در حالی که انتقادات سهامداران عدالت خصوصا متقاضیان فروش سهام عدالت از دیرکرد بانک ها در واریز پول فروش سهام و واریز قطره چکانی به اوج خود رسیده است، مدیرعامل بانک صادرات توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.
به گزارش کاماپرس، فروش سهام عدالت معضل این روزهای بسیاری از سهامداران مشمول این سهام است که به دلیل نیازهای فوری و اضطراری با وجود آگاهی از ارزنده بودن سهام خود، مجبور به فروش سهام شده اند.
متاسفانه ساز و کاری که برای فروش سهام عدالت پیش بینی شده دچار اختلالاتی است که نارضایتی سهامداران را به اوج رسانده است. برای سهامداران متقاضی فروش سهام عدالت که اخیرا علاوه بر 30 درصد اول، امکان فروش 30 درصد دیگر این سهام نیز برای آنها فراهم شده، قابل پذیرش نیست که پول فروش سهام آنها که بسته به 532 هزار تومانی یا یک میلیون تومانی بودن سهام آنها و 30 یا 60 درصد بودن درخواست فروش، حداقل مبلغی بین 4 تا 6 میلیون تومان است با تاخیر 1 تا 2 ماهه و در واریزی های متعدد حتی زیر 10 هزار تومان به حسابشان واریز شود.
با وجودی که فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد تصریح کرده است که هیچ بانکی اجازه ندارد، کمتر از ارزش بازار بورس سهام عدالت را خریداری کند اما سهامداران در مورد مبلغ فروش سهام خود نیز شائبه های جدی دارند.
وزارت اقتصاد اعلام کرده است فروشندگان سهام عدالت که در واریز مبلغ حاصل از فروش سهام عدالتشان با تأخیر غیرمعمول مواجه شدهاند، برای پیگیری مراتب به مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این وزارتخانه اطلاع دهند اما تجربه نشان داده این پیگیری ها روندی طولانی دارد و معمولا نتیجه مطلوبی نیز از آنها به دست نمی آید.
مدیرعامل بانک صادرات : دخالتی در فروش سهام نداریم
بنا به اعلام ایسنا، حجتالله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات در مقام پاسخ به مشکلات فروش سهام عدالت، ضمن اعلام اینکه تقریبا روزی ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان تقاضا برای فروش سهام عدالت توسط مشتریان این بانک داشته است، توضیحاتی درباره روند فروش سهام عدالت در بانکها و دلیل تاخیر در واریز وجه فروش آن ارائه کرد.
اخبار مهم سهام عدالت را بخوانید:
- متقاضیان فروش سهام عدالت برای پاسخ سوالات خود به کجا مراجعه کنند؟
- فروش 30 درصد دوم سهام عدالت ؛ بانک ملی به یک شائبه مهم پاسخ داد
طبق گفته مدیرعامل بانک صادرات متقاضی فروش سهام عدالت از طریق سپردهگذاری مرکزی اعلام میکند که یک سوم سهام خود را میخواهد بفروشد، سپس شرکت سپردهگذاری مرکزی به بانک میگوید که به عنوان مثال یک میلیون تومان از سهام را بفروشد. در مرحله بعدی بانک مبلغ فروخته شده به این سازمان اعلام میکند و شرکت سپردهگذاری مرکزی میگوید که بانک چه مبلغی از فروش را به حساب متقاضی واریز کند.
وی با بیان اینکه بانکها دخالتی در فروش سهام عدالت ندارند، گفت: متقاضیان با مراجعه به بانک و پس از اعلام مشخصات خود و پر کردن فرم مرتبطه، اطلاعات آنها به کارگزاری و سپردهگذاری مرکزی منتقل و تقاضای فروش آنها بررسی میشود.
صیدی درباره اینکه برخی از مردم درخواست فروش سهام عدالت خود را به بانکها دادهاند اما پاسخی دریافت نکردهاند یا وجه کمتری برای آنها واریز شده است، توضیح داد: علت این امر مربوط به شرکت سپردهگذاری مرکزی بوده که اعلامی در این زمینه نداشته است زیرا بانکها اطلاعاتی از میزان سهام و جزئیات آن ندارند و تنها واسطهای بین مردم، کارگزاری و سپردهگذاری مرکزی هستند.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام