پارچه دیواری بهتر است یا کاغذ دیواری؟ + قیمت

پارچ دیواری- کاماپرس
تورهای مسافرتی لحظه آخر

پارچه دیواری (کاغذ دیواری پارچه‌ای) یکی از جدیدترین مدل‌های کاغذدیواری است که با الیاف گیاهی ساخته می‌شوند و مهم‌ترین مزیت آنان، نصب آسان بر روی تمام دیوارهاست؛ چه دیواری گچی و بتنی و چه دیوار سرامیکی.

یکی از دلایل استقبال زنان خانه‌دار از این پارچه دیواری‌ها، تنوع بالای این دیوارپوش‌های جدید است؛ چراکه آنان دردسرهای رنگ‌کردن را ندارند. اما بیشتر هتلداران و رستوران‌های مدرن و ادارات از این نوع کاغذ دیواری استقبال می‌کنند.

بزرگترین مزیت این پارچه دیواری‌های جدید نسبت به کاغذ دیواری‌های قدیمی آن است که این محصولات راحت‌تر شسته می‌شوند و چون از الیاف طبیعی تولید می‌شود، با طبیعت سازگارند و عایق گرما دارند. هرچند که یکی از اصلی‌ترین دلایل استقبال از پارچه دیواری‌ها، برجسته و سه‌بعدی بودن آنان است و مهمتر اینکه تقریبا 15 سال عمر خواهند کرد.

بیشتر بخوانید:

کاماپرس در این گزارش به معرفی مزیت‌های پارچه دیواری می‌پردازد؛

راز آسمان پایتخت

ضد رطوبت و عایق صدا بودن، از مهم‌ترین مزایای پارچه دیواری است؛ حتی برخی از این دیوارپوش‌ها خاصیت آنتی‌باکتریال هم دارند که امکان رشد قارچ و کپک را به صفر می‌رسانند و به همین دلیل بهترین انتخاب برای اتاق کودکان نیز هستند.

همچنین این دیوارپوش‌های پارچه‌ای، در برابر پارگی، اجسام تیز و نور آفتاب مقاوم هستند و لایه محافظ شفاف و لایه چسبی سازگار با محیط‌زیست دارند.

انواع پارچه دیواری در بازار

از انواع پارچه دیواری‌ها می‌توان به کلاسیک، مدرن، ساده و… اشاره کرد:

  • طرح‌های کلاسیک که برای خیلی از ما حس آشنایی دارد؛ یادآور نقش‌های قدیمی و سنتی و بته‌جقه‌ای و یا همان نقش‌های پادشاهان و اشراف‌زادگان است. طرح پتینه یکی از پرطرف‌دارترین طرح‌های این سبک است.
  • طرح‌های مدرن که معمولاً انتخاب جوان‌پسندان است، نقش‌های مینیمال و ساده‌تر و البته با رنگ‌های ملایم را شامل می‌شود. این سبک به‌نوعی ابتکار و خلاقیت معماران را نشان می‌دهد. از سوی دیگر، طرح مدرن به دلیل خلوت بودن نقش و نگارهای آن حسی انتزاعی به محیط می‌دهد و برای اتاق‌های شلوغ بهترین انتخاب است.
  • طرح‌های اسپرت هم از دیگر انتخاب‌های جذاب موردپسند جوانان و نوجوانان است و همچنین تنوع رنگی بالایی هم دارد.
  • درعین‌حال، طرح‌های ساده قابلیت استفاده چندگانه دارند و از نظر زیبایی ریسک کمتری به نسبت دیگر طرح‌ها دارد و در هر فضا و متراژی هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.
  • طرح‌های مخمل پارچه دیواری نیز به دلیل مجلل بودن معمولاً در لابی هتل‌ها و سالن‌های پذیرایی تالارها استفاده می‌شود.

پارچ دیواری- کاماپرس

مراحل نصب پارچه دیواری در خانه

برای نصب پارچه دیواری نیاز به زیرسازی و پرکردن سوراخ‌ها و صاف‌کردن گچ‌بری‌های دیوار است؛ به‌گونه‌ای که دیوار صاف و یک‌دست شود. همان‌طور هم که نصب کاغذ دیواری سنتی برای اهل‌فن زحمت چندانی ندارد؛ کندن آنان هم با چند روش از جمله پاشیدن آب، مخلوط مواد شیمیایی مخصوص و بخار آب تسهیل می‌شود.

در اینجا باید گفت که نصب و حمل کاغذ دیواری‌های جدید و قدیم تفاوتی چندانی باهم ندارد، هرچند برخی نصابان، نصب کاغذ دیواری پارچه‌ای را به دلیل دقت و توجه کمی سخت‌تر می‌دانند.

قیمت پارچه دیواری در بازار

قیمت پارچه دیواری‌ ها در بازار معمولاً بسته به نوع و جنس مرغوبیت پارچه برآورد می‌شود؛ به‌عنوان نمونه کاغذ دیواری طرح پارچه چروک در فروشگاه‌های اینترنتی از حدود ۹۰۰ هزار تومان برای هر رول شروع می‌شود و با توجه به برند آن، تا ۲ میلیون تومان هم قیمت دارد. اگر بخواهید از برندهای خارجی استفاده کنید، مثلاً نوع آلمانی آن در بازار به رولی ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم می‌رسد. نوع چینی آن نیز از حدود یک میلیون تومان شروع و تا حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

البته این نکته را فراموش نکنید که به غیربودجه‌ای که برای خرید کاغذدیواری در نظر می‌گیرید، باید هزینه نصب آن را هم در قیمت تمام‌شده حساب کنید. به طور معمول هزینه نصب کاغذدیواری چه نوع سنتی و چه پارچه‌ای، رولی حساب می‌شود و هر چقدر عرض کاغذدیواری بیشتر باشد، اجرت نصب آن نیز بیشتر است؛ در حال حاضر نصابان بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به‌ازای هر رول دستمزد می‌گیرند. همچنین اگر دیوار شما احتیاج به زیرسازی داشته باشد، متری ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان به طور جداگانه باید برای تعمیرات هزینه کنید.

انتهای پیام

مرتبط با : ژیوار دکور
اوج آرام
آهن رویال
دادپویان
ایده سبز
رایانه کمک
آریاپی
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز