قیمت طلا در ساعات مختلف باشید. چون نرخ طلا در اوایل صبح متفاوت از دیگر زمانها است. بعد از بررسی قیمت و مقایسه آن با سایت، طلا را بخرید.
5.هنگام خرید حتما عیار طلا را در نظر بگیرد. بعضی سایتها طلا با عیار کمتر را میفروشند و به همین دلیل قیمت مصنوعات آنها پایینتر است.
6.خرید طلا را به صورت کارت به کارت انجام ندهید. معمولا سایتهای مطمئن فروش طلا، درگاههای بانکی برای خرید را در اختیار مشتریان میگذارند. خرید طلا به صورت کارت به کارت مشکوک است و احتمال کلاهبرداری را بالا میبرد.
7.بعد از اتمام فرآیند خرید برای شما کدرهگیری ارسال خواهد شد که باید آن را تا زمان تحویل طلا نگه دارید.
8.هنگام گرفتن طلا از مامور پست حتما بسته بندی آن را در محل باز کنید، چون امکان باز شدن بسته در طی مسیر وجود دارد.
انتهای پیام