افزایش تولید شرکت فولاد مبارکه در سال جهش تولید

فولا مبارکه
لست سکند

در حال حاضر عرضه و تقاضا در زنجیره فولاد تقریبا نامتعادل است. در شرایطی قرار داریم که بیش از نیاز داخل تولید داریم، اما با این حال تقاضا همواره بیشتر از عرضه است. چنین عدم تعادلی به نا به سامانی در بازار مصرف فولاد می‌انجامد.

به گزارش کاماپرس، نا‌به‌سامانی در عرضه تا جایی پیش رفته که به عرضه کوپنی و سهمیه‌بندی در سایت بهین‌یاب انجامیده است. در بورس کالا عرضه همواره کمتر از تقاضا بوده است و یکی از دلایل گرانی‌های مصنوعی هم همین است. گاه این عدم تعادل تا جایی پیش می‌رود که تقاضا دو برابر عرضه می‌شود. در این بین تقاضا که نمی‌تواند کاذب باشد، چون متقاضی در ازای فولاد پول می‌دهد پس این عرضه است که باید تامین شود. در حال حاضر با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و توسعه‌های صورت گرفته در صنعت فولاد، تولید در بخش تجاری با مازاد عرضه مواجه است، اما در بخش محصولات ویژه با کمبود عرضه و نقصان در ظرفیت تولید مواجه هستیم. طهمورث جوانبخت، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه از اتخاذ سیاست‌های کلان در راستای افزایش تولید شرکت فولاد مبارکه در سال جهش تولید و بازارهای هدف می‌گوید که در ادامه گفت‌وگوی «دنیای‌اقتصاد» را با وی می‌خوانید.

هدف‌گذاری تولید و فروش فولاد مبارکه در سال‌جاری چگونه است؟
برنامه‌ریزی تولید و فروش فولاد مبارکه مبتنی بر استراتژی تامین حداکثری نیاز بازار و با اتکا به توان تولید خطوط مختلف تولیدی خود صورت گرفته و تولید و فروش ۷میلیون و ۶۰۰ هزارتن انواع محصولات فولادی تخت را برای سال ۱۳۹۹ برنامه‌ریزی کرده که این میزان تولید نسبت به برنامه سال قبل حدود ۸ درصد رشد داشته است .

با تحقق جهش تولید در سال جاری، هدف‌گذاری فولاد مبارکه برای سال ۱۴۰۰ چگونه خواهد بود؟
فولاد مبارکه با در دستور کار قراردادن سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ توسعه کشور در بازارهای مصرف خود همچون خودروسازی، نفت و گاز، ساختمان، لوازم خانگی و … توسعه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خود را در راستای پاسخگویی به این تقاضا برنامه‌ریزی کرده و از این رو طبیعتا در راستای تحقق این هدف در سال ۱۴۰۰ شاهد به ثمر رسیدن بخش قابل توجهی از این سرمایه‌گذاری‌ها خواهیم بود. به نحوی که شرکت افزایش تولید به میزان ۹۰۰ هزارتن (۱۲ درصد) بیشتر از سال ۱۳۹۹ را برنامه‌ریزی کرده و اجرا خواهد کرد.

در مورد بازاریابی و فروش محصولات فولاد مبارکه چه اقدامات جدیدی در دست اجراست؟
سازوکارهای تولید در شرکت فولادمبارکه براساس نیاز بازار و مشتریان طراحی شده و سیاست‌گذاری‌های تولید متناسب با شرایط و تغییرات بازار اصلاح و به‌روزرسانی می‌شود، به بیان دیگر این نیاز مشتری و ذائقه بازار است که محرک اصلی جهت‌گیری‌های تولید و توسعه‌‌ای فولادمبارکه است. بر این اساس اهمیت موضوع بازاریابی و فروش به عنوان سکان حرکتی تولید بسیار حائز اهمیت بوده و در چارچوب رویه‌ای سیستماتیک و نظام‌مند به طور مستمر رفتار بازار مورد مطالعه واقع می‌شود .

راز آسمان پایتخت

فولاد مبارکه با نگاه مشتری‌مدارانه سعی در تعمیق ارتباط با مشتریان، از مسیر تدوین اهداف استراتژیک دارد و از این‌رو از طریق رویکردهایی همچون پیش‌بینی تقاضای بازار داخلی و صادراتی در افق ۵ ساله، تدوین گزارش‌های زمینه فعالیتی، شناسایی محصولات جایگزین تغییرات و تکنولوژی در صنایع پایین‌دستی، اجرای طرح بازاریابی و تدوین استراتژی‌های فروش در افق کوتاه‌مدت، ارزیابی برند و تجربه مشتری، شنیدن صدای مشتریان ازطریق پیاده‌سازی مرکز تماس (Contact Center) و حضور در ارزیابی‌ها و ممیزی‌های معتبر داخلی و بین‌المللی (جایزه ملی کیفیتی INQA و جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی EFQM ، ISO و…) در این مسیر گام برمی‌دارد.

سهم بازارهای داخلی و خارجی در میزان مصرف با توجه به شرایط روز دنیا چگونه خواهد بود؟
تقاضای فولاد متاثر از حجم تقاضای کالای نهایی و سطح فعالیت زیربخش‌ها و صنایع مصرف‌کننده فولاد است. طبق اعلام انجمن جهانی فولاد، بخش ساختمان و زیرساخت ۲/ ۵۱ درصد، ماشین‌آلات صنعتی ۵/ ۱۴ درصد، مصنوعات فلزی ۵/ ۱۲ درصد، خودرو ۱۲ درصد، سایر بخش‌های حمل و نقل ۸/ ۴ درصد، تجهیزات الکتریکی ۳ درصد و لوازم خانگی ۲ درصد سهم مصرف فولاد جهانی را به خود اختصاص داده‌اند.

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم  روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

مرتبط با : فولاد مباركه اصفهان
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز